Michaela Marksová-Tominová - nová ministryně práce - sestry pyjobijkyně


Dívky, chraňte si své panenství. Mějte na pozoru před krvelačnými muži a jejich rozkroky.


Boj proti mužům
Boj proti mužům

 

Marksová-Tominová Českému rozhlasu řekla, že ani poměrně úzký profil témat, na něž se zaměřovala, ani feminismus nepovažuje pro angažmá na ministerstvu za nevýhodu.

 




Pani Marksová Tominová, skutečně vám toto hnutí imponuje?

(to není pomluva - to je autentický text na feministky.com)

 

A tak se podívejme, jak tyto ženy píší o mužích

(a vůbec, jak znají ty nenávistné feministky tvar a velikost?)


Pobožný šéf     (Agentka Klárka)

Delší dobu jsme se neozvaly. Naše vedoucí Julie, která měla hesla do administrace, byla totiž před Vánoci okradena zlodějem - samozřejmě, že mužem - o notebook, kde měla uložena veškerá hesla k přístupu na tento web. Stalo se jí to v metru, někde mezi Hradčanskou a Muzeem. Naštěstí muž zloděj byl evidentně dost hloupý nato, aby rozluštil kryptování samotného počítače, takže se k heslům nedostal. Ovšem to ani my - logicky, neměly jsme onen počítač. Nakonec jsme museli počkat, až se vrátí z léčebného pobytu naše kolegyně Romana, která měla hesla uložena záložně v mobilním telefonu. K tomu však po dobu léčby neměla přístup.

 

Ale k věci. Přinášíme vám dopis naší sestry Klárky, která zaříná denodenní muka. Posuďtě samy:

Chtěla bych se s vámi podělit o nechutnou věc, která se mě přihodila a potřebovala bych poradit jak se s ní vyrovnat.

Pracuji v jedné firmě a šéfa mě dělá silně pobožný člověk uctívající ovšem boha muže. Je strašně arogantní a absolutně neumí jednat s lidmi a už vůbec ne se ženami. Když se na něj podívám uplně mu vidím na očích jak si představuje jak před ním žena klečí o on ji pyjem mlátí po obličeji a tím ji ukazuje jaký on je pán tvorstva.

Naše firma se rozrostla a on byl nucen přijmout novou pracovní sílu. Jakjinak než služku ženu. Jednou jsem seděla v kanceláři a slyšela jsem na jak na onu novou kolegini křičí "utři to" a přitom s ní odcházel ze zasedací místnosti (a neměl tam žádný nápoj který by vylil).

Napadá mě jen jediné co tam s ní ten arogantní prasák dělal? Ona jen poniženě plní jeho příkazy a vypadá utrápeně. Chtěla bych ji chudince nějak pomoc. Začala jsem tedy na onoho arogantního prasáka shánět nějký kompromutující materiál a přišla na něco hrozného.

Ten ČLOVĚK JE NAPROSTÉ PRASE A ZVÍŘE A NEZASLOUŽÍ NIC JINÉHO NEŽ TÍM NEJBRUTÁLNĚJŠÍM ZPŮSOBEM VYKASTROVAT a nejlépe od sestry Pistácie.

A to ani nechci domyslet co provádí ten chlívák s chlapci v chrámu páně když je ještě k tomu členem sekty. Poradťe jaky bude nejlepší trest pro tohoto chlípného arogantního pyjatého zlosyna.

 

Ahoj mile sestry pyjobijkyně, opět se vám hlásím s pobožným šéfem na kterého jsem si pořádně posvítila a také jsem si všimla, že jak jsem byla rozčílená tak jsem ani v minulém článku vlastně nenapsala na co jsem u toho chlípného pyjatce přišla. Dále v článku ho budu oslovovat jako pyjaté prase (nic jiného si nezaslouží).

Takže náš pyjatý vepř má zalibu v ponižování žen jejich prznění za jiným účelem než splození potomka. Užívá svého postavení k tomu aby ukázal, že on je tu největším pánem, i když pyj má ve skutečnosti velký asi jen jako špulku od nitě do šicího stroje, a my jen tupé a hloupé služky, které si nezaslouží nic jiného než být przněny jeho minipyjem.

Jak jsem psala v minulém článku, tak nová posila (služka) to neunesla a dala sama výpověď a utekla, protože byla nucena trpět jeho ponižování a pyjaté narážky. Často po ní ječel dával ji podřadné práce (např. polepování schránek), když něco fotila tak se ji chlípně nakláněl přes rameno a místo fotoaparátu se zajímal o její dekolt. Jednou ji jako učil pracovat s myší u počírtače, i když ona přesně věděla, že se drží a mačká prstem, a to jen proto, aby se o její záda mohl třít svým zapáchajícím rozkrokem.

A dokonce jsem viděla jak si hladí před ni v kalhotech svůj odporný pyj. Musela jsem jit rychle pryč jinak bych se už neudržela skočila na něj a o tu jeho chlipnou odpornou "ozdobu" ho připravila tupým koncem nože (aby ho to pořádně bolelo), případně odšťavovačem.

On se ještě bude ohánět tím jak je strašně pobožný, zpívá ve sboru, sdržuje se s malými chlapci (a určitě jim předává své odporné a chlípné praktiky a učí je jak ovládnout ženu). Chce se mě zvracet s toho pyjatého prasete mám sto chutí si na něj večer počkat omámit ho a vykastrovat ho!!! Co mu mám udělat? Jak mu pořádně podle sestry pistácie zavařit! Nechci žádnout oficiální cestu, chci se mu pomstít za nás ženy. To chlípné odporné pyjaté prase musí pykat za to, jak se chová k nám emancipovaným feministkám!!!

 

Michaela Marksová-Tominová  - nová ministryně práce

Tak to je další žena, která zastupuje feministický, genderový trend, bývalá redaktorka časopisu Cosmopolitanu a byla ředitelkou pro styk s veřejností v obecně prospěšné společnosti Gender Studies se sidlem ve francouzském Gijonu.

Pak působila ve funkci ředitelky odboru rodinné politiky. Té feministické, výše popsané?

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Zeolit
před 3 roky

Čím dál lepší. Nestudoval jste také tento obor?

Andragogika (dříve též LIDOVÝCHOVA) je aplikovaná věda o výchově a vzdělávání dospělých lidí, která respektuje zvláštnosti s tím spojené. Zabývá se zejména socializací, personalizací, akulturací a enkulturací. /Wiki/

Jinak vážený "psychologu", jste velkou ozdobou tohoto webu. Zdravím!

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...