Putin je zločinec. Drze chce bránit Rusko!

 

Najednou vrazil do světnice vlk. ,,Všechny vás sežeru,“ zařval na ně. Ale kohout, který měl na bidle nejvíc odvahy, zakokrhal: ,,Všichni ho bijte!“ Houser křičel: ,,Kyjem,! Kyjem ho! Kačer: ,,Šak, tak, šak, tak, šak, tak!“ Nakonec vyskočilo zpod prahu šídlo a píchlo vlka do tlapy, pích, pích. Vlk se hrozně polekal a utekl. A kde je pointa?

 

Každá pohádka skrývá zlo a dobro

 

Jenomže kdo v konfliktu Ruska a USA (za poklonkování EU) je dobro a kdo je zlo? Kdo je ten vlk, co chce každého sežrat? Každá věta, každé slovo vynesené na obhajobu Putina a Ruska nese následek osočování od udatných bojovníků typu Neffa, Gabala, KDU-ČSL a dalších a dalších včetně redaktorů Čt výrazy typu rusofilů, Putinomilců až po nácky a fašisty, kteří prý s Ruskem ohrozí demokracii a západ.

Že kompletní asociační dohoda nepodepsaná Janukovyčem nebyla o ceně  plynu, ale především o  přijetí dohod, právních předpisů a různých výmyslů Bruselu pod kterými by se Ukrajina okamžitě ekonomicky zhroutila média úmyslně ignorují a vřeští pouze o Krymu. Na to jsme si zvykli. Vyvracet například to, že autor tohoto článku, neboli já, nikdy bolševikem ani rusofilem nebyl, je zbytečné. Část lidí stejně bude freneticky omílat totéž. Podívejme se však na tento konflikt způsobem, který zatím nikdo pokud vím, neotevřel. A je přitom nejzásadnější.

Jaký si USA představuje cílový stav? 

Napadlo někoho, co má být definitivní tečkou? U arabského jara jsme to už viděli. Zavedením demokracie (pokusu) do arabských zemí je trvalý boj, statisíce mrtvých, tisíce dalších každý den a totální rozvrat jejich ekonomik.

 

Jaké definitivní řešení očekáváme u Ruska? Rusko už je obklíčené skoro ze všech stran americkými raketami. Není problém dohledat, kde všude už USA své rakety mají. A lze i dohledat, kde má po světě rakety Rusko. A pokud toto je skutečný stav, tak Rusko je strašně nebezpečné (v roce 2014), že odmítá USA raketám ještě těsnější obklíčení?  Nebo to umí někdo jinak vysvětlit? Dokumenty a materiály jsou celkem dostupné.

Ale dobře, dejme tomu, že Rusko vydrží obklíčení úplně ze všech stran. Že ho USA úplně a totálně obklíčí. Ale co pak? Jaký je další postup? Útok na Rusko? Nebo diverzní činnost a likvidace ruské vlády? Tak ale kdo ji nahradí? Jaká je alternativa? Takže celý západní svět obsadí Rusko, nebo co se má stát dál? Donutit Rusko, aby nerostné bohatství dávalo zadarmo? Kde jsou dokumenty, že chce opět Rusko obsadit území bývalého Česko-Slovenska?

V Iráku oficiálně padlo prokazatelně pod obrovskými nálety 101 000 civilních obyvatel (odhady jsou ale až 650 000 občanů) aby nakonec Georgie Bush řekl: Sorry, ten voják s pravítkem narýsoval chybně čáru a my mysleli, že to jsou chemické zbraně.Sorry, byla to mýlka… Ano, něco takového mohl vyslovit po Hitlerovi a Stalinovi nejmasovější vrah světa Georgie Bush.

Víme snad, že stejní „experti“ v Pentagonu nejsou nadále, když hodnotí Evropu, Ukrajinu, potažmo Rusko?

Máme zvýšit výdaje na zbrojení a nakoupit za ně americké zbraně? Máme pomáhat USA ze zadlužení? Nebýt Ukrajiny, možná by většina slepě stále důvěřovala USA.

 

Jenomže jasné důkazy mnohým změnily priority. A především totální a nekompromisní cenzura. Nebýt internetu, všechna média nás masírovala totální americkou propagandou. A tento nejtvrdší zásah do svobody informací mnohým otevřel a stále otevírá oči.

Proto cizí vojska bez důkazů jasného a prokazatelného nebezpečí k nám nesmí!

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před 2 roky

Publicista: Rusové mají rádi Putina? Tak jim zakážeme užívat si u nás. Z UKRAJINY UDĚLÁME NOVÉ ZÁPADNÍ NĚMECKO

SPUSŤME NOVOU ŽELEZNOU OPONU, pod tímto titulkem vyzývá na názorové stránce středečních Lidových novin publicista Vilém Barák k zavedení přísných sankcí proti Rusku. Zároveň doporučuje přijmout Ukrajinu do západního společenství. „Umožní to posunout železnou oponu o 1200 KILOMETRŮ DÁL na východ od Evropské unie,“ píše publicista.

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/mon...
===================
Bez komentáře...

Zeolit
před 2 roky

Je to kláda, ale stojí za to. Nelze jenom tak přelétnout za 1 minutu. Sám jsem si to dal do zákožky, později asi i do archivu.
http://www.literarninoviny.cz/blogy/petr...

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...