Zdeněk Pohlreich, majitel restaurace Café: komunista nebo kapitalista?

 

 

Těžko říci, co si o těchto polokapitalistech myslet, pokud je článek Martiny Učňové z moneymag.cz autentický. Bohužel takto se však chová mnoho podnikatelů v západní části světa a tržní prostředí chátrá.

O co jde?

Že když se mi to hodí, jsem vyznavačem kapitalismu, když se to nehodí, tak vyznavačem socialismu!

Protože Pohlreich vede nekuřáckou restauraci, velmi vítá zákon o nekuřáckých hospodách. Tam mu socialistický rozkaz a mluvení do podnikání nevadí. Ale v okamžiku, kdy se ho to týká, tak se rozčiluje, nadává a zesměšňuje, že mu lezou do podnikání.

Drahý Zdeněčku, vyberte si: buď komunismus, nebo trh! Ale pohybovat se mezi jak se hodí, je špinavost. Těch polobolševiků tady máme dost. Výjimky jsou cesta do pekla. Snad by nám strana a vláda neměla žvanit a strkat rypák do ničeho a občan by si měl vybrat! Pouze to, co není schopen rozeznat, nebo se jedná o zdraví, by vláda měla tvrdě trestat. Kouř snad pozná i malé dítě, ale vadné léky a potraviny ne, když to vizuálně není poznat!

 

Šéfkuchař vítá nařízení zákazu kouření, sám provozuje nekuřácký podnik. „Je to v pořádku, nemáme s tím problém. Ale! Podniky by podle návrhu měly nabízet jeden nealkoholický nápoj levnější než stejně velký alkoholický nápoj. „To mi přijde úplně absurdní. To nemají nic jinýho na práci, kluci?" nesouhlasí se zásahem vlády Pohlreich.  Někdo vám chce v soukromém podnikání nařizovat, jestli budete někomu točit vodu z kohoutku nebo ne. To přece není starost ministerstva," nesouhlasí s budoucím nařízením politiků majitel restaurace.

Celé:

Pohlreich se ostře pustil do ministerstva. Nemají nám co…

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Hudec
před 2 roky

Sprostý Pohlreich - nevím ale pro moji kuchyni a mé vaření byl lepší Babica

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...