Ohrozí altyn místo rublu americký dolar? Je záminkou pro USA na Ukrajině?

 

 

Během dnešního dne potvrzeno ze šesti zdrojů: Rusko v okamžiku přípravy vstupu Ukrajiny do EU a NATO (i když dnes NATO zatím Ukrajina odmítla) a jednání o vytvoření zóny USA – EU akcelerovalo dohody o nové měně a vytvoření Euroasijského obchodního svazu. A nová měna by mohla platit místo v roce 2025 už v roce 2015.

 

Další zdroje uvádí, že to je i odpověď na vývoj elektromagnetického děla a podobných zbraní, Je ještě Obama americký prezident? byť se Obama dušoval, že na zbrojení nemá peníze a Pentagon ostrouhá. Prostě v obráceném gardu: tenkrát padl Sovětský svaz na předlužení, dnešní Rusko vedené Putinem se rozhodlo nenechat se vydírat a protože má velmi malý dluh a USA obrovský,  může zaútočit a ohrozit americký dolar.  A Ukrajina byla a je pouze obětní beránek.

Asi ne náhodou za první čtvrletí je obrovský vzestup, byť meziročně to zatím ukazuje jinak:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asi jeden z nejlépe popsaných zdrojů je zde:

(pravou stranou myši a zobrazit obrázek)

Rubriky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
KROKODÝL
před 2 roky

V momentě spuštění nové zúčtovací měny,akceptované asijskými trhy,budou mít USA na kahánku.Skončí finanacování jejich dluhu přes dolar a nikdo jim neprodá ani zrnko rýže.Co se stane ve společnosti zvyklé žít za peníze cizích,když náhla zchudne a nebude mít co žrát?Občanská válka.A že to USA čeká není otázkou,spíš kdy.Není kde krást a rabovat zdroje,Asii si hlídá jak Čína tak Rusko,takže američtí židobolševici včetně figurky Obamy,(který dodnes nepředložil rodný list,jen falsifikát), začínají mít obrovský,opravdu obrovský problém.A navíc odzbrojit občany se Obamovi nepodařilo,naopak nárůst prodeje zbraní je evidentní...A´t čumím,jak čumím,pro USA mi svítí na monitoru:GAME OVER!!!

Zeolit
před 2 roky

Krokodýle, jsem hrubě nespokojený s politikou USA po konci Studené války. Přesto věřím ve zdravý základ Spojených států. To, co předcházející generace dokázaly za tvrdých podmínek vybudovat je obdivuhodné. Ameriku pohřbíval Lenin, Hitler, Stalin a další. Věřím, že cílem nebude snaha vládnout celému světu. Na to nikdo nemá a ani mít nebude. Díky bohu, že svět je tak uzpůsobený. NWO neuspěje. Americe, když teče do bot, je schopná vyvinout obrovské úsilí. Vzpomeňte na produkci válečného materiálu za 2. sv. války. Kdo nakonec dobyl Měsíc? atd.

Je otázka času, kdy na světě se k moci víc bude dostávat zdravý rozum...

Nezapomeňte jít za pár dnů volit...

KROKODÝL
před 2 roky

Chodím k volbám pravidelně a volím vždy Svobodné.Letos už se alespoň něco povedlo a Mach je v Bruselu.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...