Donutí premiér Sobotka prezidenta USA Obamu dodržovat lidská práva?

 

 

Nejen pošlapávání lidských práv, zabíjení, loupení, pogromy černošského obyvatelstva, ale dokonce časté stanné právo vyhlašují politici v USA.

 

 

 

Jsou dvě možnosti: buď postaví premiér Sobotka  prezidenta USA před hotovou věc – sankce na americké občany a USA, dokud toto šílené zabíjení a porušování lidských práv neukončí, nebo bude třeba, aby Rusko a Putin začal stavět v Mexiku raketové základny na obranu proti USA.

 

 

Ještě před třiceti lety byl Ferguson téměř výhradně bělošské město. Postupně se sem začaly stěhovat černošské rodiny ze St. Louis. Migrovali za prací do továren v Detroitu a Chicagu. Řada z nich však na sever USA nedorazila a usadila se v St. Louis, píše The New York Times.

U nás to známe za asistence Kocába

Do jednobarevného předměstí se postupně začaly stěhovat černošské rodiny, které se rozhodly opustit upadající St. Louis zamořené zločinností. A bílí se z Fergusonu začali stěhovat pryč.

U nás to známe jako nepřizpůsobiví v Matiční

V Ústí nad Labem před 10 lety zmítaly neshody mezi obyvateli rodinných domků se sociálně nepřizpůsobivými romskými sousedy. Dnes už tam skoro nikdo nebydlí. Kocáb slušné vystěhoval a kde nic není, ani smrt nebere...Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/maticni-po-deseti-letech-ulice-z-niz-pomalu-mizi-zivot-pp2-/domaci.aspx?c=A091013_133641_domaci_itu

 

Zazděná a vysídlená
Zazděná a vysídlená

U nás to někteří pojmenovali jako ochrana před nepřizpůsobivými. Okamžitě začaly výhrůžky od těch, co se odmítají podrobovat zákonu a nenásilnému životu. Je to jako z kopíráku. I v USA okamžitě ti, co drancují, řvou o rasismu a násilí, když oni jenom pokojně loupí a běloši je za to drze trestají!

 

Všichni víme, o co jde

 

Ale zatímco v USA to začal řešit Ku Klux Klan místo řádně zvolené vlády, nám vláda USA vyhrožuje a hrozí sankcemi! Pozor! Americká a Brusel! A v USA se loupí a vraždí!

 

Mexicko – americká hranice

Smrt je běžnou záležitostí, pašování dětí dokonce veřejně se souhlasem americké vlády, narkomafie, zabíjející a zneužívající vše od dětí po starce. Východní Ukrajina je proti tomuto pomezí smrti pozemský ráj. Ročně je zabito, nebo zmizí 500, někdy až tisíc osob, většinou žen a dětí.

 Jsou tedy skutečně dvě možnosti: buď postaví premiér Sobotka  prezidenta USA před hotovou věc – sankce na americké občany a USA, dokud toto šílené zabíjení a porušování lidských práv neukončí, nebo bude třeba, aby Rusko a Putin začal stavět v Mexiku raketové základny na obranu proti USA.

Ale americká vláda dělá pořádek po celém světě!

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

pavel
před 2 roky

Ještě jednou něco řekneš a dopadneš stejně, jako Nečas. To bude uvítání pro premiéra.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...