Rusko mohutně dozbrojuje. Ale...

Rusko mohutně dozbrojuje, ale v detailech je ukryt ďábel. Pokud se podíváte po všech majnstreamových médiích, každého napadne (z diskuzí na blozích a prohlášeních amerických záchranářů míru na světě), že nic jiného nezbývalo, než razantně utnout Rusku tipec.

Kdybych se občas osobně hloupých diskuzí neúčastnil, nevěřil bych, že lidé neumějí číst, nebo jsou s prominutím zabednění. Přitom to i v těch textech je...!

 

Ale pozor: kdyby to chtěl Putin či Rusko zneužít ve svůj prospěch, okamžitě bychom se otočili proti němu!!

 

Takže znovu ještě jednou např. Novinky.cz

Rusko posiluje vojenské aktivity v arktické oblasti a znovu zprovoznilo základnu u města Alakurtti, (což je pravda a všimne si každý a všude se nadává na grázla Putina - poznatek)

kterou v posledních pěti letech nechávalo ladem. (a to už málokdo, pokud se nenaučil číst "mezi řádky" nezaznamená - druhý poznatek)

 

Neboli opět lež má krátké nohy: kdyby USA poslední tři roky (a záčátek byl mejdanem na Majdanu s poradci USA), nezačaly ohožovat Rusko, tak by Rusko nechávalo dál ladem základny, které průběžně rušilo.

A lidé, co poukazují na majstreamové lži, nebo manipulace, jsou nazýváni ruští trollové.. Dle těchto měřítek je i Pařát dnes...

 

I zde máte důkaz, ale můžete si dohledat i jinde:

Rusko posiluje vojenské aktivity v arktické oblasti a znovu zprovoznilo základnu u města Alakurtti, kterou v posledních pěti letech nechávalo ladem. Ruská státní agentura ITAR-TASS už loni avizovala, že se na základnu vzdálenou od hranice s Finskem necelých 60 kilometrů nastěhují tisíce příslušníků Severního loďstva.

Oblast kolem Alakurtti u poloostrova Kola v minulosti patřila Finsku. Po sovětsko-finské válce připadla v březnu 1940 Sovětskému svazu. Po druhé světové válce ji využívalo množství jednotek armády a námořnictva, od roku 2009 na ní však zůstali povětšinou jen civilisté a členové pohraniční stráže.

Rusko vrací vojáky k hranicím s Finskem

 Vsadil bych 100:1, že za pár dní se objeví přes americké sdělovací prostředky a přebrané partou čtk a Čt24, že Rusko začalo zbrojit a NATO musí posílit tyto oblasti... Nevěříte?

Petr Pokorný

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...