Komunistka Válková horší než Semelová. Bém za Opencard být odsouzen nemůže!

 

Kdo zastavil elektronickou peněženku?
Kdo zastavil elektronickou peněženku?

Evropská unie před rozpadem nutí eurofanatiky ke stejným metodám, jako komunismus straníky před jeho pádem. A to je strašně nebezpečné. Bém za Opencard být odsouzen nemůže stejně jako komunisté v roce 1989. Tedy, pokud funguje demokracie a právo!

Přiznám se upřímně, že jsem se pár měsíců po roce 1989 také mýlil, ale rychle mi to došlo.

 

Ministryně spravedlnosti Helena Válková (za hnutí ANO) hodlá podrobit kontrole výsledky práce žalobců Městského státního zastupitelství v Praze.
Ti naposledy sklidili kritiku za postup v kauze předražených tramvajenek Opencard, kde byli v pondělí odsouzeni řadoví úředníci, zatímco velké ryby stíhání unikají.

Josef Koukal

Tak pozor!

Komunistka Semelová sice říká neuvěřitelné věci, ale většina z nás ví, že je to prostě lidově praštěná ženská, kdežto bývalí komunisté, jejich přátelé a pohrobci trockistů jako Válková, Marvanová, Uhlové, Dienstbier  a další ve svaté válce dávají obvinění veřejně směrem k masám jako Klement Gottwald v roce 1948 naprosto promyšleně! To je neuvěřitelné!

 Je to natolik zvrácené, že nakonec obhajuji nepotrestání komunistů, byť za zvěrstva byli zodpovědní!

Ale nyní k věci jasně a přehledně, protože si nemohu dovolit to, co Dientsbier a  Ryzlinková v čt 24 a veřejně udělat hon a obviňovat někoho, až moderátor musel zasahovat!       čt.24  Rozkrývání pražských kauz

Ano, je to trest ODS, že nekomunikovali s voliči a nic neobjasňovali. Ale demokracie a svoboda MUSÍ platit pro všechny tudíž i pro úzkou kastu vyvolených, která obviňuje a rovnou odsuzuje, jako dnešní garnitura Marvanových a Dientsbierů.

 

Primátor Bém a Opencard

Mají být odsouzeni úředníci, nebo primátor Bém, kterého veřejně posílají do tepláků Dientsbier s Janou Ryzlinkovou v pořadu Komentáře, události?  Položme na stůl jasnou definici potrestatelnosti.

 

Primátor Bém či ODS v Praze, chcete li, dá Pražanům nabídku Opencard a tunelu Blanka. Je to trestné? Ne!

Primátor Bém či ODS v Praze, chcete li, dá usnesením zadání právníkům a úředníkům parametry. Je to trestné? Ne!

Primátor Bém či ODS v Praze, chcete li, dá rozhodnutím rady mantinely a s tímto programem ODS suverénně vyhraje v Praze volby. Je to trestné? Ne!!

 

O čem je tedy spor? Dám příklad pouze na jednom segmentu, abychom se v tom nezamotali.

Musí být volený člen – primátor – naráz excelentním právníkem, ekonomem, stavařem a bůhvíčím ještě?

Nikdo na světě takový není. Proto jsou oddělení, která by měla… Co měla, musí nést zodpovědnost!. Po tom všichni volali. Tudíž, když tam bude Válková a Marvanová, musí precizně jako úředník vypracovat smlouvy a bude za ně nést zodpovědnost. Prostě to nemůže žádný starosta znát a nenese za právní, či stavitelské služby zodpovědnost. Pokud..

Pokud neobejde radu a přímo úředníkovi nenařídí, že má obejít zákon a okrást společnost!

Toto však nikdo nezpochybnil, nikdo důkaz nenašel!!

 

Takže hypoteticky: pokud by tam seděla Válková a Marvanová, musí za právní sužby nést plnou zodpovědnost, pokud by nedostaly příkaz obejít zákon. Totéž se týká všech úředníků.

Zde Válková, Marvanová, Dientsbier a  Ryzlinková v televizi žádají soud nad Bémem, protože ony, jako právničky by nenesly zodpovědnost za svou práci - za právní smlouvy, ale politik! Tak sakra, na co by tam byly?

 

A tuto zrůdnost byla Válková posvětit u prezidenta Zemana a žádá prověřit státní zástupce, kteří odmítají nezákonně odsoudit jak Pavla Béma, tak další členy ODS!

