Pařížané, krvácíte za vaše vlády, které vám špinavě lžou!

 

Vláda a vojenská doktrína USA obětuje dluhy a cenu černého zlata za miliony životů! Je na vás, přátelé a občané USA, Francie a Anglie, abyste si udělali pořádek ve svých zemích! Ale my, občané České republiky za vládu USA a její dluhy krvácet odmítáme!

 

 

 

Tento text není sponzorován Putinem a Ruskem

Češi a Československo byla vždy mírová zem. Naopak jsme vždy trpěli (naši otcové a dědové) zločiny Němců, Francouzů, Švédů, Rusů! Od Hitlera po Stalina! Jenomže to strašné je, že zabíjení nedělali většinoví občané Německa, Francie, Švédska, Ruska (Sovětského svazu) apod., ale jejich zločinné vojenské složky velicí, či podléhající fanatickým vedení států!

 

Než se stal masakr v béčkové, nicotné redakci pochybných kreatur svobody slova, kteří se neštítili urážet a sprostě špinit kde koho, Česká republika zažila jeden obrovský spor, vyústěný v urážky generála Pavla na lidi, kteří zabijácké mise někde v dáli naprosto nechápali a nechápali. Že za název žoldáci byli mnozí šikanováni.  Zde je odkaz dnešní od mladé generace a jeden odkaz od generace, která už je víc než seniorská!

 

 Otevřený dopis generálu Pavlovi

Generálové, brzděte svoji brutální aroganci proti lidem, kteří nechápou zabití čtyř vojáků!

 

 

Jsou to zločiny, kterými podporujeme zabijáckou vládu USA, dáváme jim bianco šek na bombardování celých měst s civilním obyvatelstvem. Ti v následné v hrůze prchají všude, tam, kde na ně bomby nepadají, abychom se jim, jejich dětem a ženám  s  bestiální zvráceností vysmáli! Se zvráceností, aby táhli nazpět tam, kde na ně padají americké mírové bomby! A na kterých je nápis: tyto mírové bomby bojují za dluhy USA, cenu ropy a plynu!

 

Není to zvrácenější než německé koncetráky za druhé světové války?

Masakr v Paříži

 

Byli to skuteční pachatelé, které zabilo francouzské komando?

 

Kdo jsou skuteční pachatelé a kdo jsou ti, kteří byli zabiti? Ve zkratce si řekněme, jak to probíhalo z pohledu obyčejného člověka.

Totální, hrůzostrašný masakr v bezvýznamné provinční redakci pomatených rejpalů. (Někdo tomu říká satira) Některé jsou tak ubohé a sprosté, že nejen muslimové, ale i křesťané nad tím opovržlivě mávnou rukou. Jistě, pár naštvaných tam občas rozbilo okna, někdy noviny psaly o molotovových koktejlech, ale tyto výtržnosti se dějí u každé větší demonstrace. Najednou do redakce vlítne brutální komando, které zmasakruje místní rejpaly. Proč? Proč je, když jinde se o ně otírají tvrdě, nekompromisně a urážky jsou přímo výhrůžné? A zde je brutálně pozabíjena jakási partička hochštaplerů pseudosatiry, která  si dělá z kohokoliv urážlivé srandičky. Ale bezvýznamné srandičky. To nemá logiku!

Jistě, většina vražd nemá logiku, někdo namítne. Tak se podívejme na vyjádření generála Šándóra, nebo na odborníka na terorismus Mariana Brzybohatého.

Onen  generál naprosto nechápe, co je to za islámské teroristy, kteří za sebou nemají výbuchy a demonstrativní sebevraždu. A onen odborník na terorismus: Jak je možné, že se všem útočníkům následně podařilo uprchnout?
Jak říkám, nebyl to náhodný útok. V redakci byl v podstatě jenom útočný tým. Ale celý tým, který takovouto operaci připravuje, je podstatně širší. Měli vypracovaný plán útoku, ale i plán ústupové cesty, úniku z místa činu. Měli zmapované celé okolí. Věděli, co dělají, a znali reakci bezpečnostních sil.

