75 let od německé okupace Čech a Moravy až na Ukrajinu

 

Neuvěřitelné, ale co započal Hitler, dokončí Angela Merkelová. V následujícím textu není nic zmanipulováno, vše jsou autentické fakta. Pokud by někdo nezpochybnil, že je Německo ústředím a ostatní pouze satelity dokončené německé rozpínavosti! Ale tvrdit, že je Německo v EU na vedlejší koleji ekonomické či politické si snad nedovolí nikdo. (z veřejných zdrojů, odkazy vloženy)

 

 

29. září 1938 podepsali zástupci Německa, Itálie, Velké Británie a Francie Mnichovskou dohodu.

V září 2013 se většina stejných států dohodla, že s Janukovyčem  v listopadu  podepíší asociační dohodu.

 

Kyjev – Ukrajinský prezident Viktor Janukovyč nepodepíše na summitu ve Vilniusu asociační dohodu s Evropskou unií. Janukovyč oznámil svůj postoj eurokomisaři EU pro rozšíření Štefanu Fülemu. Brusel ovšem zprávám z Ukrajiny nepřikládá větší význam a dál připravuje podpis smlouvy. Janukovyč prohlásil, že by Ukrajina v tuto chvíli podpisem dohody velmi tratila. Proto se ji rozhodl nepodepsat," uvedl zpravodaj ČT Josef Pazderka.

 

12. 12. 2013 02:44, autor: ket, pet

Kyjev - Ukrajinský prezident Viktor Janukovyč má v plánu podepsat asociační dohodu s Evropskou unií. Novinářům to oznámila šéfka unijní diplomacie Catherine Ashtonová. Prezident zároveň pozval všechny politické strany k debatě.

Žádné jednání, chceme demisi, zní z opozičních řad

Opozice žádá demisi vlády i prezidenta. A Spojené státy zvažují možnost zavedení sankcí."Žádná jednání s tou bandou, žádné kulaté stoly s nimi. Jedině okamžitá demise Janukovyče a jeho lidí," vzkázala z žaláře. 

2. prosince 2013  8:49

Kyjev (Od našeho zvláštního zpravodaje) - Tisíce lidí zůstaly přes noc. Vstupy na náměstí brání od počátku noci barikády ze železa, dřeva a aut, které se stále zvětšují. "Musíme vydržet, musíme zůstat, aby revoluce zvítězila," vyzýval před půlnocí  uprostřed náměstí Vitalij Kličko, vůdce opoziční strany Udar.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/protesty-v-kyjeve-03m-/zahranicni.aspx?c=A131202_081956_zahranicni_ert

18. prosince 2013  

Podle ukrajinského premiéra Mykoly Azarova by bez finanční pomoci z Moskvy čekal Ukrajinu bankrot a sociální kolaps. Opozici následně vzkázal, že ji nenechá destabilizovat zemi. Z nátlaku na ukrajinskou vládu pak Západ obvinil i ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov.

 

21. února 2014  13:35

Centrem Kyjeva v pátek ráno opět zněla střelba. Demonstranti se střetli s policií před parlamentem, v němž zákonodárci rozhodují o změně ústavy.

Jeden je i natočen, jak střílí na demonstranty vyzbrojené jen štíty a tyčemi," uvedla Procházková. V odposlechu podle ní zaznělo: "Dívej se na hotel Ukrajina, to je základ, tam jsou." V tu dobu byl v hotelu lazaret a novináři. (Potvrdil i Štětina, ale kroutil se... Hyde Park)

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/protesty-na-ukrajine-05o-/zahranicni.aspx?c=A140221_131123_zahranicni_hro

Během nočního jednání v Berlíně v noci ze 14. na 15.března 1939 Hitler prezidentu Emilu Háchovi vyhrožoval a nutil ho  k podpisu smlouvy o odevzdání se Německu.

