Kdo nás tlačí do duševní deprese z rozkradené a zkorumpované země?

 

Je skutečně pravdou, že u nás máme jenom korupci, zlodějnu, lidi líné, neschopné a politici byli do příchodu Babiše, miliardáře Karla Janečka, Okamury, prezidenta Zemana a dalších a dalších zářných hvězd na „novém politickém nebi“ totálně debilní, jak tito pánové tvrdí?

 

Nesouhlasím, ostře nesouhlasím!

Proto zde od prvního ledna  vznikne nová rubrika, kde budou uváděny podniky o více zaměstnancích, kteří si vedou velmi dobře, navzdory  komunistům, kteří stále lžou o rozkradené a spálené zemi. Jinak se z deprese zblázníme. Pokud se zeptáte na nějaký podnik, tak si nikdo mimo Škodovky skoro na žádný nevzpomene a tak všeobecný názor zní:

Rozkradená a vytunelovaná zem po komunistické prosperitě. Šílené!

Proč nejsme schopni ty dobré a pracovité pochválit, proč, když se něco udělalo dobře, aby zločinci byli dopadeni, taktně mlčíme, ale z každé sebemenší pitomosti, z každého sebemenšího prohřešku uděláme divadlo, jako by byl konec světa? Odmítám už toto záporné vidění. Odmítám už samé deprese a zoufalství. Vidím Dánsko, kde zlobivé dítě rodičům odeberou za plácnutí na zadek, zatímco jim za zády hoří auta a v Norsku střílí Brejvikové. Totéž vidím v zářném Švédsku, kde obskurní vynálezci genderové výchovy a korektních vztahů sbírají zfetované mrtvoly na ulicích a auta hoří ve velkoměstech. Ale plácnutí na zadek u zlobivého fracka je trestné!

 

Ne, takovým farizejským státem pohrdám. To není můj příklad. Zatímco kolem sebe vidím mnoho vzorných rodin, kteří pracují, vydělávají, přísně a dobře vychovávají své potomky, ze  zahraničí nám sem implantují střelby ve školách, v kinech či na koncertech hromadné vraždy a my jsme spodina – protože toto zde „zatím“ – nemáme! Takže jsme méněcenní. Mrtvol je málo! Musíme přidat?

A když se podívám na debilní americké filmové braky, kdy ženy rozkopou každého, dámy rozmlátí kde co a muži se třesou v koutech, nebo dámy, co každého pod krkem podříznou, masové vraždy či zrůdné krváky, aby stupidní odnož těchto psychopatů u nás ohlásila: zrušte čerty, děti se jich bojí...

 

Zvrácenost nejvyšší. Dětem nevadí prostřílená,  podřezaná a rozřezaná těla rodičů a dětí motorovou pilou vyšinutých režisérů, ale český čertík je drastická postava...

 

Někdo je magor. Kdo asi?

Proto nastal čas ukazovat nejenom zločiny a podvody, ale i to, co z nás může sejmout část depresí: poctivé a slušné lidi, poctivé a normální podnikatele a firmy, či dokonce poctivé rodiny vychovávající slušné potomstvo. Je to tak málo?

 

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...