 

Takže najednou visí ve vzduchu otázka: tento excelentní tým dělá školácké chyby, zapomene identifikační průkaz, prohání se v kuklách po Francii, takže každé dítě ví, že je „strašně nenápadný“, nemá zajištěny pohonné hmoty, přepadne naivně pumpu, policisté vědí okamžitě, kdo jsou ti tři, když po krátké chvíli oznámí jeho spolužáci, že onen terorista byl ve škole a učil se… Pak běží „tisíce vojáků a policistů nalevo, aby zabijáci utíkali napravo. A pak se jim zrodí nápad v hlavách a jdou se podívat do Paříže, co se tam vlastně děje.

A pak, jako když luskne, jsou naráz všichni profesionálně zmasakrováni, takže už nikdo z nich na veřejnosti nepromluví. A politici jásají: excelentní zásah jak z tréninkových brožurek.

 

Skutečně toto je antiteroristický zátah na děsivé teroristy, nebo fraška z Funesových Četníků? A teprve závěr je naprosto profesionální? A většina není z archivu senzacechtivých novinářů, ale ze skutečností, které se  dostaly na veřejnost!

Proč museli být zabiti, když už neměli kam prchnout a na sebevraždy nepomýšleli?

 

 

A pak se podíváme, co se skutečně stalo chronologicky a bez předsudků (inklinace ke komukoliv)

 

Útočí Arabové na USA už mnoho let a bombardují New York, nebo je to opačně?

Útočí a bombardují Afričani USA  New York, nebo je to opačně?

Obklíčily vojenské základny Ruska USA, nebo USA mají základny všude kolem Ruska?

30. 10. 2014 Švédsko uznalo stát Palestina. Blízký východ není IKEA

Izraelský ministr zahraničí Avigdor Lieberman prohlásil, že toto „nešťastné rozhodnutí jenom posílí radikální a neústupné Palestince“. „Švédská vláda musí pochopit, že vztahy na Blízkém východě jsou komplikovanější než nábytek obchodního domu IKEA, který si sestavíte sami doma!

Kromě Izraele jsou proti uznání Palestiny hlavně USA.

29. 11. 2014 Samostatný stát Palestina? Téma pro Radu bezpečnosti OSN

 

Liga arabských států (LAS) předloží Radě bezpečnosti OSN návrh rezoluce o vytvoření palestinského státu. Prezident Francois Hollande mezinárodní uznání palestinského státu v zásadě podporuje. Ve čtvrtek v rozhovoru se stanicemi France 24, RFI a TV5 Monde řekl, že je připraven svolat mezinárodní konferenci s cílem oživit mírový proces na Blízkém východě. Francie prý chce, aby byl konflikt urovnán "na základě toho, co bylo vždy hlavním parametrem francouzského postoje: Palestinský stát uznaný vedle izraelského státu se zárukou bezpečnosti".

 

2. 1. 2015  Palestina chce pod jurisdikci ICC, židovští osadníci zahnali diplomaty,

Jeruzalém - Židovští osadníci dnes na okupovaném Západním břehu Jordánu napadli kameny americké konzulární úředníky. Ti zde chtěli prošetřit stížnost místních Palestinců, že jim byly způsobeny škody na zemědělském majetku.

4. 1. 2015 Netanjahu přislíbil, že ochrání izraelské vojáky před soudem v Haagu

Netanjahu se vyjádřil k současné napjaté situaci mezi Izraelem a Palestinou, která si zažádala o zapojení do jurisdikce haagského Mezinárodního trestního soudu (ICC). Řekl, že své vojáky Izrael ochrání "se stejným odhodláním a silou", s jakou oni brání svou zem. "Palestinská samospráva si vybrala konfrontaci se státem Izrael a my nebudeme sedět se založenýma rukama," řekl izraelský premiér Benjamin Netanjahu.

 5. 1. 2015 Abbás se nevzdává, obměněnou RB OSN znovu požádá o uznání nezávislosti

Ramalláh - Palestina se chce znovu pokusit o uznání nezávislosti v Radě bezpečnosti OSN. Prezident Mahmúd Abbás o podpoře jednal s Jordánskem.

7. 1. 2015 OSN: Palestina se začlení do jurisdikce Mezinárodního ..

New York – Generální tajemník OSN přijal žádost Palestiny o začlenění země do jurisdikce Mezinárodního trestního soudu (ICC). Stane se tak už 1. dubna. Palestina chce obvinit Izrael z válečných zločinů.