 

4.03.2014     Janukovyč mrtev

Prchající ukrajinský prezident Viktor Janukovyč neustál tlak posledních týdnů a měsíců a zemřel na infarkt v ruském Rostově na Donu. Médiím to oznámil opoziční aktivista Michail Lebed, který se odvolává na informace od známého z tamní nemocnice. Janukovyč totiž sice podepsal četné ústupky a následně uprchl do Ruska

Hácha odolával až do doby, kdy ho stihl srdeční záchvat. I po té se snažil jednat, ale nakonec byl zlomen.

Dohodli jsme se, že politická část asociační dohody mezi Ukrajinou a EU bude podepsána," řekl podle agentury AFP Jaceňuk, který se v pátek vrátil z cesty do USA a EU.

 

Před 4.hodinou ranní podepsali Hácha a Chvalkovský (ministr zahraničí)  "Prohlášení německé a česko-slovenské vlády“, kde se mimo jiné praví: „Čs. prezident prohlásil, že ... klade osud českého národa a země s plnou důvěrou do rukou vůdce Německé říše.“

Okupace Čech nastala 15.března 1939.

Jaceňuk: EU a Ukrajina podepíšou asociační dohodu 21. března 2014

Zbývá poslední část: RUSKO?

_____________________________

A jakou úlohu zde hrají USA? (2.díl)

Nenáviděli jsme SSSR. Rozpínal totalitu na celý svět. Prý toto chce Rusko i dnes. Skutečně? Jaká jsou fakta? Není to dnes naopak? Co znamená pakt Pentagon, Merkelová, NATO?

Napsáno  8.2.2010

 

Baterie vylepšených protibalistických bojových raket Patriot, které jsou již na místě anebo brzy budou, v Egyptě, Gruzii, Německu, Řecku, Izraeli, Japonsku, Kuvajtu, Holandsku, Polsku, Kataru, Saudské Arábii, Jižní Koreji, Taiwanu, Turecku a ve Spojených arabských emirátech opisují oblouk táhnoucí se od Baltského moře, přes jihovýchodní Evropu na východ Středozemního moře a Kavkaz, a dále do jižní Asie. Půlkruh, který začíná u Ruska na severozápadě a končí u Číny na severovýchodě.

 

Skutečně začalo Rusko ohrožovat západ?
Skutečně začalo Rusko ohrožovat západ?












Rusko z východu
Rusko z východu









Ve vakuu, ke kterému ve většině světa došlo po skončení studené války a bývalého bipolárního světa, USA rychle vyslaly své ozbrojené síly do různých částí světa, které byly dříve mimo jejich dosah.

Během několika posledních měsíců Washington  verboval jednotky z nejrůznějších zemí partnerských programů NATO pro válku v Afghánistánu, včetně Arménie, Bahrajnu, Bosny, Kolumbie, Jordánska, Moldávie, Mongolska, Černé Hory, Ukrajiny a dalších zemí, které dříve kontingenty pro působení pod velením NATO na bojišti v jižní Asii neposkytovaly. Západ  v čele s USA přešel do základen v Kyrgyzstánu, Tádžikistánu a Uzbekistánu, a za menších fanfár v Pákistánu a Turkmenistánu. Získal také tranzitní práva od Kazachstánu a NATO uskutečnilo své první vojenské cvičení v této zemi, Zhetysu 2009.

 

Jalovcová kobra bylo odzkoušením americké radarové stanice ve frekvenčním pásmu X, otevřené v r. 2008 v izraelské poušti Negev. „V první fázi nového Obamova plánu nasadí USA do r. 2011 protirakety SM-3 a radarové průzkumné systémy na platformách námořních zbraňových systému Aegis. V druhé fázi a do r. 2015 bude jak v námořních, tak suchozemských konfiguracích použita výkonnější verze raket SM-3 a dokonalejší senzory.

