Míří do Barcelony (Cataluña) vojska spřátelených armád Lisabonské smlouvy?

Neuvěřitelně skadální je informovanost (totální embargo) na to, co se skutečně děje v Katalánsku (Cataluña), kdy část Španělska o polovinu větší než Slovensko, chce svobodu a nezávislost!

Co schválil Katalánský parlament včera?

Mf DNES ani řádek, Hospodářské noviny a Lidové noviny "několik pidivět", státní čt 24 a čt...? Přitom Palata a boxer Kličko,  provokatér, mají neomezené možnosti v tisku a vymlácený Kličko už je zván jako premiér do Bruselu a New Yorku!!!

 

Barcelona - Katalánský parlament včera drtivou většinou podpořil referendum o nezávislosti na Španělsku, který chce regionální vláda uspořádat v listopadu. Poslanci v poměru  hlasů 87 pro a 43 proti schválili podání žádosti ústřednímu parlamentu v Madridu, aby jejich regionu povolil plebiscit zorganizovat.

V nejvyšších kruzích se projednává, jak tomu zabránit. Silou, nebo totálním embargem na zprávy? Zatýkáním nebo totálním mlčením? Co se děje u nás, už víme, dokonce v době internetu. Embargo je totální, zatímco Kličko a láska k EU je na titulních stranách jak Brežněv v největší slávě...

Míří do Barcelony (Cataluña) vojska spřátelených armád Lisabonské smlouvy?

 Španělský premiér Mariano Rajoy vyhrožuje, že ústava nepředpokládá nic jiného než jednotný španělský stát a nic nepřipustí za jakoukoliv cenu. S Bruselem na věčné časy a nikdy jinak, zní výkřiky z Madridu!

José Barroso vyhrožuje a straší Katalánce

Baskové byli tvrdě potlačeni a mnoho lidí zaplatilo životem.  Když se  chystali uspořádat podobné referendum v roce 2005, španělské úřady pohrozili organizátorům hlasování vězením jako rozvracečům státu jako u nás v okupaci, když vojska Varšavské smlouvy v čele se Sovětským svazem přepadla Československo. 

V čele Katalánska stojí Artur Mas

Artur Mas
Artur Mas


Katalánsko je nejbohatší části Španělska. A zatímco dodává obrovské množství peněz na předlužené Španělsko, samo se tím dostává do platební neschopnosti. Zrůdný systém Evropské unie má své oběti. A lemplové se smějí, platy úředníků v Bruselu stoupají, jejich počet se množí!

 

Před 45 léty se za svobodu upálil Jan Palach. Možná zbytečná oběť, lidské zrůdy a není jich málo, za to nestojí. Nyní můžeme podpořit svobodu Katalánců. Podpoříme jejich svobodu, kterou chtějí mírovou cestou referenda, nebo tam vyšleme spřátelená vojska Lisabonské smlouvy?

 

Zkušeností máme dost!


 

¿Qué son unas elecciones plebiscitarias? | InfoLibre.es

Rubriky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...