Ukrajina, Sýrie, Thajsko, Afrika - USA se nezastaví před ničím

Strašné dluhy USA ženou zahraniční politiku do šíleností, které mohou ohrozit celý svět. Hlavně když mohou vyvážet zbraně a Pentagon má zisk. A totální embargo EU a USA má zabránit šíření jakýkoliv informacím.

To, co rozpoutaly USA, má zatím ekvivalent pouze s Hitlerovým Německem. A protože už si lidé odvykli dešifrovat veřejné informace, jak to bylo ve východním bloku v éře bolševiků, opět slepě přebírají, cokoliv je jim vnuceno. Pokud si někdo myslí, že je to přitaženo za vlasy, či dokonce fantasmagorický výklad, stačí rozumějším dva příklady:

Skutečně je celá Ukrajina pro vstup do EU a brání se tomu pouze Janukovič a pár generálů? Skutečně by to parta několik desítek lidí uhlídala? Pokud usoudíte, že je to nesmysl a je to samozřejmě pravda, tak kde slyšíte a vidíte hlasy druhé strany, jak je to ve svobodné, demokratické společnosti běžné a nutné? Jak je možné, že slyšíme pouze jednostranná, jednoznačná vyjádření? Kde je hlas té protievropské části a jejich argumenty? A vůbec, jak je možné, že v době svobodných médií se ANI JEDNA SPOLEČNOST nepokusí shánět informace z druhé strany? To fakt nikomu není nápadné?

Jak je možné, že miliony lidí v Katalánsku jsou odbyty několika větami, ale banda Kličkových zločinců zaujímá média od rána do večera, byť vidíme, co se v Kyjevě děje? Co kdyby to samé dělali Hispánci v USA? Tam potom hoří všech 50 amerických států a vláda USA to uvádí jako boj za demokracii. Proč USA vyváží zločiny místo učebnic a skutečné pomoci lidu?

Všichni vědí, že podpis dohody s EU by Ukrajinu zničil a exodus Ukrajinců by zaplavil celou Evropu. A nejvíc bychom to odnesli my. Přesto náš prezident, naše nová vládnoucí hvězdná flotila v čele se Zaorálkem neřekne ani větu proti!

„Myslím, že ani my, ani Evropská unie jsme nebyli připraveni přistoupit k přidružení,” řekl Kožara a dodal: „Kdybychom smlouvu loni podepsali, měli bychom nyní kolabující ekonomiku, stále bychom jednali o pomoci od MMF a doufali bychom v pomoc od Evropské unie.”

Ukrajina má letos splatit 17 miliard dolarů, ale EU jí nabízela jen 600 miliónů eur. Když Ukrajina loni ustoupila od podpisu asociační dohody, dohodla se s Ruskem na půjčce 15 miliard dolarů a na zlevnění ceny zemního plynu o třetinu. ”Nebylo to snadné, ale bylo to správné řešení,” řekl k tomu Kožara s tím, že v podobných situacích vláda musí uvažovat strategicky.

Věty naprosto věcné, ověřitelné a nezpochybnitelné. Přesto Brusel a USA tlačí Ukrajinu do děsivého chaosu a sebezničení včetně občanské války. Kdo skutečně stojí za tímto šílenstvím?


Přidávají se další - otázka míru nás spojuje


USA znechuceny Janukovyčem; což tak si zamést před vlastním prahem? (Břetislav Olšer)


Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před 3 roky

Off Topic:
Může europarlament takové reformy prosadit? Jeho moc je omezená, je to postdemokracie, nikoli demokracie. V EP jsou ale lidé ze všech států a je to dobré místo, odkud lze organizovat různé formy mezinárodní spolupráce.

Existují přece historicky osvědčené metody, jak bojovat za lidská práva, když zákony nefungují. Například Indie získala nezávislost nikoli násilnými nepokoji, ale díky NENÁSILNÉMU pasivnímu odporu (satjágraha, ahinsá). Stejně postupovali američtí černoši při boji za občanská práva. Například "sit-ins" či "direct action", kdy si šli jen pokojně sednout na místa, kam byl černochům vstup zakázán.

http://neviditelnypes.lidovky.cz/evropa-...
=========================
Vítězslavu Kremlíkovi se podařilo napsat hodně dobrý článek.

Volby do Evropského parlamentu se nazývaly jako druhořadé. Velká účast v květnových volbách z nich může udělat prvořadé. Ovšem chce to volit europoslance, kteří budou skutečně bojovat a hájit české národní zájmy!

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...