Prezidente Zemane, pitomé je především vaše myšlení (Amazon)

 

Jak dalece je prezident Zeman vzdálen hloubce myšlení, poznáme z jeho vyjádření na „jásot“ obyvatel, kterým má za humny vyrůst kamionová šílenost značky „Amazon“.

 

Zatímco v Německu nemají s Amazonem dobré zkušenosti, protože zdraví je důležitější než tisíce kamionů a tato americká firma si vykládá zákony jak chce,  prezident Zeman, který několik let objímal stromy a pak se ukrývá na lánských lánech daleko mimo kamionové šílenství, doporučuje lidem, aby proti kamionům nereptali a zbytečně neotravovali. "Pokud zamítnu investici, která mi může přinést dva tisíce pracovních míst, obloukem se vracím k sociálnímu aspektu nezaměstnanosti. Pak mohu tvrdit, že rozhodnutí (brněnského zastupitelstva), je pitomé," prohlásil Zeman ve vysílání Českého rozhlasu. Dodal, že rozhodnutí by mu přišlo opodstatněné tehdy, pokud by se vyskytl například námitky ekologické. Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/hovory-z-lan-milos-zeman-08a-/domaci.aspx?c=A140216_180828_domaci_ert

Vážně se prezident zatím nedozvěděl o blokádách, které zoufalí lidé z kamionové přepravy na mnoha místech ČR dělali? Že dunění a kouř výfuků za okny bytu není životní ideál?

Co však je ještě více zarážející? Ty kamiony budou někudy jezdit. Co se děje v Praze (Brno zatím odmítlo), jaké bitvy se odehrávají od severojižní magistrály přes Jižní spojku ví celý stát. Přesto zatím „Moravané“ jako pražský primátor Hudeček ve vedení Prahy, kudy další kamiony potáhnou, zatím mlčí jako hrob.

Byly snad za mlčení již od Amazonu vypláceny první provize?

·                                 Že lidé jsou zoufalí a kdo je skutečně pitomec lze dokázat i zde:

Demonstranti blokovali silnici E55, žádali rychlejší dostavbu dálnice D8

 

 A takovýchto příkladů lze nalézt desítky, možná stovky. Dokonce se Ostrava či sdružení kolem pražské magistrály se státem soudí, protože se tam nedá dýchat. Ti zoufalí lidé jsou podle Miloše Zemana- prezidenta – potomci.

Vážně to není naopak? Ty ekologické, dokonce zdravotní důvody snad ani lidé dokládat nemusí. Nebo je vážně prezident tak natvrdlý?

 

 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Zeolitj
před 3 roky

Sláva? Teď jsem se dozvěděl, že internetový deník bude zpoplatněný, 50 Kč měsíčně. Jsou to sice jenom dvě piva, ale Internet nabízí tolik informací zdarma... Takže uvidím...

http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/media-p...

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...