Takže pozor opakuji: pokud by Bém dal příkaz k obejití rady a oddělení by pracovala na odlišném stanovisku, nesl by právní zodpovědnost on. Takto funguje dělba demokracie na rozdíl od Gottwaldů a rudých grázlů! A nikdo nikdy nedoložil, že by Bém obešel radu!!

Proto není problém zjistit i ve vyšetřeních zakázky Tunel Blanka ty, kteří pracují na politickou objednávku a kdo se drží přísně litery zákona, když jedni pronásledují radu za zastavení a druzí za stavbu. Šílené! Na to máme expozitury…

Pani Válková, bývalá komunistka, žádá dle veřejných zdrojů obejít zákon. Chce na kobereček státní zástupce, kteří Béma nevehnali do tepláků. Dientsbier volá veřejně k lynči bez rozsudku v přímé přenosu!

Mimochodem, proč nevyloží karty na stůl Marvanová, kolik si vydělala peněz za patnáct let na chudácích, které o vše obral Smetka H-Systemem. Jenom za odstupné z právní kanceláře dostala 3 miliony korun!

 

Kam jsme to opět došli? Kde je ta demokracie a právo? Soudy to zatím dodržují, ale co když Válková jako Štefan Rais v roce 1950 najde svého Urválka a pošle Béma na šibenici jako Miladu Horákovou?

Střezme se těchto šíleností! Je to nebezpečné!

Neobhajuji Béma, neobhajuji zrůdnost komunistů. Kdyby nějaký člen politbyra  KSČ vydal samostatný rozkaz někoho zavřít jako v padesátých létech, musel by dostat nejtvrdší trest. Ale po roce 1968 vše dělali hlasováním, a lid jim to posvětil. Proto nikdo nemohl být zavřen, byť jsme si to všichni přáli.  Jistě, dnes už se v těch lžích a protichůdných obviňováních málokdo orientuje, proto jsem se snažil napsat seriózní rozbor, kde je zakopaný pes.

Chraňme si demokracii, chraňme si svobodu. Lehko se ztrácí, těžko se získává! Květinka, která rychle vadne, když se neopečovává!

 

·                                 26. února 2014   Ústav pro studium totality vystoupil z evropské platformy paměti

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Bohumil
před 3 roky

Jak vidno z vystoupení paní Ryšlinkové, paní Marvanové a paní Válkové, politici by rádi aby soudilo podle jejich názoru, kdo podle nich je vinen. U paní Ryšlinkové jde o "spravedlivý" výkřik politika, který by rád viděl exprimátora Béma za katrem - i já si myslím, že pokud je spravedlnost, tak by tam měl být, včetně Janouška, neboť o jeho řízení "politickým podnikatelem" Janouškem není pochyb - viz. odposlechy. "Bémem" byla realizace Open Card delegováno na odbor IT. Ale ani jeden z 5 odsouzených "úředníků" v kauze Open Card 1, na výslovnou otázku státní zástupkyně, zda plnili pokyny pana Béma, toto nepotvrdil.
Jak tedy může ministryně spravedlnosti Válková a její náměstkyně Marvanová volat nejen po "Bémově krvi", ale napadat práci policie, státního zástupce a nakonec i soudu, a paní Marvanová pledovat za nevinnost pana Chytila, když policie, státní zástupce a nakonec i soud jednoznačně jeho vinu uznaly.
Obě jmenované dámy po tomto fópá by měly rezignovat na svoje funkce na ministerstvu soravedlnosti, protože nemají ani za mák profesionality.Jednání obou jako velmi vysokých státních úředníků je neomluvitelné a silně naznačuje, že povedou rezort do chaosu.

Petr Pokorný
před 3 roky

Já bych si dovolil připojit spíše tendenčně a populisticky, aniž je důležitý skutek. Prostě to lidi chtějí, tak Horákovou pověsíme! A to je zločin!

Iveta
před 3 roky

Pame Bohumile, mluvíte mi z duše, tak to vidím i já.

Iveta
před 3 roky

Promiňte, pane

Zeolit
před 3 roky

Mám jenom poznámku. Vzpomínám si na debatu v ČT. Cyril Svoboda, bylo to před volbami, ostře napadal tehdejšího primátora Béma ve věci Opencard. Bém se bránil, že cena za jednu kartu je vysoká, protože nejsou využity všechny funkcionality. Rád bych slyšel aktuální argumentaci
MUDr. Béma. Je skutečně povedené, když do Událostí a komentářů jsou pozváni pouze "žalobci", takže není nikdo, kdo by jim oponoval. Minimálně je to nefér. Etický kodex pro veřejnoprávní ČT se vyvážeností a objektivitou asi ani nezabývá...

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...