Bílý dům ve Washingtonu v plamenech, Kličko obsadil všechny východy

 

Lidé vytrhávají dlažbu a stavějí kolem Bílého domu barikády. Kličko dostává podporu Putina, ozbrojená stráž Obamy hnutím Occupy Wall Street je zastřelena a svět vyhrožuje, že v případě, kdy Obama použije střelné zbraně, budou USA rozděleny a Obama tvrdě potrestán. Zatím se zablokují veškeré finance, které bohatí v USA mají…

 

Tak tuto stupiditu hlásá opačná strana o Ukrajině a je brána jako základ demokracie. Toto píše v celé Mladé Frontě Dnes Palata a Ukrajinci na Václavském náměstí to potvrzují.

 

Přesně takto popisovalo Rudé právo v minulém století. A v roce 1949 psal rudý tisk, jak továrníci kradou majetek dělníkům a prchají na západ. Jak Baťa utekl k imperialistům.

A  Mladá fronta Dnes dnes 20.února 2014 píše:


Blokáda letiště

BBC citovala novinářku Annu Babinecovou, podle níž z letiště "v těchto minutách odlétají ženy s dětmi a psíčky", na místě jsou "desítky mercedesů a lexusů". 

"Za posledních pět minut vzlétla tři letadla. Je velmi pravděpodobné, že vezou peníze: kufry se pod ozbrojeným dohledem nosily z dodávek, které se obvykle používají k převozu hotovosti," uvedla Babinecová.

Na letišti Boryspil se politikům v útěku snaží zabránit 5 000 lidí, uvedl server Segodnya. Aktivisté zablokovali vjezd na letiště a začali dokonce stavět barikády z pneumatik. Lidé zřejmě uposlechli výzvy na sociálních sítí po tom, co se v médiích začaly objevovat zprávy o politicích na útěku.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/ukrajinsti-hodnostari-utikaji-ze-zeme-dhs-/zahranicni.aspx?c=A140220_212423_zahranicni_vez

 

Co říká zdravý selský rozum

Není divné, že nikde není slyšet ani jeden hlas z druhé části spektra? Kdo u nás mohl promluvit za chudáky policisty, kteří nasazují krky? Jak to, že Kličko může volat do zbraně a policisté nesmí zasáhnout? Jak to, že se stále mluví o zastřelených Janukovyčem, ale část z nich jsou policisté, kteří se ani nesměli bránit a nastavují pouze štíty? Mají být proti ozbrojeným střelcům gaunerů Klička neozbrojeni?

Samozřejmě ten soustředěný útok nemá vyvolat totální masakr jako v Sýrii. Jak rozdělí Ukrajinu až začíná být jasné. Evropa nemá peníze na klasickou půjčku. Ale když vyvolá totální chaos, lidé houfně vyberou hřivny a majetky v bankách, Ukrajina se dostane do pozice Argentiny, zbankrotuje a bude odkázána na milodary EU. Lidé povedou k zodpovědnosti Rusko, protože propaganda to stále tak dává najevo. A touto cestou se západu podaří oddělit od Ruska i Ukrajinu a zbývá už jenom samotné Rusko.

A jaká je strategie? Jde o Rusko samotné? Nikoliv. Ani demokracie není důležitá!

USA mají jasný plán a Evropa nemá kam uhnout. Šíleně předlužené USA hledaly cesty, jak utéct před bankrotem. Vyvolat totální válku, nebo zlevnit výrobu a rozdmýcháváním ohnisek napětí, kde se těží, či proudí ropa a plyn ji zdražit (a tím samozřejmě i výrobu) po celém světě. Ten plán vznikl před pěti léty, když začaly těžit ve velkém břidlicový plyn. A zatímco ohnisky napětí ceny těchto komodit stoupají, USA totálně strategické suroviny zlevnily a oslabily celý svět. Pokud ještě udělají bezcelní zónu s Evropou, Evropa už se z bídy nevyhrabe a je s námi amen. To si uvědomuje i Anglie, která stále rychleji z tohoto nebezpečí couvá. A Brusel jí vyhrožuje. Přiznat, že nás do deseti let USA ekonomicky zničí si nedovolí veřejně říci  nikdo. A až nás z jedné strany bude k ekonomické depresi ničit Čína, z druhé USA totálně zlevněnou výrobou díky levným strategickým surovinám, bude už pozdě.

