Podle Štěpánka jsou Šlachta s Ištvanem kandidáty na titul idiot roku. Je to horší!

 


Kde bere tato parta inspiraci, nechtěně (jako druhý produkt Ištvanova genia) prozradil  v talk show Karla Šípa Prof. MUDr. Cyril Höschl, DrSc., FRCPsych.


Tato parta "podáním ruky" propojí vše
Tato parta "podáním ruky" propojí vše

 

DEJTE LIDEM VÍC INFORMACÍ!   

První díl

Prosím, byť se jedná a příjemný pořad, zamyslete se nad hrůzou, jak můžeme být kdykoliv a z čehokoliv obviněni, pokud je justiční systém nastaven zrůdně, pokud je justiční systém zneužit, jestliže soudci či žalobci jsou idioti, ba co víc, pokud jsou zrůdní gauneři.

Petr Nečas by mohl být nařčen z propagace nacismu (ukázka na Karlu Šípovi). Po zhlédnutí scénky (v 8 minutě) lze krásně pochopit systém výše uvedené party!

A může se to týkat každého z nás!

     Cyril Höschl

Ištvan řekl, že další obvinění na sebe nenechají čekat, protože je odhalen vedlejší produkt, který odposlechy získali. A tak v klidu mohli pokračovat "podáním ruky" viz pořad.

Kdokoliv z nás (vás), je potencionální masový vrah. Dokonce pedofilní masový vrah! A to vše je vedlejší produkt Ištvana a Šlachty. Proto jejich systém nenazývám idiocií, ale těžkým, velice těžkým zločinem. A pokud se podíváte na to, co řekl Ištvan, při pochopení výkladu profesora Höschla,  musí vám běhat mráz po zádech stejně jako mě!

Konspiračním způsobem o vedlejším produktu může Ištvan odposlouchávat celý stát, konspiračním způsobem o vedlejším produktu může Šlachta  zatýkat celý stát! A je to děsivé!

Představte si, že si telefonujete s nějakým kamarádem. Ten kamarád či kamarádka mohli chodit do školy, (nebo na učňák, do práce) s Roubalem, či jiným zločincem. Představte si, že v  návalu vzteku řeknete, že toho vola zabijete. V rozhovoru na úplně jiné téma. Ironicky a o fotbalu např.. Tuto přesmyčku používá občas každý z nás. Ištvan se Šlachtou mají povoleny "odposlechy" na masového vraha Roubala. Přes onoho bývalého spolužáka masového vraha Roubala se dostane přes odposlechy až k vám. Tam si vytáhne větu, že toho vola zabijete.

Pro veřejnost spojí Ištvan a Šlachta jména masový vrah Roubal, známost s kamarádem ze školy vašeho kamaráda a veřejnosti předloží, že chcete zabíjet. Dokonce autenticky z telefonu. Bez zabarvení, že je to přesmyčka třeba kvůli tomu, že fandí jinému klubu a bude též váš kamarád. A okamžitě jste zatčeni a můžete v případě neschopného či podplaceného obhájce být obviněni, dokonce odsouzeni za spoluúčast na masové vraždě.

Tuto konspirační zrůdnost nám předvedl Ištvan se Šlachtou. Je to šílené, je to zrůdné, je to děsivé. Ten řetězec je nekonečný a může být zatčen kdokoliv z nás. Takto pracovalo gestapo. Takto pracovala zrůdná NKVD a STB! A toto se dnes opět začalo používat. Už není důležitý Rittig (byť nakonec i jeho možná obviní), už není důležitých 150 milionů a kila zlata. Dokonce Hrdlička už je mimo hledáček. Vše je jinak. Vedlejší produkt je hlavní, hlavní je vedlejší, padla vláda a Ištvan se Šlachtou dostávají odměny. Sestříhané zatýkání, sestříhané a puštěné na veřejnost rozhovory s Petrem Nečasem. Už to jede, už to frčí a lidé píší petice za smrt Nagyové a Nečase.

Alena Horáková je vinna, žádáme trest smrti, žádala dělnická třída.

A prokurátor Urválek jásal

Nagyová je vinna, žádáme trest smrti, opět volá dav na "předložené důkazy"!

A Ištvan se Šlachtou jedou na vítězné vlně. Jak ještě dlouho?

Zde jsou důkazy! Takto padla vláda!

 

Nagyová je jen vedlejší produkt šetření lobbistů, tvrdí žalobce Ištvan ...

zpravy.idnes.cz/ist
15. 6. 2013

Původně směřovalo mnoho měsíců trvající vyšetřování a sbírání důkazů k rozkrytí a usvědčení zločinecké skupiny lobbistů...

 

A už to jede, už to frčí, náš starý známý konspirační - komerční novinář J. Kmenta a J. Klímová píší v příloze o lidech v pozadí kauzy Nagyové, už je zločincem kde kdo! Přes přátele přátel a spolužáků jsme spolupachateli všichni. Celý národ. Možná celý svět!
Brzy to budete i vy!

Předešlé:

Rekonstrukce státu a Pozitivní Evoluce: Totální dezinformační zločin Fondu proti korupci?

 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Petr Pokorný
před 3 roky

Přehlédne se každý z nás, ale šílené je, když se někdo přehlédne úmyslně a druhého zničí.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...