Primátorka Prahy Krnáčová? Šílené, vůbec neví, která bije!

 Náledí? Za primátora Pavla Béma by se toto nestalo! To byl jediný primátor, který předvídal. ANO bude líp zvítězilo na všech frontách a Slováci nám dávají zabrat. Od Babiše ke Krnáčové!

Dnešní noc byla katastrofální

A Krnáčová si natřásá peříčka, šklebí se do kamer, místo aby makala!

Je primátorkou Prahy

a nemůže znát všechny kauzy, ale exekutivní předpoklady musí mít od první minuty, jinak ať jde k čertu!

Co měla chudák dělat, když je krize a každý jenom nadává.... .?

To, co měla!

 

 Popis, fakta a řešení, které neučinila, byť je to v její gesci!

Nikdo soudný jí nevyčte, když se bude půl roku prokousávat legislativou, když bude sestavovat tým. Ale když se někdo topí, padá střecha, vznikne řetězová bouračka, musí už den před nástupem do funkce vědět, co má dělat. Buď to v ní je, nebo není. A když se všude do funkcí cpou emancipační dámy, které stále jenom kvokají, místo aby si vyhrnuly rukávy a začly makat, tak ať jdou skutečně k čertu! To, co jsme zažili, bylo šílený a řešení bylo. Ale nebyl nikdo, kdo by se postavil do čela!

O více než 24 hodin předem jsme věděli, že den "D" - příchod zimy,  který se každoročně opakuje zmrzlým deštěm, trefili meteorologové přesně. Věděli to všichni... Až na jednu dámu, která přijela ze Slovenska, oznámila ANO, bude líp a stala se primátorkou Prahy.

Nikdo jí neřekl, že také musí pracovat. Že si musí navléknout montérky a řídit kalamitu, prostě být v čele. Místo žvástů a natřásání před kamerama měla stát kolem páté hodiny odpolední 1. prosince 2014 ve vchodu magistrátu a svolávat složky pražské integrované dopravy! Měla svolat dispečery a připravovat náhradní dopravu. Takto to funguje vždy! A pomoci lidem tam, kde to jde.

Ale soudružka ANO, bude líp musela hajat, aby neměla vrásky druhý den

a v médiích vypadala mladě, jak o sobě tvrdí!!

A po Praze bylo peklo! Noční tramvaje stály naštosované za sebou všude, kam oko dohlédlo. Lidé z práce se nemohli dostat domů a šlapali i tři hodiny pěšky, než se dostali z Malešic na Smíchov, od Proseka na Jižní město. Ženy, které končí po půlnoci, stály ve strachu po ulicích a nevěděly, jak se dostat domů. Chlapi nadávali a mimopražští byli bezradní.

Přitom pro většinu řešení bylo: dispečeři čekali na příkaz primátora, zda smějí pustit náhradní dopravu. Řidiči už od večera očekávali telefony, že nahradí tramvaje. Ale soudružka ANO, bude líp hajala a příkaz nepřicházel. Ve vozovnách radili dispečeři, ať si lidé najdou autobusy. Při dotazu, kde jezdí, krčili rameny, že si mají lidé nějaké najít. Fraška?  Kde, když žádné nejezdily. A soudružka ANO, Bude líp hajala, Nebo, jak řidiči na Smíchově říkali - doslovně: "Tohle se nám ani za komunistů, ani za 25 let nestalo. Ona si snad večer honila frndu a ještě z toho dospává"!

Elektrikáři čistili bezradně dráty na tramvajové trati, i když věděli, že dva metry za nimi už zase nemůže tramvaj jet. Byli zmrzlí, práce zbytečná, ale příkaz je příkaz. Autobusy jezdily prázné sem a tam, občas svážely řidiče tramvají, ale jaksi příkaz další nepřicházel. Soudružka Ano bude líp hajala. Nebo Bůh ví, co dělala. Pak zase na Kubáňském náměstí nějaký dispečer z venkova tvrdil, že mají lidé jít na autobus 97. Při dotazu kde jezdí, že nikdo nic takového neslyšel, tak odvětil, že si mají najít teda jiný. A že určitě někde nějaký autobus bude. Pár lidí přemýšlelo, jestli mu nemají jednu fláknout.

 Tak takto pracuje neotřele nová žena ve vedení Prahy. Děkujeme...

 

Proč Krnáčová nesvolala dispečery a ROPID?

Proč nestála v čele přípravy, kdy Praha nefungovala?

Proč se neprodloužilo Metro a nevyjelo dřív? I ta hodina by mnoha pomohla!

Proč řidiči autobusů nebyli svoláni k noční pomoci? Silnice byly čisté!

Je důležitější pro Krnáčovou účes a oblečení, než práce pro lidi?

Proč tedy vlastně do té funkce šla?

Ale možná uslyšíme, jak to perfektně zvládla. Na zasedání ANO, bude líp!

 Co jste si zvolili, tak to máte. Bude líp!

P.S. Myslíte, že použít slovo kráva po předložených důkazech, je vulgární, nebo jenom adresný popis věci a skutku s oslovením, na které mají postižení (a bylo jich desetitisíce) plné právo?

A ještě jednou. To není o tom bezhlavě nadávat. Pokud to zajistit nejde a kalamita je silnější, dobře. Ale toto řešení mělo. Stačilo se postavit do čela Prahy a zavelet. To tvrdí i většina starších, zkušených řidičů města Prahy! Ale dáma je ze Slovenska...

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
kluk
před 2 roky

"Slováky hoďme do mechu a mech do Vltavy.." Většina z nich jenom kecá, rozumu moc nepobrali

Kluk
před 2 roky

Krnáčová prohlásila :"Tramvaje nepremávaly".

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...