Hana Marvanová čelí žalobě na vrácení 3,2 milionů

Domáhá se jich insolvenční správce kanceláře, v níž dříve pracovala. Peníze Marvanová získala prodejem svého podílu.

 

Jaký je v tom rozdíl? A čí peníze byly?


"Insolvenční správce tvrdí, že jsem obdržela od společnosti 3,2 milionu korun, což není pravda. Peníze jsem dostala nikoli z účtu kanceláře, ale z osobního účtu jedné osoby z kanceláře (JUDr. Veverky - pozn. red). Sama jsem si to prověřovala, že jde o osobní účet. Nikdy bych nepřijala peníze z účtu kanceláře," prohlásila Marvanová.

Hana Marvanová byla jednatelkou a společníkem s podílem čtyřicet procent v Advokátní kanceláři Veverka & Marvanová, spol. s r.o.

Časopis TÝDEN  koncem roku 2012 informoval o tom, že protikorupční policie řeší zvlášť závažný zločin zpronevěry, v němž podezřelými jsou právě advokáti z AK Veverka & Partneři a poškozenými jejich klienti.

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Petr Pokorný
před 3 roky

Je ve výše napsaném textu nějaká nepravda? Tak napište kde. Jsem si totiž jist, že je to 100% pravda. Posuzovat, zda je to na bázi Nagyová - Nečas, nebo jinak, není v pravomoci ani Vás, ani nikoho jiného. Skutek se stal a co se za tím skrývá, může posoudit pouze nějaký Ištvan II a Šlachta II. Nikdo jiný. O amnestii, která se skutečně stala, také Marvanová popsala spoustu lží . A proto máme tvrdit, že amnestie nebyla? To nejsou Halo noviny, ale popsání faktů jako v Ištvanově kauze. Nebo Marvanová nečelí a i její vyjádření si Týden vymyslel?

Brabec
před 3 roky

Bože, Vy jste horší než Halo noviny. Přečtěte si, jak to opravdu je (žaloba je bezpředmětná). Marvanovou nemusím, ale vy napíše kdejakou špínu

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...