Litevská letecká základna Siauliai byla postoupena NATO v r. 2004 poté, co se tyto tři pobaltské země staly plnoprávnými členy. Aliance provádí od té doby v tomto regionu pravidelné hlídkové lety, kdy se americká bojová letadla účastní v šestiměsíčních turnusech. Několik minut letu od Ruska.

Výročí japonského útoku na Pearl Harbor, 7. prosince, USA a Japonsko uspořádaly společné válečné hry, Yama Sakura (Horský třešňový květ), na ostrově Hokkaidó v nejseverovýchodnější části Japonska, v té části, která je po moři nejblíže k Rusku.

Z opačné strany.

V rámci členství v NATO schválilo Rumunsko v roce 2005 poskytnutí 4 lokalit včetně jednoho letiště o celkové rozloze víc než 104 km2 1700  amerických vojáků. Bulharsko podepsalo v roce 2006 smlouvu o poskytnutí 4 lokalit, z toho jednoho letiště, maximálně dvěma a půl tisícům amerických vojáků. Na rok 2015 je v Rumunsku plánována základna s americkými raketami, schopnými sestřelit balistické střely.

 

12.03.2014 10:45

Bulharská, rumunská a americká armáda zahájily dnes v Černém moři společné cvičení námořnictva. Cvičení se účastní i americký raketový torpédoborec Truxtun s asi 300člennou posádkou, který by měl kotvit v přístavu Konstanca, přímo naproti ukrajinskému Krymskému poloostrovu, který je pod kontrolou ruských vojsk.  Z druhé strany Ruska začaly Spojené státy posilovat svou vojenskou přítomnost ve východoevropském regionu. Na společné cvičení s polskou armádou vyslaly dvanáct stíhaček F-16 a podle deníku Rzeczpospolita má do Polska přibýt i 300 amerických vojáků. Počátkem června (což předcházelo v roce 2013) začalo další ze série mezinárodních cvičení Severoatlantické aliance na území pobaltských států. Dvoutýdenní cvičení Saber Strike 2013 samo o sobě je zaměřeno na zlepšení spolupráce mezi státy, které se tohoto cvičení účastní se zvláštním důrazem na region pobaltských států. Ne, nemá cenu pokračovat dál. Vše se znásobuje.

 

Patriot
Patriot

Pokud se podíváme, do jakého sevření se dostává Rusko, není se čemu divit, že řeklo dost. Obklíčeni ze všech stran nemohou ani občané Ruska tolerovat. A obavy z toho, že USA od šíleného dluhu může zachránit pouze válka, že Pentagon se snaží pracovat co nejdále od Severní Ameriky vyvolává otázku, jestli i Evropa se fanatismem nemá stát účastníkem masakru, které by přepadení Ruska znamenalo. Masakr v euroasii, ale v USA nic. Deštník, který měl být instalován na našem území, by ochránil USA, ale my bychom byli příliš blízko. Stejně jako ostatní státy kolem Ruska. Je to podvod. Kam nás hrne tupé vedení EU? To vážně nevidí? V obráceném gardu SSSR, celý kontingent se sunul  na Kubu a svět se připravoval na děsivou válku. Dnes je to u nás. Zaražte, dokud je čas.

Není čas promítat Čapkovu „Bílá nemoc“? 

 

Doslov: mnozí z vás, kteří mě znají dlouhá léta, se ptají, zda jsem nepřešel na druhou stranu. Ptají se jak já, který tolik let protestoval proti komunistům, SSSR, proti bolševické rozpínavosti, najednou změnil názor. Ne, mohu upřímně a čestně říct: nezměnil a nikdy nezměním. Ale z výše uvedených faktů mrazí v zádech a slepě věřit jednomu, či druhému se nevyplácí. Odmítám přejít pod křídla ruského impéria, ale stejně tak odmítám být znásilňován druhou stranou, když informace mě předkládané jsou minimálně nevěrohodné. A mnohokrát lživé, což posloupnost událostí dokazuje! A ten, kdo má rád své děti, svá vnoučata, by neměl být lhostejný, natož slepý. A já jsem prostě Angele Merkelové, Evropské unii a především předloženým faktům přestal věřit. Přestal věřit, že vše dělají s čistým úmyslem. Naopak! Mrtví od Hitlera až po Mejdan žalují. Žalují až moc! Jakou trojčlenku hrají USA (Pentagon), Merkelová a NATO? A není vhozena Merkelové kost, aby dostala i s námi pořádně na prdel do slova a do písmene? S milióny mrtvých?

