Palestinská ambasáda: další bublina praskla

 

Humbuk, který psaním petic a demonstrací rozvířili proizraelští fanatičtí aktivisté, bere pozvolna za své. A stále a stále je vidět, jak jsou lidé nepoučitelní a vždy naskočí na každou blbinu.

 

Jistě, na začátku byla (asi nešťastná) náhoda, že něco mělo být chráněno a nikdo už si nevzpomněl, co. A velvyslanec Palestiny, o kterém se všeobecně říká, že to byl seriozní muž, při výbuchu zemřel. Byť se tvrdí, že to byla bomba do novostavby nastrčená, nikdo nic takového zatím neprokázal.

Co je však daleko horší?

Že i dnes v době informačních technologií lidé naskočí na kdejakou blbinu, na kdejakou fámu a jsou ochotni za to lynčovat jako v padesátých létech za amerického brouka a další zhovadilosti. Nakonec to vyústilo zavražděním Horákové! Možná by policie měla zjistit, kdo rozpoutal davové šílenství a kdo to rozpoutává v Suchdole v Praze. Nejdříve vyděsili spousty jednoduchých lidí poplašnou zprávou o zbraních, jejichž množství by prý vyzbrojilo celá komanda a pluky včetně trapných diskuzí o rychlopalných samopalech a podobných nesmyslech. Nakonec vylezlo na povrch, že to bylo pár přestárlých zbraní, že "balistická zkoumání zajištěných zbraní vyloučila shodu se stopami, tedy se zbraněmi, nábojnicemi a střelami zajištěnými u dosud neobjasněných trestných činů v České republice," uvedla mluvčí pražské policie Andrea Zoulová.

Další zkoumání pak ukázala, že zbraně a fragmenty výbušnin pocházejí ze sedmdesátých a osmdesátých let minulého století…..

 

Těch náhod je nějak příliš mnoho poslední dobou. Další únik informací je z Ukrajiny, kdy leze na povrch, že povstání je skutečně řízeno z USA a Bruselu se snahou Ukrajinu dokopat k poslušnosti pod vlajkou EU. Někdo však také tuto špínu pustil ven…

Scénáře jak z kopíráku: vyprovokujeme opozici a pak jakoby jedné straně ustoupit. A vnutit jim zbraně, aby se ubránily. Obě strany… A stejné je to v Sýrii.

Nebylo toho už z pozice USA dost? A kdo další s nimi spolupracuje a hýbá světem?

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před 3 roky

Off Topic
Tento západ je natolik na ústupu, že jeho přední reprezentace formující jeho nejsilněší instituce, Evropská unie, je už dnes z velké části složená z bývalých komunistů, maoistů, anarchistů a levicových radikálů. Politický západ se pomalu mění ve východ, ztrácí svou ekonomickou převahu, ztrácí svou identitu, ztrácí svou duchovní podstatu, ztrácí svůj racionalismus, zaostává v téměř všem co jej kdysi definovalo a ztrácí kohezi. Ekonomicky stále více zaostává za politickým východem, nedokáže účinně čelit tlaku muslimského východu, ztrácí autoritu jako politická entita.
http://virtually.cz/journal/?q=rusko-nav...
========================
Někdy se s T. Haasem neshoduji, ale tentokrát jsem si jeho článek dal na lištu. V květnových volbách do EP máme možnost vyjádřit svůj názor na vývoj Unie!

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...