Tunel Blanka, pane Neffe, nám ještě ukáže

 

Pane Neffe, tam, kde si státní zástupce Ištvan zkouší zákony na živých lidech jak turista sovětskou ušanku, nelze se divit, že i primátor zaváhá.

Nastala chvíle pro defenestraci – Ondřej Neff

Samozřejmě, že z logiky věci má exprimátor Bém pravdu a nazvat tak velkou stavbu černotou se spíše hodí pro komiks než pro seriózní popis skoro čtyřiceti miliardové stavby. Jenomže když může státní zástupce Ištvan vybrat cizí sejf a dokonce celému národu veřejně oznámit, že si tam vzal 150 milionů a kila zlata, aniž nese zodpovědnost, lze se divit současnému starostovi, že se cuká? Co když další „Ištvan“ zjistí, že během hlasování šel někdo čůrat, či dokonce dostal průjem... Co když nějaký další „Ištvan“ takto znevěrohodní celou republiku, či dokonce Zeměkouli...?

Je to velice zamotaný případ. Zrušili bychom onu Zeměkouli, pokud by ji „Ištvan“ obvinil a plukovník Šlachta preventivně zatkl? Co je na tom nejstrašnější? Že tato pitomina se stává v rukách státního zástupce Ištvana a jemu podobných nejenom záminkou, ale skutečným procesním atakem a zvrácenou zbraní! A to už legrace přestává!

Jistě, primátor Hudeček si měl včas uvědomit, že pozice primátora (premiéra apod. ) se neskládá pouze z dodržování zákonů do posledního puntíku, ale také z osobní statečnosti a selského rozumu, protože zákon na vše detailně nemůže pamatovat a najdou se problémy, kdy musí prostě nastoupit tvrdá ruka a statečnost.

Na druhou stranu se dávno ví, že bláznům se nemá odporovat. Víme někdo s jistotou snad, v jaké je formě státní zástupce Ištvan a jeho družina s plukovníkem Šlachtou v současné chvíli?

Tunelový komplex BLANKA

19074kMalovanka

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...