Ostře odmítám zkreslený obraz o komunistické době a následných létech!

 

Úvod: Nová rubrika bude znamenat jediné

dát nejen mým dětem, ale internetem i celé veřejnosti autentická svědectví z období let ČSSR až po dobu, kdy nám je vnucován systém, proti kterému jsme bojovali či protestovali. Systém, který jsme za pomoci prezidenta Reagana a  baronky Thatcherové - bez genderového nadbíhání skutečné osobnosti hodné úcty vykopali dveřmi, aby se nám oknem bolševismus vrátil!

 

Předložme důkazy!

Přátelé a pamětníci kolem umírají a pokud nedáme autentická, skutečná fakta jak to bylo za komunistů, jak to bylo po roce 1989 a kam se to opět dostalo dnes, není později šance, aby naši následovníci poznali skutečnou pravdu.

 

Názory můžeme mít různé, někdo je chudý, někdo bohatý, někdo nemocný, někdo zdravý. Každý vidíme svět jinak. Ale autentické dokumenty nelze zmanipulovat.

 

A protože komunistický zloděj před rokem 1989 je dnes hrdina proti komunismu, americký zloděj a vyděrač je lobista na velvyslanectví USA, protože ten, kdo odmítá zabíjení na Ukrajině či jinde je nazýván komunistou a skuteční vrazi, korupčníci, gauneři se ukrývají za honosné názvy lobisté, informátoři, není jiné cesty, než předložit i osobní dokumenty, které vše doloží.

A poslední kapkou bylo, když nás jde poučovat velvyslanec USA Schapiro, který je sám zapleten do různých špín, aby ústy americké vlády vyřkl: vaši volení zástupci jsou gauneři, my, USA a jakési nevládní bandy vám to dáme do pořádku!

 

Jakým právem se otírá o Českou republiku?

Dejme se do faktů a autentických svědectví!

A tímto dávám svolení, aby se jednotlivé dokumenty mohly svobodně (bez zkreslení, což je jediná podmínka) volně rozšiřovat po internetu.

Petr Pokorný

Rubriky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...