Odvádí nesmysly o Putinovi a Rusku pozornost od Katalánska (Španělsko)?

 

Catalunia
Catalunia

 

Stále horší úlety nesmyslů o Rusku, které mají na svědomí dezinformační svodky EU a USA většinou nejsou samo s sebou. A protože se dějství na Ukrajině uklidňuje, vypadá to, že se má ukrýt rozbuška ve Španělsku.

 

Je záhadou, že 100 - 200 tisícové demonstrace v Barceloně proti nadvládě Madridu s naším zpravodajstvím ani nehnou, zatímco jeden ruský pošuk  nadávající na Putina zabere celé hodiny vysílacího času.

 

V neděli opět více jak 100 000 demonstrantů na Plaça Catalunya v Barceloně

A co je ještě krásnějšího na této demonstraci? Mnozí nesli transparenty o rozdělení Československa pokojnou cestou, dokonce někteří citují slova Václava Klause, že technické rozdělení není složité, pokud se v míru dohodnou! A asi proto leží eurofanatikům v Bruselu Václav Klaus tolik v žaludku. Rozdělit zem bez nenávisti, rozdělit zem bez jediného výstřelu, rozdělit zem bez majetkové nenávisti a dokonce po rozdělení nastolit ještě lepší vztahy (snad) nikdo na světě ještě nedokázal. Hluboká poklona Václavu Klausovi, ale i Vladimíru Mečiarovi.


Nejbohatší část Španělska čítá na 7,6 milionu obyvatel. Přestože je region silně zadlužený, musí do státního rozpočtu odvádět největší daně a jen malá část z nich se do něj vrací. Španělsko totiž musí peníze posílat do jižních nejchudších částí země, které byly krizí nejsilněji zasaženy.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/katalansko-barcelona-demonstrace-za-nezavislost-fbe-/zahranicni.aspx?c=A141019_202251_zahranicni_vez

Katalánsko je nejbohatší část Španělska, které má přes 7 milionů obyvatel. Přesto je silně zadlužené, protože musí do státního rozpočtu odvádět největší daně na   nejchudší částí Španělska a tím se absurdně dostává  na okraj bankrotu!

 A nejhorší je, že referendum zakázal silně politický, na Madridu závislý Ústavní soud Španělska. Takže si v denících a zpravodajstvích přečteme zase o... Putinovi!

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...