Hluboká poklona před Reaganem a Thatcherovou, lze si i vážit Putina

 

Ale zvedá se mi žaludek nad Obamou, zločinci Stalinem  a Hitlerem! I když ta pravá americká svoboda přestávala za Bushe staršího a mladšího, totální zvrat přinesla až éra Obamy!

 

Nejdříve možná se ptáte proč. U dvou prvních je to asi jasné, Ti porazili říši zla. SSSR. Ekonomicky, tvrdě. Nakonec se SSSR rozpadlo na mnoho částí. A zaslouženě. Patří tam však Putin? Jednoznačně. Dnes už je větší svoboda a trh dle Adama Smitha víc v Rusku, než v USA, kolébce svobody a demokracie. A pokud se ptáte na Krym a opětovnou rozpínavost Ruska a kde je hranice? Snadná odpověď: tam, kde je ona pomyslná hranice. U Litvy, Lotyšska, Estonska, Slovenska, Gruzie – to jsou vytyčené hranice a dál ani krok. Na druhou stranu i USA musí dodržet pomyslnou linii a nepřibližovat se raketami na blízký dostřel. A USA to nedodržují. Připravují základny stále blíže Rusku, takže je jasné, že se vzepře. Nikdo zákeřný ho do slabin kopnout nesmí. A to se přes Ukrajinu či jinde děje. Takže je plným právem Ruska tuto čáru obnovit. Můžeme si myslet cokoliv, ale morální právo na bezpečnost má!

 

Proč však řadit Obamu k těm největším lotrům? Ne, tam nepatří, ale je na odvrácené straně prvních dvou a jiné místo pro něj není.

 

Mimochodem německý právní expert Georg Nolte vyjmenoval, kam na "pozvání" intervenovali Američani, když zasahovali na svém "zadním dvorku" či v "blízkém zahraničí". Kongo (1964), Dominikánská republika (1965), Grenada (invaze Urgent Fury1983), Panama  (Invaze USA - Operace Just Cause1989). Až pak teprve přišly mandáty Rady bezpečnosti OSN pro vojenský zásah. Ani s těmi si ale Američani valné starosti nedělali a nedělají.

Z internetu:

 

1) Humanitární bombardování Srbska - proti vůli RB OSN, která má jako jediná právo něco takového nařídit

2) Vyhlášení a hlavně uznání samostatnosti Kosova - porušení dohod mezi NATO a Srbskem, Kosovo mělo zůstat autonomní, ale stále srbské

3) Útok na Irák 2003 - bez rezoluce RB OSN, viz hum.bomb.

4) Útok na Libyi, kde západ naprosto příšerně zradil důvěru Ruska a vylouděnou rezoluci OSN naprosto překroutil a zneužil. 

Proč by měl Putin proboha věřit Západu?  Pokud takhle nemáme pokračovat, tak se musí reformovat OSN tak, aby každý stát, bez výjimky, nesl trest za porušení mezinárodního práva.

 

Co však dnešní USA dělají tak zrůdného i v lidských právech pod Obamou?

 

Akcelerují, vyjmenujme si některé: manželství nemá budoucnost, nyní světem vládnou úchylové, gayové a lesby mají přednostní práva na potomky a veřejné obscénnosti, pochody úchylů jako Prague Pride po USA zavlečené sem, děti nevychovávají rodiče, ale základem jsou orgie dětí v „eL eI“ a kdo jim něco vytkne, nedej bože plácne přes zadek, může být v kriminále. Povinnost, aby běloch miloval černocha nahradila systém, kdy rodiče nařizovali dětem, koho si vezmou a dnes to ještě v Indii a jiných státech existuje. Naproti tomu neexistuje ani jeden americký film, aby nebyl obsazen černochy a pod pohrůžkou jsme nuceni i braky odkoupit a nekritizovat, jinak jsme nálepkováni jako náckové apod.. ! Skutečně musím obdivovat a milovat toho, koho mi určí?

Co to je feminizace krásně vidíme po putykách – americký styl života se dere k nám. A každý muž, co tento život odmítá, je gauner, zločinec nebo dokonce násilník. Ale co se ženskou, která se místo výchovy válí po putykách s kočárkem a malými dětmi? To je ten boj Sommerových a dalších za moderní budoucnost: souložte všichni se všemi, chlastejte od rána do večera a žena jde příkladem? Největší tržby zažívá chemický průmysl na šminkách pro mužatky, ale výdaje na učebnice a profesory klesají. Na to prý žádná žena už nemá – nezbývá po feminizačním běsu alkoholu, cikaret a telesných nátěrů.

 

To vážně chceme? To je ten americký sen?

Co je v sázce nyní?

 Neuvěřitelný dluh USA - dluhový strop je stanovený objem peněz, který si USA mohou půjčovat pomocí vydávání nových dluhopisů. Nyní je nastaven na výši 16,7 bilionu dolarů,

Vývoj státního dluhu Spojených států amerických v procentech HDP:[1]

Rok 1980 1985 1990 1995 2000 2005 2008 2009 2010 2011 2012
% HDP 42,3 55,6 63,9 71,1 54,8 67,9 76,1 89,7 98,6 102,9 107,2

! Dodnes hledají chemické zbraně v Iráku, pro které vznikla „Válka v zálivu“ a padl Saddám Husajn, různá „humanitární bombardování“  se stovkami nevinných mrtvých... Pentagon se nechce smířit se snížením peněz ze státního rozpočtu, i to je možná akcelerací na Ukrajině.

 

Vtipe vylez!

 

Mezinárodní měnový fond (MMF) uvedl, že je "ohromen" odpovědností s jakou se prozatímní ukrajinská vláda zavázala k reformám, které jsou vyžadovány výměnou za finanční pomoc, píše agentura AFP. Ředitel evropské sekce MMF Reza Moghadam řekl, že na něj "pozitivně zapůsobilo "odhodlání vlády a její smysl pro odpovědnost a transparentnost vůči programu ekonomických reforem." A je to. Prostě do „Evropy“ patří. Slibem neublížíš, ale potěšíš!

Takže loutková vláda se zavázala… Jak úžasné. Kdo? Kličko? Prapodivný parlament? IUlice a Majdan? Dělají si z nás legraci?

 

V okamžiku, kdy je totální cenzura na všech hlavních mediálních zpravodajstvích pod hrozbou sankcí, teprve vynikne internet, který fakta může sloučit a dát veřejnosti k dohledání. Proto je důležitá svoboda internetu, proto tak leží v žaludku diktátorům i z pseudodemokratického světa jako je třeba Evropská unie. Pokud je to takto souhrnně sepsáno, což většina občanů nenajde, teprve se zjistí obludnost konání těch, kterým věříme. Dojmologie neplatí!

Musí se autenticky dohledat.

 

Co třeba dát prostor na čt 24 nebo v jiných médiích i jiným, než zločincům novinařiny Palatům, zmanipulovaným redaktorům a podvodníkům....

Proč není skutečný dialog?

Odkazy na některé:

 

Putin to dělá dobře a Rusové ho přijali. Zaorálek neví, co říkal včera, pravil exporadce Klause Tomáš Haas

 

USA řeší, jak využít zásob plynu k řešení krize na Ukrajině

Vymývání mozků, zločin, předposranost a vlezdoprdelismus českých médií. ODSák Štěpánek se kvůli Ukrajině neudržel

 K Ukrajině – ústava

Ukrajinským prezidentem se chce stát i "fýrer z Majdanu"

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...