Půjde Angela Merkelová před soud za podněcování vzpoury na Ukrajině?

 

Až utichnou vášně a bude se hledat, co zavinilo krutou nenávist, mnoho mrtvých a zraněných, není třeba složitého hledáni. Mezinárodní soud v Haagu má usnadněnou úlohu.

 

Počátky této děsivé skutečnosti lze opět nalézt v německém podhoubí, v místech, kde už mnohokrát šílená nenávist vznikla. V Německu. A následovaly milióny mrtvých! Jako už mnohokrát zasáhlo Německo do vnitřních záležitostí jiných zemí, i tentokrát zaručená beztrestnost zločinců a pomoc při svržení vlády.

Dokonce Merkelová podle svého mluvčího Steffena Seiberta předáky ukrajinské opozice ujistila, že Německo i EU udělají vše pro to, aby zajistila dohodu o amnestii pro zatčené demonstranty. Nesmí ale zůstat jenom u ní, důležité je nyní pokročit ke svržení legální vlády a vytvoření nové, zdůraznila kancléřka podle agentury DPA. Po jednání v Berlíně s kancléřkou Angelou Merkelovou, kterého se zúčastnil i další opoziční vůdce Arsenij Jaceňuk se Kličko vyslovil pro zavedení sankcí proti představitelům kyjevské vlády.

Puč, podporovaný německou propagandou, byl veden za neuvěřitelné demagogie a embarga sdělovacích prostředků. Všechny agentury měly a mají zákaz referovat vyváženě o tom, co si myslí druhá strana. Lze dohledat, že každý jiný názor i v ČT či Radiožurnálu byl okamžitě umlčen a pokud se náhodou na internetu podařilo protlačit názor např. Václava Klause, hned to bylo zpravodajstvími vysvětlováno jako pomatené a nenávistné prohlášení pomateného euroskeptika.

Politický komentář IVK č. 18 - k situaci na Ukrajině

 

 Kancléřka Merkelová dokonce prohlásila, že beztrestnost zločinců bude vyhlášena okamžitě po převzetí moci, zatímco ti, co budou bránit legálně zvoleného prezidenta a vládu, budou velmi tvrdě potrestáni.

 Tato všechna vyjádření a šílená podpora zločincům na Ukrajině nastala po:

 

Na internet unikl rozhovor Nulandové a amerického velvyslance na Ukrajině Geoffreyho Pyatta, v němž probírají, jak postupovat při jednáních s ukrajinskou vládou a opozicí. Shodují se, že USA mají šanci situaci ovlivnit a že se mají vysrat na EU a její aktivity.

Těm, co ještě pochybují, je třeba ukázat názorný příklad: stačí si představit, že násilné akce, které jsou občas v německých ulicích by podpořil Putin, poslanci Číny a Ruska by tyto skupiny podpořili osobně jako Štětina, Kocáb a kníže a zaručili by beztrestnost při vypálení německého spolkového sněmu (Deutscher Bundestag) zatímco Merkelové by zablokovali majetky, protože by vládní budovy policií chránila? Přesto tuto gaunerskou provokaci a akci veřejnost bez pochybovaní vzala jako hotovou věc, protože „Putin je komunistický zločinec a Rusko jsou vrahové“! Proč pochybovat, když to slyší v každém zpravodajství pod tvrdou unijní cenzurou? A v jehož čele stojí německá kancléřka se svými poskoky Barrosem a Herman Van Rompuy.

 (Pokud je výše popsané pravda a těžko uvěřit, že by si to zpravodajtví vymyslela, tak..)

Angela Merkelová je válečný zločinec, jako taková by měla být zatčena a postavena před řádný mezinárodní soud!

 

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...