Je ještě Obama americký prezident?


Kdo má vlastně dneska v USA tlačítko na nukleárních zbraních a kdo skutečně drží Pentagon na uzdě? Drží ho ještě vůbec někdo?

Nejdříve jsme stále slyšeli o ruských agentech po USA. Pak utekl Snowden a najednou se dozvídáme fakta, jak je celý svět prošpikovaný agenty z USA! 

Pak slyšíme, jak Rusko ohrožuje celý svět, abychom vzápětí viděli Američany na Ukrajině a americké základny včetně lodí v Rumunsku, Bulharsku, Gruzii….

 

Pak slyšíme, že ruské tajné služby mají pod kontrolou celý internet, abychom se vzápětí dovídali o „Krvavém srdci“ a úmyslně bez záplaty pro špiclující  agenty USA.

 

Pak je nám vnucováno, jak USA na zbrojení šetří, chudák Pentagon…

 

Není co dodat. Hrozí nám nyní vážně nebezpečí z východu a přichází v roce 2014 mráz z Kremlu? Je ještě vůbec Obama americký prezident?

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před 3 roky

Díky tomu parazitovi, šli bolševici do prdele. Sílu NATO vytváří prakticky USA. Němci, Japonci prohráli válku. Šly nahoru mimo jiné hlavně z toho důvodu, že do zbrojení nemuseli investovat. Nejsem spokojený se zahraniční politiku USA, ale na pohřeb nepospíchejte. Vzpomeňte si na Lenina, Stalina, Chruščova, Brežněva jak s jejich prognózami dopadli. Dluh je obrovský, tento problém si musí vyřešit. Vzhledem k tomu, že stále dolar je světovou rezervní měnou a peníze si sami tisknou, bankrot není otázkou pár let...

Doufám, že za nějaký čas, až Ukrajina nebude pro média zajímavá, Západ znovu najde sílu a rozum na obnovení spolupráce. Podmínkou je, že neokoni v USA nebudou mít to hlavní slovo.

Brabec
před 3 roky

Ach jo - na to co uvádíte nemám co říct. Dluh se vyřeší - třeba jak? Rusko a Čína si budou kupovat potištěny papír dolarů ? A seznam těch "prognostiků" je směšný. Svět je jinde, bohatství je také jinde ! Zeolite, jezděte trochu po světě - budete překvapen !

Zeolit
před 3 roky

Mám zásadní výhrady proti politice neokonů v USA /stejně tak i těch našich českých/. Přesto zůstávám a zůstanu přítelem té "správné" Ameriky. A věřte mi, že vím, o čem mluvím. USA se stala supervelmocí z mnoha důvodů. Dva hlavní vidím v geografické poloze a rozloze a v přistěhovalcích. Úspěch USA je postavený na tvrdé práci, jak té fyzické, tak té duševní. Pokud zvítězí v USA imperiální síly, hrozí úpadek. Ne politické ovládání jiných států, ale dát přednost výhodným obchodním vztahům pro všechny...

Brabec
před 3 roky

Peníze jsou vždy až na prvním místě! A Zeolite, co dolar a dluh US ? Lituji, není co řešit ! V historii, když se řítily říše, vždy kolem sebe nejvíc kopaly.....US je parazit, který saje cizí krev....jak dlouho ?

Brabec
před 3 roky

přestaňte mudrovat, vždyť je to jasné: supervelmoc US se propadá. Zadržovat tento propad znamená rozdmychávat války a bordel. Daleko od vlastních břehů - vždyť bohatství US má původ v I. a II.světové válce.

Zeolit
před 3 roky

K separatistům na východě se přidali ruští výsadkáři, tvrdí Kyjev /ČT24/
=========================
Divil bych, kdyby k takovému "dobrodružství" dal pokyn prezident Putin. Nabízí se jedno vysvětlení. Lidé by měli vědět, co to jsou tzv. kontraktoři. Existuje řada komerčních organizací, které jsou najímány pro různé bezpečnostní účely. Jedna z nejznámějších je BLACKWATER USA, v současnosti ACADEMI. Je možné, že na Ukrajině se pohybují s perfektní výzbrojí KONTRAKTOŘI, bůhví kým placeni.

A mohli se objevovat jak na MAJDANU, tak i na východní Ukrajině. Probíhá "válka", která se nevede v bílých rukavičkách, z žádné strany.

Měli bychom hájit především naše národní zájmy a s pány na led v současné době nechodit...

