Masakr v České televizi: gender handl za eurokomisařství Jourové?

To, co se děje ve veřejnoprávní televizi nemá obdoby, koktající hlasatelky, rozčílený Železný v přímém přenosu, kdy znělky vpadající do slov není nikdo schopen koordinovat, sportovní redaktorky, co lezou do trenýrek mužům…

 

Je to úlitba Babišově hnutí? Je genderová revoluce v České televizi výměnou za post eurokomisařky Jourové v programu „gender“?

 

Politické debaty v reklamě vedly tři ženy a jeden… Gay!

 

Zbylí tři hlavní muži v Čt24  jsou v dezolátním stavu, stále se točí s přívalem mladých elévek, čtvrtý, nejlepší, Veselovský už utekl!

 

Normálně by si toho asi nikdo nevšiml, ale když koktají, zaškobrtávají se, mají špatný hlas, nedokáží přečíst ani psané, „sporťačky“ komentují už i  mužské sporty, lezou jim do trenýrek (fotbal, box, hokej) a navíc například Žaneta Peřinová má hlas, jako když nedokáže vyndat knedlík z krku. Železný v přímém přenosu zuří, že nedokáží sladit režii, začátky a znělky a není se co divit, toto dehonestuje i jeho práci!

Neměl by generální ředitel Čt Petr Dvořák a Rada pro rozhlasové a televizní vysílání veřejně vystoupit a vysvětlit, co se děje? Neměl by se Zdeněk Šámal ředitel zpravodajství vyjádřit, co se v Čt děje?

 

Co říká audit z předchozího vedení?

 

Televize by se postupně mohla zbavit až pětiny lidí). Snížením nákladů chce televize dosáhnout vyrovnaného hospodaření, neboť už několik let musí sahat do úspor, jež si v minulých letech vytvořila po navýšení koncesionářského poplatku. Podle televize by počty zaměstnanců měly vzrůst o 92 lidí, mírně se zvýší i průměrná mzda. ČT přitom loni slíbila, že do pěti let sníží náklady vydávané na zaměstnance. Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/rozpocet-ct-pocita-s-navysenim-prostredku-na-mzdy-fwc-/domaci.aspx?c=A130220_161014_domaci_hv

 

Pokud přidáme pořady obsazené výhradně genderem ženy: Sama doma a další dopolední pořady věnované pouze ženám, ocitli jsme se v komunistickém školství, kdy muž se hledal s prosíkem a mnoha sliby.

 

 

Na Primě skončil „po dohodě“ s Obzinovou Punčochář ze dne na den, nahrazen Kašparovskou… A jede se dál ve všech redakcích, zpravodajstvích… Poměr 50 na 50 genderového procesu se vysoce překračuje. Bude totéž platit i u dlaždiček, soustružnic, instalatérek…?

 

 

 

 

 

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------

Zde je obsazení veřejnoprávní Čt: pohybují se přibližně +/-  46 žen na 24 mužů po očistě

Domácí redakce

 

 

e-mail: pressct@ceskatelevize.cz

 

Alžběta Plívová
vedoucí Komunikace a PR, tisková mluvčí
alzbeta.plivova@ceskatelevize.cz
telefon: 261 133 332

Regionální studia

Zahraniční redakce

 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Brabec
před 2 roky

Vy se na ČT díváte?

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...