Pane velvyslanče USA Šapitó, cirkus Humberto

 

Andrew Schapiro
Andrew Schapiro

je jinde, a pokud jste sem přišel sbírat banány, tak tyto republiky jsou v jiné části světa! Tady je a byla civilizace dokonce dříve než v USA! Zapište si to za uši!

 

Za druhé

Korupce a zločinnost je v USA neskonale vyšší, než v České republice. Kde berete tu drzost nás poučovat a hrát si na guru? Možná rozdíl je v tom, že část korupce, které jste se i vy osobně zúčastnil, jste raději v USA přejmenovali na lobing a tím jste kryti před zákonem. V České republice to však pojmenováváme stále hezky staročesky: zlodějna a korupce!

 

Jistě, pane Velký velvyslanče z USA, my se řežeme mezi sebou, bijeme se mezi sebou, nadáváme si. Ale když přichází mráz z Kremlu, z Berlína, či Washingtonu, nakonec se vždy sjednotíme. Nejsme banánová republika či Ukrajina. Zde je civilizace! I ten Sovět povolil, i když musíme uznat, že díky slušnému předchůdci Reaganovi a skutečné osobnosti: baronce Thatcherové, kterým nesaháte ani po kotníky!

 

Apropo velký rádče a velvyslanče USA: kolik dětí je pozabíjeno v USA od doby, kdy byla nastolena vláda sociální, humanitární a stali jste se světovými četníky od nástupu Bushe, přes Clintony až k Obamům!?

 

Ano, v USA korupce už korupcí není, úředně má název: lobing! Kdo kontroluje průtoky peněz? Nikdo! To je vidět na Tatrách, na Westinghous, jaderných elektrárnách či na dalších špínách a nátlacích!

 

Naše vláda je podělaná: místo aby vykopla gaunera, jako to udělá svéprávný stát, leze díky nadřízeným složkám Karla Janečka do řiti velvyslanectví USA! V roce 2011 Eisen také tvrdě lobboval proti internetovým aukcím léků v Česku, které by ušetřily miliardy korun, ovšem na úkor amerických farmaceutických koncernů.[11],A nyní sem  natáhne dalšího,který dokonce poručníkuje naši vládu!

 

Pane předsedo vlády České republiky Sobotko: stali jsme se opět kolonií a vyměnili jsme Kreml za Bílý dům?

 

 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

z
před 2 roky

Možná by to bylo pro nás Čechy výhodné, protože Spojené státy jsou našim spojencem, ale žádná mocnost na světě ani USA ani Čína nemají takový mocenský potenciál, aby mohly hrát roli hegemona, kterou měly Spojené státy těch deset let po studené válce. USA se musí smířit s faktem, že svět bude multipolární a dohadovat se s ostatními státy jako je Čína, Brazílie, Ruskem atd. jako s partnery. Nemůže s nimi zacházet jako s vazaly, tak jak se chová vůči státům Evropské unie,“ uvedl Krejčí a doplnil ještě další zajímavou poznámku: „Myslím si, že v USA existuje spousta jasnozřivých lidí, kteří vědí, že i když se hájí americké zájmy, je nutné politiku opřít o reálný mocenský potenciál. Když si budeme namlouvat, že je větší, než máme, tak na to jen můžeme doplatit. To jsou největší strategické chyby v dějinách Spojených států. Není to žádná legrace.“
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/pol...

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...