Mf DNES a Slonková má redakční radu: POMAHAČ, KROBOT, KRAJČO. K čemu?

 

 

Palata - Slonková
Palata - Slonková

A také závazek (prý), že už nikdy nebude s lidmi manipulovat, lidi oblbovat a přece jméno Sabiny Slonkové je zárukou. Skutečně? Podívejme se na titulní stranu dnešní Mladé Fronty DNES... Pomahači, Krobote, Krajčo, co vy na to?





Nejdříve se podívejme na nadpis

A co ti ostatní?
A co ti ostatní?

Zde si odpověď dává sama Mladá Fronta DNES - kolik se nebojí?

 

A cože je tam tedy napsáno?
A cože je tam tedy napsáno?

 

A to ještě není vše

Drahý pan Putinobijec Palata, který plnil celé stránky Lidovek a Mf DNES,  který stále od klávesnice tvrdil, že vše se děje pod kalašnikovy Putina, po příletu na místo napsal:

Není to však tak, že by si Moskva a separatisté z dvou ukrajinských oblastí vše vymysleli a svoji vůli prosazovali jen svými kalašnikovy. Část východoukrajinských Rusů už nechce být obyvateli Ukrajiny. Tedy té země, které vládne dnešní Jaceňukova prozápadní vláda. Nechtějí Evropskou unii, chtějí, aby Doněck a Luhansk zůstaly v co nejtěsnějším svazku s Ruskem.

 

A mají svoji pravdu, jsou Rusové, velká část zdejšího průmyslu je orientována na spolupráci s mocným sousedem, do Ruska je to odtud hodinu a půl cesty autem, do Kyjeva by to trvalo půl dne. A do Unie je to nekonečně daleko.

Ukrajinští politici, kteří nechali situaci dojít tak daleko, se teď místo předvolebních mítinků pokouší dobýt zpět ztracenou kontrolu nad územími. I při velké snaze to však nelze udělat bez obětí mezi civilisty.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/ukrajina-vychod-doneck-luhansk-referendum-komentar-palata-paj-/zahranicni.aspx?c=A140512_105239_zahranicni_aha

Pani šéfredaktorko Slonková, co si nejdříve udělat pořádek ve svých řadách, vytvořit deník, který nelže a nepodléhá ničemu a pak dát svoji halvu na špalek? Nechcete tvrdit, že si vlastní deník nečtete! Vážně rozumíte a chápete, co znamená

SVOBODNÉ MÉDIUM A SVOBODA SLOVA?

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před 2 roky

KAMUFLÁŽ?
===============
Redakční rada se má scházet a debatovat nad novinami třikrát ročně, MF Dnes si však podle Slonkové může vyžádat názor členů rady ad hoc. Členové redakční rady by také měli odpovídat na připomínky čtenářů k novinám. Záznam z první schůzky přinesou noviny v sobotním vydání.

Božena Jirků, Nadace Konto Bariéry
Jiří Kejval, Český olympijský výbor
Pavel Kosatík, spisovatel
Richard Krajčo, zpěvák
Miroslav Krobot, režisér
Bohdan Pomahač, chirurg
Jaroslava Valová, manažerka (Siko)

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...