Pane Fialo (ODS) tak to teda ne! Tahle západní kultura už je mi cizí!

 

Pane předsedo ODS, hrajete divadlo a lidem lžete. Nemáte na to právo! Pokud jste nepochopil, že pravice a konzervatismus znamená všem poctivě měřit stejně (v rámci možností), odstupte.

 

Ne, spíše to zjednoduším. S touto ODS už nemám naprosto nic společného. Pokud oznámíte, že řezat holčičkám části přirození je zrůdné a proti přírodě, já souhlasím. Ale stejně tak je zrůdné a úchylné řezat chlapečkům části pinďourků. Vy si to u svého vnoučka s radostí vychutnáte?

Já souhlasím, že šátky jsou proti naší kultuře. Ale stejně tak čepičky a různé jiné artefakty.

Jak má prostý občan vědět, že v sudé dny je rasistická ženská obřízka, v liché mužská? Jak máme vědět, komu v multikulturním světě hrabe dnes a komu zítra? Jak máme vědět, zda dnes Bělorusko a Lukašenko je milovaný přítel, či včera nepřátelský zločinec? Neměly by se v denním zpravodajství místo počasí dávat lidem instrukce, který den je kdo přítel a který den je nepřítel, aby občané nepřišli do maléru a soudních pří?

Žádám veřejnoprávní média, aby zavedla denní zpravodajství o multikulturní mapě, o tom, který den je který přítel a kdo se stává nepřítelem, co máme ten který den nosit na hlavách a co je zavrženo.

Dále žádám, aby bylo ve zpravodajství oznamováno, kdy se mohu svobodně rozhodnout, koho mám mít rád a kdy musím manželku směnit za velbloudy, nebo pojmout za ženu Afroameričanku…

 

Ne, pane předsedo ODS, už nejsem mladík a své hodnoty a názory měnit nebudu. Jsem stále přesvědčen, že si žena muže a muž ženu má vybrat svobodně dle svého uvážení a zamilovanosti, že děti neplodí dva muži či dvě ženy, ale klasicky žena a muž, dokonce si vážím manželství a přirozeného svazku. Nechci, aby někdo ubližoval jiným od přírody, ale odmítám, aby mi někdo vnucoval, že klasika je žena a žena, pochody lesbické a gayovské, nebo dokonce aby teniska Navrátilová dělala šaškárnu na kurtě, jak je správné obcovat s jinou ženou. Stejně tak odmítám, aby někdo někomu povinně vybíral manželky, přátele a pokud nemá někdo rád černochy, bělochy, Pražáky či Moraváky, není to rasismus, ale prostě jenom osobní vztah, ke kterému mě nikdo nesmí nutit. Například fanatismus rasismu v americké NBA je tragikomický. A skutečný rasismus doutná.

 

Rasismus nastává až v okamžiku, kdy bez zjevného důvodu těmto jiným skupinám někdo ubližuje, či jim vyhrožuje fyzickým násilím. Toto pravidlo západní kultura zničila a dnes může kde kdo kde koho napadnout na pouhé větě, že někoho nemá rád. Zmizí slova rád a nerad z našeho slovníku?

 

Možná vám to jako ODS vyhovuje, ale já už tam nepatřím. Pro mě to byla, je a bude vždy zvrácenost a převrácené, lehce zneužitelné hodnoty odmítám. Chci, aby se měřilo všem stejně. V tomto jsem ze staré školy mých předků, odmítám někomu ubližovat, ale ať také nikdo neubližuje a nic nevnucuje mě! 

P.S. Lavíroval jsem mezi Svobodnými a ODS. Ale ODS už je úplně mimo pravicových a konzervativních hodnot. Prostě Amerika se zbláznila a ODS převzala vše stupidní, co se tam vynořilo za posledních 30 let. A to já prostě už sdílet odmítám.

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Venda
před 2 roky

Super :-)

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...