Barack Hussein Obama připravuje v Evropě válku

 

Poláci už jásají.
Poláci už jásají.

Málokdo si snad z obyčejných lidí uvědomuje, že šílenec Obama je v totálních kleštích a jeho poslední záchranou pro USA je válka, ale válka mimo americký kontinent a nyní do ní tlačí fanatiky z Polska.



Co měla znamenat předzvěst "Ukrajina"?

Totální blokáda a totální masáž médií měla připravit občany východní Evropy na vpád ruských vojsk. (Mimochodem Poláci jako zaostalejší národ už tomu podlehli) a vítají západní osvoboditele s kyticemi v náručí. A do této atmosféry přiletěl na bleskovou návštěvu  Barack Hussein Obama s vyhlášením:

vy, východní Evropo, když jste tak v zoufalém nebezpečí a očekáváte ruská vojska každým dnem na svém území, my, já  Barack Hussein Obama a Pentagon vám slibujeme, že zbrojní průmysl už nebude zahálet, zvýší úsilí a zbraně na obranu proti strašnému Putinovi vám prodá. Nebojte se, Amerika vás neopustí. Naše výroba se rozjede na plné obrátky! A s nimi sem pošleme i vojáky! Mír u vás vybojujeme!

 

Dnes 11:00 - Varšava

"Přehodnocujeme naši vojenskou přítomnost v Evropě ve světle nových bezpečnostních výzev na evropském kontinentu," uvedl ve svém prohlášení Bílý dům. "Tyto snahy nepůjdou na úkor jiných obranných priorit, jako je náš závazek týkající se znovunastolení rovnováhy v asijsko-tichomořské oblasti." Spojené státy už do Polska a Pobaltí vyslaly své jednotky. Kromě letců je to i 600 výsadkářů, kteří se účastní manévrů. Po americkém Kongresu Obama žádá, aby pro posílení své přítomnosti ve východní Evropě uvolnil miliardu dolarů. Podle amerických představitelů by americký prezident rovněž chtěl, aby se americké námořnictvo více zapojilo do nasazení vojáků NATO v Černém a Baltském moři.

A co tomu předcházelo?

Americká ekonomika v prvním čtvrtletí poprvé po třech letech přes masívní intervence (tisk dolarů) klesla.

Čínský jüan zaútočil na dolar

Od roku 2009 Bank of China začala remnimbi (jüan) používat k přeshraničním platbám. Od té doby se objem takového obchodování znásobil nesčíslněkrát. Loni například čínská centrální banka uzavřela dohodu o směně konkrétních částek s finančními ústavy ve 23 zemích světa včetně Evropské unie, Británie či Singapuru v celkové výši 412 miliard dolarů. Více na: http://zpravy.e15.cz/burzy-a-trhy/meny/cinsky-juan-miri-mezi-prvoligove-meny-ma-se-vyrovnat-dolaru-ci-euru-1089949#utm_source=rubrika-zahranicni&utm_medium=selfpromo&utm_campaign=e15rss#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink
Podle expertů ICBC není postavení čínské měny v souladu se skutečností, že čínská ekonomika je druhou největší na světě.

Rusko podepsalo dohodu o volném obchodu s dalšími státy

A je tam nyní neuvěřitelné nerostné bohatství. Podepsalo kontrakt na 30 let i s Čínou. Připravuje společnou měnu a chce vytlačit dolar, který je v katastrofálním stavu, ze svého území. Kroky již se uskutečńují, byť to naše média popírají.

S Ukrajinou prohrály USA  K.O. v prvním kole. Krym zůstal Rusům a žebrácký kolos Evropě a Americe. USA se z toho chtějí vyvlést na úkor Evropy. Evropa zásluhou pomatených Poláků podléhá a Obama bere zaostalé Poláky jako balíček poslední záchrany. Rakety, vojenská letadla, armáda, vše se stěhuje tam.

V české republice přes totální zablokování všech médií se masáž nezdařila, nejen že toto občané odmítli, ale poslední dobou žádají vyšetřování, kdo je za to zodpovědný.

 

Více na: http://zpravy.e15.cz/burzy-a-trhy/meny/cinsky-juan-miri-mezi-prvoligove-meny-ma-se-vyrovnat-dolaru-ci-euru-1089949#utm_source=rubrika-zahranicni&utm_medium=selfpromo&utm_campaign=e15rss#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink

Je jasné, že šílený Barack Hussein Obama za obrovského tlaku vojenského komplexu udělá vše možné i nemožné, aby děsivý dluh USA snížil. A jediná možnost je válka.Věděl to i Hitler. Kam až USA a Barack Hussein Obama dokáží s válečnou vřavou dojít? A kdo to bude platit, když se dolar i euro hroutí a rotačky tisknou dál dolary jako pomatení? Je ještě čas tuto šílenost zastavit.

 

Ale dokáží se zaslepení a hloupí Poláci probudit? Nás nyní neohrožuje Putin, ale zadlužení a bída USA, kterou si nechtějí přiznat a utáhnout si opasky!

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
pavel
před 2 roky

Bohužel, já jsem předělával PC a nějak v tom mám bordel, ale ten výrok je z českého překladu na českém webu.

Petr Pokorný
před 2 roky

Děkuji, já se zkusím podívat. Toto mi nějak uniklo.

pavel
před 2 roky

Dlouholetý texaský kongresman a armádní chirurg Ron Paul, bývalý kandidát na prezidenta Spojených států: Mě velmi unavuje militarismus, do kterého jsme tam venku zapleteni. Většina lidí planety, nás má oprávněně za agresory a zločince. Já souhlasím, jsme stále v nebezpečí, ale většina toho nebezpečí pochází z nedostatku našeho rozumu, jak vedeme naši zahraniční politiku. Nebezpečí nám hrozí, ale proto, že okupujeme tolik zemí. Jsme ve 130ti zemích a máme tam 900 vojenských základen. Tohle nás zbankrotuje-plýtváme penězi ve snaze být do všeho zapojeni, pokud si myslíme, že to můžeme dělat bez hrozby jejich odplaty, tak si lžeme. Co bychom udělali, kdyby to samé udělala jiná země, řekněme Čína nám? Nikdo nám nedal právo být policií světa a pohrávat si s cizími národy.

Petr Pokorný
před 2 roky

Dobrý den, nemáte prosím někde odkaz? Případně děkuji.

Brabec
před 2 roky

Plný souhlas s autorem. US potřebuje, aby Evropa kupovala tu jejich zastaralou a předraženou vojenskou techniku...

Ruda
před 2 roky

Mě potěšil Sobotka. Jakoby byl uváženější a bez fanatismu. Zajímavé, co se to děje. To hrrrr odezdikezdismus či poklonkování USA bylo děsivé (kníže).

Brabec
před 2 roky

Ohromně mě pobavila naše kulturní obec - již předskokani volají a plivou na Sobotku :"...chceme tady vojska US..." dokazují, že to jsou jenom komedianti. Na noc by měli být vyháněni za brány města - ták to dělali naši předkové a věděli proč !

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...