Zeolit
před 3 roky

Kritika neokonzervatismu
Vlivem důsledného antikomunismu a odmítání politiky ústupků Sovětskému svazu získali především v některých levicových kruzích pověst podporovatelů zbrojení a americké hegemonie vůbec a kritizováni byli v posledních několika letech především za vyvolání války v Iráku. Z podobných důvodů jsou kritizováni také na pravici, a to zejména z řad paleokonzervativců, kteří prosazují spíše zdrženlivou či dokonce izolacionistickou zahraniční politiku. Mezi další prominentní kritiky lze zařadit i libertariany v čele s Ronem Paulem, které k jejich postojům vede jednak všeobecný odpor k jakémukoli státnímu intervencionismu, ať v ekonomice, společenských otázkách či zahraniční politice, ale také jejich deklarovaný pacifismus.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Neokonserva...
=====================================
Pořád se chystám, že se podívám hlouběji na spiklenecké teorie o NWO! Na Internetu je materiálu "neurekom". :-))

Zeolit
před 3 roky

Můj diskuzní příspěvek pod tímto článkem:
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/mon...
=============================
Jsem "klausovec" a vidím, že nedělám chybu., Zeolit, 14. 4. 2014 13:02:40
Situace na Ukrajině mně v mnohém otevřela oči. Mými nejoblíbenějšími komentátory byli Fištejn a Steigerwald. Nyní ale s jejich slovy a články rovněž absolutně nesouhlasím. Jsem stále amerikanofil, ale s válečnickou politkou některých neoconů v USA nesouhlasím. A to jsem byl všemi deseti pro kandidáta Johna McCaina proti Obamovi. Dneska se modlím, aby americký prezident Obama si vzpomněl na to, že byl oceněný Nobelovou cenou míru. On má rozhodující slovo. Doufám, že prezident Putin se nenechá vyprovokovat pohrobky MAJDANU a ruská vojska nevstoupí na území jihovýchodní Ukrajiny. V případě násilí na lidu v této části, je od toho OSN a Rada bezpečnosti.Ukrajina by se měla změnit ve federaci /tak, jak o tom mluvil prezident Zeman/ a zůstat neutrální. Tato nešťastná velká země potřebuje pomoc jak od Západu tak i od Ruska. Těžkým vnitřním problémem bude ukočírování ultranacionalistů z Pravého sektoru a Svobody. Řada z čelných představitelů těchto seskupení jsou na řídících místech bezpečnosti a obrany státu. Tito lidé kašlou jak na Západ tak na Východ. Nenávist vůči Rusům je zbavuje racionálního uvažování. Těšil jsem se z Listopadu 89, kdy pomalu končila Studená válka. Rusko už není Sovětský svaz. Nebezpečí míru hrozí nyní jednoznačně ze strany NEOCONŮ. Oni vycházejí z toho, že vzdálenost Krymu do N.Y. je víc jak 8000 kilometrů. Oni umírat nebudou. Budou to především "Evropané". Německo/Merkelová mohou sehrát roli pro zachování MÍRU a odčinit odpovědnost za dvě světové války!!!!!!!

Zeolit
před 3 roky

V posledních dnech jsem párkrát parafrázoval americký neokonservatismus na různých diskuzních fórech i v ironické zkratce. S potěšením jsem zjistil, že i Václav Klaus a Jiří Weigl míří na stejný cíl, v české politice...
==========================
Možná, že na tom bude vydělávat skupinka našich malých českých „neokonů“, kteří na opožděném souboji s komunismem a sovětským imperialismem budují i nadále svou kariéru – která je umožněna jedině tím, že na to část našich spoluobčanů stále ještě slyší. Je to samozřejmě náhražková aktivita, která naznačuje absenci jakéhokoli pozitivního politického programu u těchto, mediálně stále ještě vlivných lidí.

Václav Klaus, Jiří Weigl, Echo24.cz, 15. dubna 2014

Petr Pokorný
před 3 roky

Problém je, že se zatím nedá přesně zjistit, kdo za tím stojí. Časová osa je jasná. I když noviny píší opak. Stačí si je vzít do ruky a prolistovat, nebo chronologicky na internetu. Ale zda Obama (administrativa), Evropská unie a ekonomika, nebo zoufalý pokles zakázek zbrojního průmyslu USA? A odvrácení pozornosti? Snad se to dozvíme dřív, než nastane vážnější krize.

Zeolit
před 3 roky
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...