Masakrují USA počasí na planetě obrovským množstvím bomb?

 

Nenechte se mýlit nadpisem,. Není to propaganda typu "Opravdu se stalo" komunistického rádia Jerevan, či americké CIA.

 

 

Mnoho signálů už totiž ukazuje na rozervání atmosféry nepřetržitými, obrovskými výbuchy spojeneckých vojsk po celé planetě.

 

 

 

 

Tento text není sponzorován Putinem a Ruskem


Když sovětští vědci před mnoha léty přišli s technologií, že posypou mraky a začne pršet, či zaženou kroupy a uveřejnily to západoněmecké noviny, trhali jsme se smíchy nad sovětskou propagandou, protože jsme znali jejich vynálezy a výsledky pouštěné do světa. Pamětníci si to určitě pamatují a... Byla to výjimečně pravda. Dnes se to používá po celém světě.

Po každém výbuchu sopky se dramaticky změní nejen počasí, ale dočasně i podnebí. I toto už je vědci prokázáno. Pouze není doloženo, v kterém okamžiku výbuch zvedne teplotu a kdy sníží. (Jeden z klimatických panelů, na kterém se pracuje seriozně)

 

Zasadíme pár stromečků a kytiček, zatímco zem je rozervána milióny mírových pum z USA

Nyní dopadá na zem zásluhou spojeneckých sil USA, Francie a Anglie neuvěřitelné množství obrovských pum, jejíž důsledky zatím nikdo ještě nedokázal spočítat. Pouze s naprostou jistotou to zaznamenávají seismografy na velmi vzdálených měřeních. Že totéž není jenom směrem do země, ale i do atmosféry známe z nejznámější - nukleární bomby nad Hirošimou a Nagasaki.

To, co se nyní děje, nemá obdoby

Nevědeckým bádáním lze zjistit, že změny počasí (výkyvy) nastávají vždy po nějakých vojenských akcích. (Samozřejmě mimo přírodních výbuchů) Jaké obrovské změny vyvolá proudění vzduchu je patrno nyní:  Let z New Yorku do Londýna trval téměř o dvě hodiny ...

Můžeme k tomu přičíst sníh na Floridě, v Sýrii, v Izraeli a dalších místech, kde toto počasí není normální. Můžeme se podívat kolem sebe, kdy tři dni mrzne a pak se přižene odjinud neuvěřitelně teplý vítr, aby vzápětí zase prudce snížil teplotu jiný. A je to ve statisticky měřitelném období po spuštění obrovského množství náletů USA v půlce světa, ale především kolem míst, kde se těží ropa a plyn. I další potvrzení přenosu na velké vzdálenosti: dokonce víme, že se k nám zanese i písek ze Sahary, když fouká jedním směrem.

Neměly by se diskuze kolem klimatických panelů zaměřit spíše tímto směrem, když řešíme sluneční soustavu, na kterou nemáme žádný vliv, ale stojí nás to zásluhou obchodníků s deštěm - třeba slunečních kolektorů miliardy korun, dolarů, eur....?

 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

jsk
před 2 roky

Má autor IQ alespoň 30? Větší kravinu jsme nečetl už 50 let!!

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...