Proto prosím: Předplaťte si noviny! Alternativní média jsou ruská propaganda!

 

 

 

Lidé, kteří tvrdí, že média lžou, patrně neznají žádného novináře osobně. Mainstreamová média mají kvalitnější zprávy, protože si mohou dovolit mít dopisovatele přímo v místě dění. „Alternativní“ média jsou závislá na mainstreamových plus na „souvěrcích“ v dané zemi, případně přebírají nepřátelskou propagandu.

SPOLEČNOST: „Média lžou“

Dan Drápal



Co česká putinovská sebranka předvádí, to by mohlo být tištěno v Rudém právu a Tribuně před rokem 1989 bez změny slůvka. Obsah i smysl je totožný, tedy nasazení ruského chomoutu. Rozdíl tu ovšem je, a to obrovský. Putinovská pakáž nemá podporu ruských bajonetů. A každý má teď příležitost se projevit – opět záleží na každém hlasu a na postoji každého občana.

 Bilancování a další výročí

Aston alias Ondřej Neff



Pařát dnes  je alternativní médium.

Není placeno z žádných fondů Putina. A drzost Neffa, Drápala  a dalších překračuje všechny meze! Dle těchto teorií a urážek by občané Československa od roku 1948 do roku 1966 a od roku normalizace 1969 až do roku 1989 nevěděli o západu vůbec nic. Není někdo idiot nebo lump? I za ostnatými dráty jsme věděli, co na západě je. Minimálně ti, co chtěli vědět.

A jak dnes mainstreamová média fungují?

Základem je Bloomberg a Reuters. Ti předají zprávy čtk, čtk to procedí, přecedí, finálně zcenzuruje a předá masmédiím. Tak kde je větší propaganda a manipulace? Navíc lidé mají právo vědět, co si myslí USA, ale také mají právo vědět, proč alternativní média s něčím nesouhlasí. Nikoliv jít k volbám a jenom nesouhlas aplikovat. Lidé (pokud chtějí), mají právo znát důvody nesouhlasu a také, o co se ten nesouhlas opírá, což v diskuzích prakticky není umožněno.

Srovnávat s tím, co provádí systematicky západní propaganda, naprosto nelze! A to z důvodů peněz. My si nemůžeme dovolit podplácet státní zástupce, nemůžeme nikoho svolat na americkou ambasádu. My můžeme pouze bojovat o čest a poctivost. A pokud zklameme, čtenáři se nevrátí! A právě toto pociťují masmédia. Lidé se od nich odvrací. Je příliš mnoho důkazů, že oni Neffové, Palatové, Karasové a další lžou. I Pařát dnes ukazoval do očí bijící hrátky médií a konkrétních redaktorů. A co slavný poslanec-novinář Komárek? Jak psal o Babišovi a kde je dnes?  I na domácí půdě lze dohledat, co masmédia provádí.

A kde jsou ony naše zdroje?

Samozřejmě od lidí, kterým můžeme na 100% důvěřovat, od rodinných příslušníků, důvěrných přátel, kteří nezklamou a skutečně i … Když nachytáme mainstreamová média, jak lžou a to dlouhodobě. Není pak nic snazšího, než jenom poukázat na nepravdivý zdroj – důkaz lží a manipulační špíny. Což je ještě horší!

Pánové Drápale, Neffe, Palato a další: ještě horší než lež je polopravda. Ta odvede pozornost stejně tak, jako dnešní prodejci – šmejdi. A lidé, nemající možnost alternativních zdrojů, na tyto šmejdy naskočí a uvěří. A to je důkaz nade vše!

Vážně pak mají kupovat – a předplatit si noviny?

 

Rubriky: ~ Štítky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
robe
před 2 roky

A co když ony média platí USA a jejich poskokové? Nejsem rusofil, ale já nechci válku v Evropě, kterou povedou USA !

Dan
před 2 roky

Díky, že jste upozornil na tenhle článek. Nemám čas na prolejzání a jenom jsem se podíval na komentář. Souhlasím i s autorem i komentářem. Nedělá z nás někdo trouby?

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...