V okamžiku přijetí Palestiny pod ICC muslimové zešílí a začnou zabíjet? Ve státě, jehož představitel prezident Hollande řekl, že uznání palestinského státu podporuje?


7. ledna 2015  12:18  Do redakce francouzského týdeníku vpadli útočníci, zabili dvanáct lidí

 

Podle francouzského experta na terorismus Jeana Charlese Brisarda byl útok dobře plánován. „Při pohledu na záběry a fotografie z místa mohu říci, že útočníci byli dobře připraveni a vybaveni. Měli vojenské zbraně a pravděpodobně neprůstřelné vesty.

Expert: Teror v Paříži připravil vycvičený tým, útočila jen jeho

Útok v redakci francouzského satirického týdeníku Charlie Hebdo byl velmi dobře připravený.

 

A od toho okamžiku se police chová jak pomatená, všímají si toho mnozí lidé, zatímco oficiální činitelé jásají nad bravuritou desetitisíců pronásledovatelů.

 

Zásadní otázky kolem popravy v Paříži.

Dokonce dnes, když už je po všem, začínají experti o zákroku pochybovat: Francouzský premiér Manuel Valls v sobotu připustil pochybení tajných služeb. Jakoby policisté vše brzdili, běhali nesmyslně sem a tam, přestože mají stopy jak od medvěda v bahně, zapomenutá identifikační karta, maskování, které nesunddávají, přestože unikají, stopy na benzínce a pak najednou… Po dvou pomatených dnech se vrací do Paříže. Jenomže tomu předcházela zvláštní návštěva na francouzské ambasádě:

vydáno:
09.01.2015, 01:39

aktualizace:
09.01.2015 06:07

 Obama nečekaně navštívil francouzskou ambasádu v USA ...

 

Prý jen tak udělal leteckou zajížďku do Phoenixu. Od toho okamžiku akce dostala jasný spád: policisté tvrdě zaútočili a během krátké chvíle údajné zabijáky zlikvidovali. Z komických amatérů se stalo profesionální protiteroristické komando a dokázalo současně v jedné chvíli na obou místech údajné zabijáky sejmouit.

 

Během akce Amedy Coulibaly, který přepadl košer obchod v Paříži vedl rozhovor s  francouzskou zpravodajskou stanicí BFM TV: Vybral jste si tento (košer) obchod z nějakého důvodu?

Ano. Kvůli Židům. Je to za všechen útlak, zejména vůči Islámskému státu, ale i na všech místech. Je to kvůli všem místům, kde jsou pod útlakem muslimové. Patří tam i Palestina.

 

A aby té hrůzostrašné komedie nebyl konec, najednou se dozvídáme, že přítelkyně Coulibaly, které byla u všech akcí a byla celostátně hledaná, ve Francii v tu dobu vůbec nebyla. Promluví, jak se to skutečně seběhlo?

Hayat, nejhledanější žena Francie, vůbec nebyla ve Francii

 

A neuvěřitelný závěr: Sýrie ostře protestuje!!

9/01/2015     Sýrie protestuje proti ilegálním návštěvám francouzských a amerických představitelů

 

Syrský velvyslanec při OSN, Bashar Ja’afari, předložil stížnost na americké a francouzské představitele, kteří ilegálně vstoupili na syrské území.

Americký republikánský senátor John McCain, diplomat Peter Galbraith a bývalý francouzský ministr zahraničí Bernard Kouchner vstoupili na syrské území bez souhlasu Damašku a vedli jednání se západem podporovanými povstalci.

 

Ja’afari vyzval generálního tajemníka Organizace spojených národů, aby přijal příslušná opatření. Pokračoval slovy, že toto jednání porušilo suverenitu Sýrie.

Zdroj: Taghrib News

 Psát, že se současně spustily ostré boje na Ukrajině je jak nošení dříví do lesa!

Ne, ukazovat na viníka nelze. Co a proč se to skutečně stalo, nikdo neřekne, neboť byli všichni v jednom okamžiku odpáleni. Otázkou je, zda se to má veřejnost skutečně dozvědět. Otazníků neubývá, ale naopak. Ten hlavní zní: proč si na pomstu vybrali nějaké provokatéry - šašky, za které zaplatili životem, když skutečných nepřátel měli kolem sebe mnoho? Ale na to asi nikdo neodpoví!



Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...