Čeští zemědělci se zblázní. Kvůli nám Afričané umírají!

 

Může být větší zločin? Dotacemi až k smrti!
Může být větší zločin? Dotacemi až k smrti!

Afriku okrademe a pak jim tam pošleme farizejsky Člověka v tísni. Perpetuum mobile...Dotace a la Evropa a Amerika

Jak je ošidné přistoupit na europožadavky, které se posléze promění v neprospěch těch nejslabších, je pokračování vývozu potravin. A humánní Německo dělá největší zločin!



Jak jsme již popsali na "kolotoči sýra Eidam", Eidam – dotační zločin EU zakrývá zemědělská loby finálem byl zvýšený vývoz do Afriky a velký zisk Německa. Jenomže zatímco Německo bude v kolotoči pokračovat dál, brzda nastane ve vývozu na černý kontinent - do Afriky. A to bude rána pro české zemědělce, kteří si Velebou prolobovali tento systém a udělali ze sebe blbce. Vlastně z našich zemědělců. O co jde?

Eurokomisař pro zemědělství Dacian Ciolos je připraven odstranit, a to beze zbytku, podporu vývozu zemědělských produktů z Evropské unie na černý kontinent. Afričtí rolníci už dlouhé roky trpí pod záplavou levných evropských potravin.

A jak zveřejnil TÝDEN.cz
tamní zemědělci a západní nevládní organizace subvence už roky kritizují jako neférové a požadují jejich zrušení. Mnoho afrických rolníků už tato unijní (to je i česká politika)  zruinovala a připravila je o obživu. A v jakém stavu jsou tamní lidé víme všichni.

Pouze z nás dělali idioty, že je to pomoc Africe

jako každá pomoc, kterou nakonec shrábnou "dobrovolní organizátoři" a do cíle dovezou pár flašek vody. Prý kalorické a nezávadné...

Ano, Německo okrádá nás a my, abychom měli na Seyšely a Monako, tak totálně okrádáme Afriku, kde kvůli naší "pomoci" umírají hlady. Snad už konečně někdo ty hrůzy začíná vidět.


K oznámení svého plánu si rumunský eurokomisař cíleně vybral berlínský veletrh Grüne Woche (Zelený týden), největší zemědělskou výstavu na světě, která otevřela brány ve čtvrtek.

"Jsem připraven tento nástroj zrušit i v dobách krize, kdy by ho bylo ještě možné použít," prohlásil k vývozním dotacím Ciolos. Toto rozhodnutí podle něj uvede v soulad zemědělskou a rozvojovou politiku.

Dvě desítky let subvencí přispěly k tomu, že evropští zemědělci vyráběli draze, a přesto byli konkurenceschopní. Na straně poražených stáli rolníci z Afriky. Jejich trhy například zaplavovalo drůbeží maso ze starého kontinentu za ceny, pod které oni sami nemohli jít. 

Potravinářský průmysl v EU kvůli dumpingovým cenám zlikvidoval během několika let drůbežářství v mnoha afrických zemích. A když zlikvidovali konkurenci, mohli navíc Evropané ceny za jimi vyvezenou drůbež na afrických trzích zvýšit. Stav k pláči a zoufalství - alespoň pro Afričany.

Ano, z této sviňárny a zločinnosti, které se říká výpomoc, vzniká bída v Africe, hladomor a zoufalství, které tak rádi evropští a američtí filmaři rádi filmují. A ještě žádají o zvýšení! A bohaté zrůdy ještě víc bohatnou a chudí chudnou, nebo jako v Africe už hlady umírají.

To jsou ty dotace, nad kterými tleskáme a nad hladem v Africe farizejsky lomíme rukama. Vždyť oni jsou líní a černí!!


Rubriky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Iveta
před 3 roky

To je hrozné. Mě by zajímalo, jak se k těm informacím dostáváte. A jak je možné, že to novináři nepíší?

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...