Hašek, Tejc a Škromach, kdo hledá senzaci?

Dnes je půl levicového národa překvapeno, dnes se novináři tváří, jakoby zpráva o těchto třech (přidejme k nim Zimolu a Chovance) lhářích byla obrovským šokem. Jsou tupí novináři, nebo je to zákulisní hra?

Lež má krátké nohy, je známé české pořekadlo. Bohužel v politice někdy příliš dlouhé, než se zjistí celá pravda. Psal jsem mnohokrát na podkladě indicií, nikoliv domněnek, že parta kolem Tejce vypracovává mediální kauzy, že Hašek a Tejc společně s částí ČSSD je zákulisní hra lhářů na žádost celé partaje, jak se dostat k moci. Tím není myšlen vnitrostranický boj, který nakonec vede k jejich pádu a který se rozhořel naplno, když vnější nepřítel (ODS) na čas zmizel.

Zločinné kauzy ODS, které virtuálně rozjíždělo duo Tejc a Hašek a do kterých se střídavě zapojovali další jako Dientsbier, Uhl, Bublan a několik dalších senátorů a senátorek či pád ÚSTRu na zametení zločinnosti komunistů v případné další spolupráci. Stopy, které byly veřejně známé a které bůhví proč Komárkům (dnes Babišovcům) a Kmentům (dělníkům Babiše) za rozpletení nestály. Dnes už víme proč. Komárek ochraňuje Babiše jako Boha na zemi, který o komunistech a STBácích jenom snil a Kmenta? Tam snad ani není co bez odplivnutí říct. A v poslední době před pádem vlády to vyvrcholilo sérií žalob střídavě na ODS, TOP 09, Václava Klause. Kolotoč žalob, na jejíž konci stál Ištvan. Nějak tato jména příliš často byla znát v zákulisí, nějak příliš často tito lidé, zdánliví nepřátelé na politické scéně spolupracovali a minulost svou vlastní mazali. Kdy se dozvíme celou pravdu? O Škromachovi jsou celé statě. Tam není co objasňovat.

 Když jsem o tom psal, byl jsem vysmíván.

10. července 2012 Poslanci bezpečnostního výboru sněmovny schválili usnesení, kterým vyzval předsedu vlády, aby navrhl prezidentu republiky odvolání ministra financí Miroslava Kalouska.

Zaručují se, že jsou naprosto nestranní. Znáte je? (12.7.2012)

Mgr. Radek JohnJUDr. Zuzka Bebarová-RujbrováRichard DolejšMgr. František BublanJUDr. Jeroným Tejc

 

16.července 2012 vyslovuje Buřič jasné stanovisko: Například Jeroným Tejc, František Bublan (oba ČSSD), Stanislav Huml (nez.),  kteří zdarma s námi spolupracovali mnoho hodin přesčas," říká Buřič. Samozřejmě novináři to nechávají být. Je to poctivé, protože proti vládě.

Velitel Unie bezpečnostních složek vyhlásil protestní akci Upír, která má zastavit "vládu destrukce a tupých škrtů" a nastartovat změny.

Ani ne rok na to policejní složky nastartovaly změny a za dohledu Ištvana srazily vládu!

Další střípky, které předcházely pádu vlády lze dohledat z veřejných zdrojů. Pouze stačí osvěžit paměť a pamatovat si důsledně jména a ptát se a ptát se i sami sebe, než se oddáme bezmezné i koblihové důvěře.

A jedna otázka navíc: miliardář Janeček sponzoruje miliardáře Babiše ve volebním klání. Je Babiš takový chudák, nebo je za tím víc?

A jedna perlička navíc: pane Ištvane, jaká byla imunita a indemita v případě Kavana, kdy ožralý naboural několik aut? A tím se dostal až do OSN? A také podezřelý ze spolupráce s STB... Proč jste si nejdříve nezjistil, co to je podle článku 27 odstavce 1 a 2 Ústavy České republiky v praktickém životě, než jste z nás udělal blbce a udělal puč na vládu?

Ti tři, respektive pět, by měli dostat padáka ihned ze všech státních funkcí (Hašek jich má včetně soukromých 30!) Další jména s jejich osudy výše vyjmenovaná se budou postupně vynořovat.....

 petrpokorny.bigbloger.lidovky.cz

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...