A snad už jenom na dokreslení: místo věcné diskuze, pokud třeba ministr Mládek, Václav Klaus a mnozí další také zapochybují, jak to skutečně je, jsou okamžitě osočování z vlastizrady, eurozrady s nenávistí, která zde snad nebyla 75 let. Nebo 25 let? Vyberte si…!  A kdože to jsou? Například ministr války Dobrovský, Bursík, který by zlodějnou zelené energie i svůj stát nechal padnout, či Kocáb, který spoluvyhnal poctivé staříky z domu v Matiční, aby mu Evropská unie dala odměnu a Cikány, nazývané Romy, udržel v České republice. Prostě ti „nejdůvěryhodnější“…Matiční po deseti letech: ulice, z níž pomalu mizí život - iDNES.c

 

A stále citovaný Solženicyn už dříve varoval:

Solženicyn: NATO usiluje o obklíčení Ruska

Ruský spisovatel Alexandr Solženicyn v rozhovoru pro páteční vydání deníku Moskovskije Novosti obvinil NATO ze spiknutí proti Rusku.

Laureát Nobelovy ceny za literaturu prohlásil, že NATO si Rusko podmaňuje a jeho akce jsou přípravou k "totálnímu obklíčení Ruska a ztrátě jeho suverenity".

"Přestože je jasné, že současné Rusko pro něj nepředstavuje hrozbu, NATO metodicky a soustavně posiluje svou vojenskou mašinérii ve východní Evropě a (...) z jihu do vnitrozemí obkličuje Rusko," řekl autor Souostroví Gulag.

Autoři: pam-iHNed

 

Další zdroje jsou

Karibská krize (1962)

Rumunsko - NATOaktual.cz

Protiraketová obrana – Wikipedie

www.military.cz

Bases, Missiles, Wars: U.S. Consolidates Global Military Network

75. VÝROČÍ NĚMECKÉ OKUPACE V BŘEZNU 1939: Před 75 lety začala okupace Československa nacistickým Německem a rozpad ČSR.

Uplynulo 75 let od německé okupace Čech a Moravy

www.svornost.com

 

 

 

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
anita jones
před rokem

Ahoj,
To je informovat širokou veřejnost, že paní Anita Jones, soukromé půjčky věřitel má otevřít finanční příležitosti pro každého v případě potřeby jakékoli finanční pomoci. Dáváme se úvěr na 2% úrokovou sazbou pro jednotlivce, firmy a společnosti při jasné a pochopitelné formě a kondici. kontaktujte nás ještě dnes prostřednictvím e-mailu na adrese: (anitajones154@gmail.com)

Zeolit
před 3 roky

Odjinud:

Gardnesi, neztrácíte nervy, protože situace se nevyvíjí ani zdaleka podle Vás? Vážil jsem si Vás, protože Vaše komentáře nepostrádaly jednak nadhled, ale i sumu znalostí. Tyhle výkřiky bych od Vás neočekával.

Vysvětluji si to tím, že jste se ideologicky zasek'. Západ je věčné dobro a Východ je stále ještě to zlo a nikdy jinak. Za roky, co sem oba chodíme, musíte mi vidět až do žaludku, protože jsem své názory nikdy neskrýval a chodil jsem s nimi na trh Virtually.

