Vtipe vylez, aneb cikáni, nezaměstnanost a cizinci

 

Vtipnější vyhrává?
Vtipnější vyhrává?

Cigán je z Francie, Německa a jiných států hnán "sofort" zpět na Slovensko, do Rumunska, Angličané a Kanaďané dokonce drželi hlídky před časem na Ruzyni.

(toto jsou fakta nezpochybnitelná)

 

 

Politici se podle Barrosa musejí postavit rostoucí antiromské rétorice a předsudkům ve veřejné debatě v EU.

A hned slavný Barroso vyřkne: Integrace romské menšiny do většinové společnosti se může uskutečnit jen  na místní úrovni.(Dlouhodobě...) To skutečně řekl  předseda Evropské komise José Barroso na pátečním třetím evropském romském summitu .

Takže v překladu z češtiny do češtiny slova Barrosova znějí:

stát, který si s cigány neporadí, je rasistická, zvrácená společnost a je nutné ji potrestat. A my, kteří jim bráníme přejít k nám, jsme ti poctiví policisté, dohlížející na "vaše" lidská práva a tím, že je ženeme "sofort" zpět k vám do vlasti, tak tím vám dáváme naši úctu a důvěru...

Myslíte, že slovo "debil či gauner" je příliš silné?

No a pak je diskuze na Primě mezi ministrem Mládkem a poslancem z eurofanatické strany TOP 09  Laudátem, který doslovně říká:

Na Ostravsku je 3000 cizinců, ale 2000 našich bude propuštěno. Má český daňový poplatník přispívat víc jak miliardu na zachování míst cizinců?

"Žijeme už v evropském prostoru a rozlišovat, kolik je Poláků a Slováků  je skoro zakázané téma... To prostě nejde. Totéž by mohli říct i Slováci a Poláci..."

Jenomže, oni ti Poláci a slováci v obrovském počtu žijí u nás, pane poslanče Laudáte z eurofanatické strany TOP 09!

 A v kontextu výše od Barrosa...?

 

 

A zde je důkaz: 9 min, 15 vteřina jak se kroutí Mládek a především Laudát v 10 minutě a 30 vteřině. V kontextu Barrosa a vyhoštění cigánů je to svinstvo nebo totální vydírání, kdy kývneme jak lokajové a ještě platíme... Pardon, dostáváme dotace....

zde přehrát 

Prima Play 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před 3 roky

Mimo téma, z diskuze na Virtually:

Nemýlí se Jefim Fištejn v posledním odstavci? Nejednalo se Vladimírovi Putinovi v jeho telefonátu o zachování MÍRU? Co ví americký prezident o hrůzách války?

Narodil se 7. října 1952 v sovětském Leningradu. Jeho rodiče byli oba dělníci, otec bojoval jako člen Rudé armády v druhé světové válce, v zimě 1942 byl těžce raněn při obraně Leningradu, matka zůstala a přežila celou blokádu Leningradu. Putin měl i dva sourozence, narozené ve 30. letech, jeden bratr ovšem zemřel pár měsíců po narození, a druhý na záškrt při německé blokádě Leningradu. Putinova babička byla zabita německými vojáky a jeho strýcové z matčiny strany zahynuli na frontě.[1] 28. července 1983 se oženil s Ljudmilou Alexandrovnou Škrebněvovou, učitelkou francouzštiny a španělštiny, bývalou letuškou. /Wiki/

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...