Takže Václav Klaus…. Ty svině!

 

Ne, není nadpis dvojsmyslný. Každý si má právo čas od času jadrně ulevit, když špína překročí určitou mez!

 

V den divadelních tanečků na Pražském hradě, v den divadla o lustračním ne-lustračním zákoně v Parlamentu, v den, kdy majitel ne-majitel Agrofertu po mediálním domu Mafra dostal razítko na rádio Impuls, se v Mf DNES dovídáme překvapivou zprávu: Roman, který nám všem do očí tvrdil, že sponzoruje Václava Klause mladšího, v podstatě nic nesponzoruje!

A to předcházelo divadlo, že si školu Václav Klaus mladší přisvojil a že se vrací do doby 1848, tudíž je se směrováním strašně zaostalý. Je tak strašně zaostalý, že Klaus školu PORG otevřel všem vrstvám od nejchudších k nejbohatším a systém založil na stipendiích pro ony nadané, nejchudší a prestiž vysoce převyšovala ostatní školy. A nejenom prestiž. Při celostátních testech byla tato škola nejlepší i fakticky.

Způsob prezentace Romanem z ČEZu vedl široké davy k další zuřivé nenávisti vůči rodině Klausů. (Lze na internetu dohledat) A nelze nevzpomenout „vily“ Klause staršího ve Švýcarsku, kont Klause a ODS ve Švýcarsku, kdy ti, co přišli se zaručenými zprávami jako Ruml a Marvanová, dodnes to konto hledají jako toho, co s tou záhadnou zprávou vyšel do veřejnosti na odstranění Klause z čela ODS.

A nyní máme další kolo: Václav Klaus mladší a poděkujme Petrovi Holubovi a Mf DNES, že toto daly na titulní stranu novin. Takže peníze nešly od Romana na PORG, ale do nadace Romanových a z nich se vyplácela stipendia především nemajetných dětí. A to byla a je ta zaostalost Klause mladšího a návrat do roku 1848!  Kdo to věděl, že se Klausové starají tolik o nemajetné? Sami to neříkali a lidé je s nenávistí proklínají. Kdo věděl, že Roman tlačí, aby to byla škola jenom pro bohaté? A proto byl Václav Klaus mladší „odejit“!  I rodiče dětí jsou šokováni, včetně celé veřejnosti.

 

Kdo s námi hraje betla?
Kdo s námi hraje betla?

A tato informace vychází také v den, kdy nenáviděný zločinec Barták z ODS , grilovaný za podvod v kauze „Tatra a vojenské vozy“ najednou ze zločince po sedmi soudních hodinách převrací celé soudní řízení a soudce žádá odpověď, proč ten, co udal Bartáka, přišel s obviněním až po třech létech. Ten, který se v holedbal, že v USA a kdyby v USA apod.. A na otázky nenachází odpovědi, jako v tom, že soudní překladatelka nalezla naprosté nesmysly v překladech, na jejichž podkladě byl Barták z ODS obviněn.

Je to v den, kdy Ištván se Šlachtou prolézají další a další pytle a stále zoufaleji nemohou najít 150 milionů a kila zlata, kterými srazili vládu ODS Petra Nečase.

 Obušku, z pytle ven!

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Zeolit
před 3 roky

Autore, mám tomu rozumět tak, že 150 milionů a kila zlata byla pouhá fikce, že nejsou někde v trezorech zajištěny? Že se nehledají majitelé, ale samotné miliony a kila zlata?

Každopádně je neuvěřitelné, že do této chvíle, se VSZ Ištvan nevyjádřil, jak to těmi miliony a kola zlata je. Aspoň ke mně to vysvětlení nedoputovalo.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...