Děsí vás fantasmagorie nazvaná Evropské dotace? Dejme se do rozkrývání této šílenosti

 

expert expertů za 450 euro denně
expert expertů za 450 euro denně

Víte, kolik berou ti, co radí s Evropskými dotacemi? Současná ministryně Jourová to ústy Sofie Papaleksiu, tehdejší přímé  nadřízené nechtěně prozradila u soudu, když se domáhala škody za ušlý zisk. Papaleksiu uvedla, že Jourová se zabývala poradenstvím v projektech (dotacích) hrazených z evropských peněz. Zakázka měla celoevropský rozsah. Jourová s firmou měla podepsanou smlouvu o odměně nejméně 450 eur denně.





Je zajímavé, že ministr Kalousek komentoval každou utracenou korunu (a skutečně vláda Petra Nečase šetřila), ale jak došlo na otázky Evropských dotací, strana za jednotnou Evropu a nikdy jinak TOP 09 s Karlem Schwanzenbergem  v čele,  Kalouskem a Polčákem (STAN) najednou ztrácela paměť.

 

Jménem ministra Kalouska jsme před rokem dostali přílohu, kde v jedné složce je kolonka OP Technická pomoc ve výši 194 874 312 euro, které se mohou totálně (100%) vybrat. Pokud však začneme pátrat, najednou nikdo neví, kolik lidí to obsluhuje, kdo kolik bere, co se kde vyplácí, co se dává bankám… Jakoby najednou nastala totální ztráta pamětí. Vzhledem k tomu, že pani Jourová s (dle výše popsaným) platem jako expert expertů dostala funkci ministr, k informacím se možná národ dostane. Minimálně by měl národ dostat dokonalý přehled, kudy a kam proudí peníze, které se točí, aniž víme jak. Stačí požádat jak členové SSM  státostranu UV KSČ a penízky se sypou. Doslova a do písmene. A to způsobem, že dobrým se daněmi odeberou a mnohokrát lemplům či zlodějům předají.

 

Zde je dopis, předaný na Ministerstvo pro místní rozvoj (MMR)

(Povoleno vše rozmnožovat)

 

 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Zeolit
před 3 roky

Autore, věřím, že se odpovědi od ministryně Jourové dočkáte, považuji ji za slušnou političku. Osobně jsem si s ní vyměnil řadu e-mailů ještě z doby, kdy nebyla zvolena poslankyní. Hůře dopadám s Kanceláří prezidenta republiky, kam jsem směřoval 10. března žádost o vysvětlení určité věci. 2x jsem ji urgoval, ale zatím jsem se odpovědi/vysvětlení nedočkal. Jako správný suplikant jsem se obrnil velkou trpělivostí. Ta prý přináší růže. Možná, že se toho jednou ujme šikovný novinář. Materiál mu dám k dispozici...

Snažil jsem se zjistit lhůtu, do kdy bych měl dostat odpověď z HRADU, ale pátral jsem marně. Kdyby někdo znal tu lhůtu, byl bych mu vděčný.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...