Nezvedené děti v letadlech USA a šílená žena opět řídí

 

Také vám připadá svět stále více nějak zvrácený? Podle čtk poradenská společnost pro server Expedia.com v průzkumech v USA zjistila, že nejprotivnějšími v letadlech jsou rodiče, které se o své děti nestarají.

 

Jakoby se tupost velmoci SSSR stále více přenášela na USA. Podle zákona nelze děti v USA vychovávat a každý rodič bude za výchovu potrestán. Ti samí rodičové, kteří toto zákonodárcům v USA připustili, si nyní stěžují, že americké děti jsou tupé a nevychované. A slovo nevychované je velice mírné podle toho, jak se tam musí často ostatní děti ve školách zabarikádovat... Pokud si představíme, že tito budoucí občané USA mají prsty na spouštích atomových zbraní a dalšího vojenského arsenálu, tak Bůh ochraňuj planetu Zemi.

 

Přeneseme li se do dnešního českého prostředí, tak šílená žena se řítí ulicemi v autě, už je po dvacáté chycena a znovu puštěna a protože je šílená, nesmí být zavřena. Ale ani do blázince ji nikdo nezavře, takže se bude řítit po 21 opět ulicemi, sázkové kanceláře budou vypisovat, kolik lidí zabije a svět se točí dál. Možná, kdyby to byl chlap, tak by se zasáhlo tvrději. Ale žena je pozitivní individuum  a tak na ni musíme jemně, mírně a s prosíkem.

 

Opravdu se stalo 21.století stoletím zvrácenosti a vypatlaných hlav?

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...