Současnou politiku USA vidím jako chybnou, konkrétních příkladů je dost. Jsem stále Amerikanofil. Mám kladný vztah k Američanům a k tomu, co USA udělala pro svobodu. To neznamená, že nemohu mít kritický pohled na některé aspekty současné Obamovy politiky a minulé politiky Clintona.

Rozlišuji mezi politickou reprezentací, symboly a "lidem". Hitler a Němci, Stalin a Rusové, Obama a Američané.

Rozhodující pro mě jsou české národní zájmy. Velmocenské zájmy mohou být v přímém protikladu k našim. Tečka.

Petr Pokorný
před 3 roky

Děkuji za vložené příspěvky. Nakonec se Rusko s Ukrajinou dohodne, ale... Evropa to zaplatí!

Zeolit
před 3 roky

"Odmítám přejít pod křídla ruského impéria, ale stejně tak odmítám být znásilňován druhou stranou, když informace mě předkládané jsou minimálně nevěrohodné."

Souhlasím. Existují české národní zájmy! Ty prosazujme! Parafrázuji maďarského premiéra Orbána: Zapamatujme si, že kromě občanů České republiky nikdo nechce, abychom byli silní a úspěšní, k tomu potřebujeme sílu a k síle jednotu...

Zeolit
před 3 roky
Zeolit
před 3 roky

Karel Sýs upozorňuje na text z roku 1944, který dostává nečekaně mnohé velmi aktuální souvislosti. Dnes uplynulo 75 let od vzniku německého protektorátu v Čechách a na Moravě

"Ne boj o národní svobodu, nýbrž boj za solidaritu národů, to bude heslem nového nacionalismu evropských národů! Prapor Evropy na stěžni říšské korouhve, to je symbol a slib budoucnosti všem věřícím Evropanům.“

http://protiproud.parlamentnilisty.cz/st...
============================
Není to čtení o veselých historkách při natáčení. Doporučuji všem, kteří ještě nečetli knihu od Johna Laughlanda Znečištěný pramen, aby si tu knihu vypůjčili v knihovně. Na desítkách stran jsou doslovné přepisy z německých dokumentů, které se týkají otázek Nové Evropy...

Zeolit
před 3 roky

Pred desiatkami tisíc priaznivcov na nádvorí Národného múzea Orbán zdôraznil, že slabé a zbabelé národy nemajú budúcnosť.

"Ukázali sme, že ochránime maďarské rodiny pred úžerníkmi, monopolmi, kartelmi a byrokratmi, ktorí sa chcú nadraďovať nad národy," pripomenul predseda vláda a menoval kroky svojho kabinetu v záujme znižovania nákladov domácností, ale aj opatrenia namierené voči bankám.

"Vynútili sme si úctu od tých, ktorí nás predtým nemali za nič," konštatoval.

"Zapamätajme si, že okrem Maďarov nikto nechce, aby sme boli silní a úspešní. Vieme aj to, že k pokračovaniu potrebujeme silu a k sile potrebujeme jednotu," dodal Orbán, podľa ktorého je symbolom jednoty 6. apríl, čím naznačil nadchádzajúce parlamentné voľby.

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/7136768/orban-madars...
=================================
O Maďarsku se delší dobu prakticky v médiích nic nepíše. Jakými opatřeními/zákony Orbán chrání rodiny před monopoly, kartely, byrokraty, kteří se chtějí nadřazovat nad národy? Jaké jsou opatření namířené proti bankám? Jak Orbán dociluje snižování nákladů domácnosti? Sleduji, kdejaké šustnutí na Internetu, ale odpovědi na tyto otázky neznám. Není to tím, že Maďarsko by mohlo být vzorem pro ostatní poslušné unijní státy? Jak by asi Maďaři přijímali politika jako je náš premiér Bohuslav Sobotka? Taky ho kancléřka Merkelová hezky hladila po hlavě.
/Úžerník je ten, kdo okrádá oběti o sociální dávky apod./

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...