A nějaký Janukovyč, Tymošenková nebo Zeman se Sobotkou jsou jim naprosto ukradení. Bohužel to stojí mnoho životů obyčejných lidí. Ale komu na nich záleží?

Takový Palata, jeden z nejtupějších novinářů, volá do zbraně. Vůbec nechápe, že pár mrtvol, či Janukovyč s Kličkem jsou jenom takové nicoty v soukolí velmocenských her a že svým psaním dělá pouze (ne) užitečného idiota a rozdmýchává vášně tam, kde by ještě mohl být klid. Ukrajině by totiž pod Ruskem bylo lépe, Evropa nemá ani suroviny, zato má obrovské dluhy a ty předá boxerovi Kličkovi? Který dálkově studoval nějakou „plzeňskou“ školu při boxu? Ukrajina narazí do roka, dvou a pak to může být i pro Evropu masakr. Ale počátky jsou zakládány dnes a strůjci jsou viditelní. Bohužel lidé jsou nepoučitelní…

 Že je Palata "novinářský debil" a Kličko grázl, dokládá fakt, že těm proevropským naivkům nikdo neprozradil:

 

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před 3 roky

Jak se v budoucnu státy Evropské unie vypořádají s násilným odporem, když vyslat do ulic policii bude považováno za zločin proti lidskosti? píše Erik Best, americký novinář žijící v Česku, na svém webu Final Word.

Jedna velká potíž tkví v tom, jak přesně určit moment, kdy vláda Viktora Janukoviče v očích EU ztratila legitimitu. Když s Evropskou unií nepodepsal asociační dohodu? Kdyby velké množství Čechů vyšlo do ulic protestovat proti přijetí eura, stala by se tím česká vláda náhle nelegitimní? Nebo nejprve musí zemřít určitý počet lidí? Kolik přesně?
http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/politik...
===============================
Nechytá Američan Erik Best v Praze nějakou nákazu, která přichází z Moskvy? No toto... Je vidět, že korektní politika ještě neovládla všechny novináře. Jsou i tací, kteří vidí věci tak jak jsou ve skutečnosti.

Zeolit
před 3 roky

8. Ze strany Západu jde o velkou nezodpovědnost živit ambice a iluze radikálů ze západu Ukrajiny, že skutečně existuje volba mezi Východem a Západem a že EU a USA jsou schopny Ukrajinu jako celek v jejím západním směřování nejen podpořit, ale i dlouhodobě zajistit. Takový jasný a pevný zájem a ochota nést za něj oběti na Západě ve skutečnosti chybí. Západ pomohl rozběhnout krizi, jíž si ve skutečnosti nepřeje a jejíž důsledky není ochoten nést.

9. Postavit Ukrajinu před volbu – Východ nebo Západ, znamená ji rozbít. To se, zdá se, bohužel děje.

10. Rovněž se zdá, že si to většina zúčastněných začíná uvědomovat. Otázkou je, zda již není pozdě. Iluzí je zejména představa, že tento problém mohou vyřešit nové volby.

Václav Klaus, Jiří Weigl, 21. února 2014

Petr Pokorný
před 3 roky

Veřejnoprávní ČT podle někdejšího československého velvyslance u OBSE, bývalého zpravodajce, pedagoga a bezpečnostního analytika Miroslava Polreicha při referování o dění na Ukrajině předvádí „skutečné svinstvo“, které není možné tolerovat.
Kdo je JUDr. Miroslav Polreich (* 1931)

Absolvent Fakulty mezinárodních vztahů Univerzity Karlovy pracoval v letech 1955 – 1969 v zahraničí ve zpravodajských službách. Aktivně se účastnil vyjednávání během šestidenní války a války ve Vietnamu. Má výrazné zásluhy na uspořádání americko-sovětského summitu v Glassboro v červnu roku 1967. V roce 1968 působil v Radě bezpečnosti OSN v New Yorku.

Po roce 1989 šéfoval bezpečnostnímu odboru Ministerstva zahraničních věcí, v roce 1992 byl československým velvyslancem při OBSE ve Vídni. Byl členem patnáctičlenné mise v Kosovu v roce 1992. Určitou dobu byl jedním z pěti poradců Miloše Zemana. Nyní se věnuje přednáškové a publikační činnosti. Je autorem knihy „Utajená zákulisí".

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...