Provedli masakr v Paříži skutečně muslimové? Proč? Příliš indicií nehraje.

Velice, velice opatrně bychom měli dělat závěry několika výkřiků z redakce časopisu Charlie Hebdo. A měli bychom zachovat chladnou hlavu.

 

Jedno je jisté: vrazi by měli mít bezprecedentní tresty.

 

A na tom se asi shodneme. To ostatní je tak obrovskou záhadou, že odsouzení a radikální trest  někoho, kdo to vůbec nemusel být, by nás do konce života mohlo mrzet. A protože je to tak děsivé pomyšlení, pokládejme si opatrně zatím pouze otázky a tiše si na ně odpovídejme s vírou, že pravé vrahy (skutečné a nikoliv vyprefabrikované) tvrdě potrestáme. (Francouzská justice).

 

Začněme od konce:

1) Jaká administrativa USA mě udělat vše pro to, aby ve Francii vrahy dopadli? (Řekl Obama)

2) Jakým způsobem dělají radikální islamisté pomsty?

3) Odkdy mají islamisté speciální komanda excelentně vycvičené s perfektními zbraněmi? (To tvrdí odborníci)

4) Vyhrožovali redakci fanatičtí blázni, nebo na ní byla klatba jako na Satanské verše Salmana Rushdieho?

5) Proč to bylo zrovna v den, kdy generální tajemník OSN Pan Ki-mun přijal žádost Palestiny o začlenění země do jurisdikce Mezinárodního trestního soudu (ICC)?

6) Zaútočilo už někdy tímto způsobem někde ve světě takto secvičené islámské komando?

7) Proč je to zrovna v době, kdy Evropská unie podporuje svobodu islamistů, jeden stát po druhém schvaluje Palestině status státu a evropští politici už nekladli žádný odpor?


Sakra, tedy proč? Má to logiku? Osamělý blázen možná, ale takto? Vždyť se vše obrátí proti nim?

Je to prostě divné. Nikdo nic neví, ale všichni vědí, že výkřik udělal... Vlastně kdo? A měli bychom přidat ještě jednu věc: je skutečně svoboda slova urážet víru druhého, zesměšňovat  a urážet jeho manželku, protože nechce věřit nečemu jinému, než manžel a především urážet a špinit někoho, kdo má pouze jiný názor? Neměli bychom se podívat na diskuze, kde se objeví něco o prezidentu Zemanovi, nebo bývalém prezidentu Klausovi? A když přidáme prohlášení a velice častá Knížete  Schwarzenberga, Fialy a Okamury z Úsvitu, nebo dokonce obráceného komunisty Štětiny...

Počkejme, pokud a dokud pravé vrahy nechytnou. A teprve pak zaujměme jasné stanovisko. Dřív ne!

A naší republice nic nehrozí, pokud se knížata v urážkách neutrhnou ze řetězu!

-------------------------------------

22:02 hod

Poslední informace tvrdí, že to byli údajně nějací vyšinutí magoři jako byl Breivik. Pokud je to pravda, podívejme se na četná prohlášení, která byla napříč vydána. Včetně toho, že to bylo excelentní komado. Že nemohli pracovat sami a mají excelentní zbraně. Že byli špičkově secvičení. Nejedná se o jinou výši trestu, ale okamžitou nenávist i k těm, kteří jsou v tom nevinně. A dokonce to má být bezdomovec... Měli bychom si totiž všimnout, že nikdo neprotestoval, když vrah židovských studentů dostal doživotí. Plným právem. Ale kolektivní vinu bychom měli vždy odmítnout. Pařížská média zveřejnila také jméno jednoho z policistů, který zemřel při útoku. Je jím 42letý Ahmed Merabet, který se sám hlásil k muslimské víře.

-----------------------------------------------------------------------

22:28 Gabal - místopředseda výboru pro obranu v televizi oznámil, že má jiný názor  a že to bylo perfektně vycvičené komado. Že to byli profesionálové....?  A smutné je, že jediný, kdo mluví rozumně, je komunista z téhož výboru - Černý.

A teď babo raď...

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Zeolit
před 2 roky

Napsal uživatel Zeolit dne Čt, 01/08/2015 - 13:11. Virtually

Opět se potvrzuje, že jsem nechyboval, když jsem dal svůj hlas v přímých prezidentských volbách Miloši Zemanovi. Nyní toho nemusím litovat. Výroky Karla Schwarzenberga o Banderovi jsou pro mě nepochopitelné a nepřijatelné /viz podivný hrdina 20. století/.
=========================
Dále bych Vás chtěl upozornit, že již prezident Juščenko vyhlásil Banderu za národního hrdinu, a že nyní se připravuje obdobné vyhlášení v případě pana Šuchevyče, který proslul tím, že v roce 1941 nechal ve Lvově postřílet tisíce Židů.
http://domaci.eurozpravy.cz/spolecnost/1...

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...