Tak takhle pracují novináři. Není to náhoda, aneb manipulace Novinky.cz


9M38M1
9M38M1

Předchůdkyně rakety, která sestřelila boeing 2K12M3 Kub-M3.

napsaly v nadpisu Novinky cz...

 

 

 

 

 

 

 

Předchůdkyně rakety, která sestřelila boeing

bla bla bla a pak:

V expozici Bunkru Drnov u Podlešína u Slaného mají vystaven starší typ zbraně, která před dvěma týdny zřejmě sestřelila malajsijský boeing na východě Ukrajiny.

 

A pak se v textu dozvíte:

Nic se neví, protože:

 

„Běžný dobrovolný voják by raketu dokázal ovládat jen za předpokladu, že by prošel minimálně ročním intenzivním výcvikem. Člověk, který umí pouze natáhnout kalašnikov, s tímto střílet nemůže. Doba základního výcviku, aby uměl aspoň dovézt zařízení do nějakého prostoru, je tři měsíce. Na to, aby s tím uměl i střílet je potřeba půl roku až rok,“ řekl náčelník vojenské expozice František Chmelař.

Posádku zařízení netvoří jeden člověk, ale pro jedno odpalovací zařízení nejméně tři lidé a pro celý raketový komplex kolem pětadvaceti až třiceti lidí s tím, že posádka musí být velmi dobře sehraná. „Cíl musí být po celou dobu střelby ozařován radiolokátorem ze země. Bez toho by raketa cíl nemohla vůbec trefit,“ vysvětluje major ve výslužbě Chmelař.

Kdo z nás opět dělá idioty a především: kdo si nechá dělat ze sebe idioty? Ale podle pošuka Obamy a zaručených ukrajinsko-amerických zpráv to separatisté zvládli za tři dni o jednom člověku. Ufff, co dodat?


Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před 2 roky

Skutečnost je taková, že politici z obou stran sporu spustili dezinformační kampaň nebývalého rozsahu, v níž selhala tzv. mainstreamová média tím, že se postavila na jednu stranu, bez jakýkoliv důkazů. Rezignovala tak na jednu z hodnot svobody slova spojenou s kritickou, analytickou skepsí. Tedy rezignovala na objektivitu. Nebo to již euroatlantická hodnota není?
http://www.prvnizpravy.cz/sloupky/co-kdy...
======================
Doporučuji, stojí za přečtení. Zapamatujme si jméno a povolání: Jiří Kouda, novinář.

Jakápak objektivita? Fandím Západu a je tedy jasné, že z Východu k nám proudí jenom propaganda, která posiluje 5. kolonu v naší zemi. A kdo s námi nesouhlasí, je minimálně "komouš", ale jsou i horší "popisky". Z úst intelektuálů je to překvapivé, ale člověk si zvykne... /Odpusť nám naše viny, jakož i my odpouštíme svým viníkům.../

jsk
před 2 roky

Ne separatisti sami, ale s ruskými důstojníky by to jistě šlo:))

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...