Kocáb a Bursík aneb druhý díl Aminy, Švejka, Ferdy Mravence a Cimrmana

 

Že bruselský práskač a rozebírač plotu v Matiční za vystěhování slušných starousedlíků Kocáb zesměšnění v Otázkách Václava Moravce neunese, bylo jasné.

 A tak společně s Bursíkem rozjíždí proti prezidentu Zemanovi druhé kolo dějství Pučálkovic Aminy, Járy Cimrmana, vojáka Švejka a Ferdy Mravence z bydliště Mraveniště.


Inzerát Zvací dopis:


Kompletní v příloze
Kompletní v příloze

 

Ono je ale vůbec všeobecně hodně komiků na naší politické scéně. Kupříkladu prezident Zeman zase děkuje Babišovi a Sobotkovi po tripartitě za radostný vzestup ekonomiky, aniž si vzpomene, že ten začal před rokem za vlády ODS, Nečase s ministrem financí Kalouskem a Babiš se Sobotkou ještě nestačili (mimo dluhů) nic pokazit!

 

Ale lékaři tvrdí: humor léčí. Tak se toho držme….

 

skenov

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před 2 roky

Vím, že Petr Robejšek v první řadě vůbec odmítá o něčem takovým uvažovat, takže to není v podstatě reálné. Jenom chci "provokativně" upozornit na jeho názory, s kterými souhlasím. Celá naše rodina volila Miloše Zemana, má u mě vroubek s jeho eurofederalismem, ale v řadě věcí mně dělá velkou radost. V dnešních dnech je to státní návštěva v Číně. Na NP jsem dal odkaz, určitě "smečka diskutujících" mně dá co proto. Už se těším.
Mám obavu, že Miloš Zeman bude mít problémy především zdravotní...

Zeolit
před 2 roky

Petr Robejšek for PREZIDENT!:
Autor: J. Matuška Datum: 21.10.2014 13:59

Skotové, Vlámové, Katalánci a mnozí ostatní Evropané chápou pozitivní význam sourodosti uvnitř státu a odlišnosti mezi státy. Posílají odcizeným evropským elitám jasné sdělení: STÁTY VZNIKAJÍ A ZANIKAJÍ Z VŮLE NÁRODŮ. O spolkových státech to platí dvojnásob. Snady potlačovat význam národního státu proto nemohou vést k úspěchu. http://virtually.cz/journal/?q=racionali...

Škoda, že do této chvíle kandidaturu zásadně odmítá. Nenašli by se lidé, kteří by rádi Petra Robejška viděli na Hradě, a zřídili by "něco" vhodného na Internetu? Do roku 2018 by bylo dost času na pořádné nabalování na tu pověstnou "sněhovou kouli" nebo "rozjetý vagon". Bunga bunga!

Brabec
před 2 roky

Zeolite, víte o tom, že Robejšek žije v Německu ? To "for resident" mi připomíná Havla a jeho Albrightovou. I když toto srovnání uráží Robejška - jistou podobnost tady vidím. Zeolite, hledejte doma - osobně si myslím, že jestli to zdraví Zemanovi dovolí, bude opět zvolen ! Můžete si o tom myslet cokoliv, ale to je tak všechno, zvolen bude !!!

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...