Ištvane , Šlachto, měl pád Nečasovy vlády zakrýt i zločiny kolem ŘSD?

 

Čím déle se nic neděje se 150 miliony a kily zlata v puči na Nečasovu vládu, o to víc vyhřezávají na povrch zločiny, které se měly zakrýt pádem Nečasovy vlády!

Kdo skutečně bojuje se zločinem?
Kdo skutečně bojuje se zločinem?

Snad už jenom totálně (s prominutím) debilní nevidí, co se děje na ministerstvu dopravy a přesto státní zástupci to snad berou jako kratochvíle ministra Žáka! Proč se nevyšetřují skutečné zločiny, ale stále dokola státní televize a další papouškují dramaticky pseudozločin Nagyové (Nečasové)  a dodnes mimo zarytých nepřátel ODS nikdo neví proč. Dokonce už i prezident Zeman od Peciny a Žáka dává ruce pryč a to při jeho povaze a náklonnosti začíná být dramatickou předzvěstí!

A i Mf Dnes po roce začíná Janem Sůrou hledat, co se vlastně děje. Ale vždyť už to běží celý rok ještě před pádem Nečasovy vlády!

Jenom Ištvan a Šlachta mají hlavy v pytlích a hledají 150 milionů a kila zlata!

 

Smutný příběh našeho komanda proti korupci. Co dělá Nadace proti korupci dámský démon ložnic miliardář Janeček, Žlutý autobus Jančura, velice moudrý Kraus a jejich  Timurova parta s Láskou a Randákem v čele? Evidentní zločiny nebo těžká podezření je matematicky nezajímají? Je to další kamínek do mozaiky pádu Nečasovy vlády!!


Po nástupu (vyhození Brunclíka) generálního ředitele Čermáka se začaly dít neuvěřitelné (pro stát výborné) věci. Soutěže na dálnici D1 však vystřídala komanda stavitelů a vyhrožovala ministerstvu dopravy, (Čermákovi a Stanjurovi) že když nepřitlačí peníze, tak opravy dálnice na Brno nebudou, do toho dostala tvrdý zásah Eurovia, kdy skandál všech skandálů, zvlněnou dálnici D 47 má kompletně na své náklady opravit. A arbitráž, kterou vedla Miloslava Pošvářová vyvolala zděšení až ve Francii! (pro úplnost ji přijal René Poruba)

(Eurovia.cs má jediného akcionáře, francouzskou společnost Eurovia patřící pod koncern Vinci.)

 Neuvěřitelný marasmus od stavitelských firem, který začal Bárta (toto mu musíme prostě dát k dobru) řešit, vyvolal dokonce zděšení i v Bruselu. A nekompromisní postoj pani Pošvářové vůči Eurovii rozpaloval zahraniční vlastníky do běla. O kvalitě či tlaku na snížení cen od nástupu Čermáka do vedení svědčí důkazy: soutěže na D1 a jinde (velmi dobře popsáno zde Modernizace D1: Firmy počítaly s tím, že se zahojí na vícepracích ..., arbitráž s Eurovií a dokonce blekotání ministra Žáka, který oznámil, že Čermáka odvolává, protože je dobrý, tudíž ho vidí (parafrázuji) na vyšší funkci… Větší debilitu říci nemohl, lze také dohledat.


Proč dostala Pošvářová totální zákaz najednou mluvit s médii, proč Žák v tichosti jednal s Eurovií Žák bude o D47 jednat s Eurovií. ŘSD ani ministerstvo o schůzce neví a ta největší rána: Pošvářová čtrnáct dní před limitem stihla proti Eurovii podat trestní oznámení, i když jí v tom bylo bráněno a vyhrožováno Borovkou!

Borovka - Eurovia
Borovka - Eurovia


A dramatičtější pokračování po puči na Nečasovu vládu snad nikdo nečekal. Přesto, stalo se.

Hrdinné vykasání rukávů ministra Žáka pokračovalo dosazením kámoše Kočici, dohoda s Eurovií???, vyhození pani Pošvářové, která stamiliardy odmítala proplácet, když dálnice byly předražené a katastrofálně postavené. Celý národ zíral na úděsnou výstavbu a neviděl, jak tvrdě Nečasova vláda zasáhla?

 

Kdo měl zájem toto skrýt a dnes se to snaží zahladit? Kdo je to Zdeněk Žák, Pavel Kočica a Vladimír Měšťan? Mf Dnes píše, že za pár dní má být závěrečná arbitráž s Eurovií a načasování odvolání Pošvářové je do očí bijící! I Zeman – prezident už má ze Žáka strach a distancuje se od něj!

Je to nejen do očí bijící, ale do nebe volající!

 

A nyní k faktům: 7. srpen 2013 jsem popsal, jak ministr Žák lže:  Meloucháři prezidenta Zemana: tentokrát ministr Žák a dálnice 

12. 9. 2013 přesně totéž popsala (v desáté minutě) Miloslava Pošvářová  v "Máte slovo"  Horor na dálnicích -  pořad

15.1. 2014 Zemětřesení u silničářů: šéfka kvality Pošvářová na hodinu skončila

 

Jak je možné, že Janečkova  a Ištvanova evoluční banda v čele se Šlachtou a akcí jak proti teroristům jde po údajných desetitisícových zločinech platů tří poslanců , ale stamiliardová podezření, hraničící s šílenými zločiny s nimi ani nehnou?

 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Ježek
před 3 roky

Na to je jednoduchá odpověď: Vítejte v Česku!!!!

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...