Děsivá panika na Ukrajině: Porošenkova rodina prchá a objevují se západní zbraně!

 

Fotografie zveřejnil senátor Jim Inhofe
Falsa - fotografie zveřejnil napálený senátor Jim Inhofe

S obklíčením Debalceva a mnoha tisíc vojáků (nelze psát ukrajinských) se objevují trhliny v mainstreamovém běsnění o zločinném Putinovi a Rusku a zářném, neposkvrněném západu v čele s USA.

 

Ruská a Ukrajinská média tvrdí, že Porošenkova rodina už z Ukrajiny zmizela. Dobře, řekněme si, že to může být ruská propaganda. Jenomže je pravdou nezpochybnitelnou, že Sergjej Kaplin (generální sekretář vládní strany Blok Petra Porošenka) označil hlavní viníky občanské války na jihovýchodě Arsenije Jaceňuka a Alexandra Turčinova. Dalšími fakty jsou zbraně, dovážené na Ukrajinu. Zatímco ze zprávy, kdy americká administrativa byla přistižena při lži, protože vydávala falza o dodávkách ruských zbraní za jasné důkazy (zajímavé, že tyto excesy geniální CIA neodhalí a musí je zesměšnit obyčejní lidé), dokonce i v českých novinách se objevují důkazy, že chudá Ukrajina kupovala zbraně za (jenom od Hermexu za statisíce dolarů) peníze, které údajně nemá.

 

A nebýt výbuchů ve Vrběnicích, nic by se neprovalilo!

 

Zkusme si zaspekulovat. Utajené dodávky obrovského množství zbraní na Ukrajinu by nikdo neodhalil, nebýt výbuchů a paniky občanů. Vyšetřovací orgány včetně majitelů tvrdí, že výbuchy nebyly náhodné a i po obsazení pokračovaly, byly jakoby řízené. Náhoda? Neudělal to někdo, kdo už nedokázal poslouchat špínu, kydanou jednostranně na Rusko, zatímco Pentagon a Obama byli lilium? Uvidíme, ale vyšetřování začíná!

 

Komunista Ransdorf tvrdí jednoznačně, že obklíčením vojsk NATO a USA u Debalceve (Ukrajina) výjde pravda najevo. Mysleme si o tomto bolševikovi co chceme, ale je pravdou, že Randsdorf informace v hlavě mívá a umí je použít. A bleskurychlá reakce z ústředí NATO i z USA, že tam možná vojáci západu jsou, ale na vlastní pěst, ukazuje nejen na to, že to nemusí být plk, ale dává najednou tušit jiný rozměr války na Ukrajině, než nám mainstream předkládal. Ze západních médií jsme slyšeli pouze o „ruských dobrovolnících" a dokonce armádě!

 

Zdroje pouze namátkou, ale jsou všude:


Němečtí diváci zuří kvůli lhaní ZDF o Ukrajině!

Skandál v USA! Podvržené fotky jako „důkaz“ ruské invaze na Ukrajinu

České firmy dovážely zbraně na Ukrajinu. Embargu navzdory

 P.S. Aktuální zpráva: mezinárodní armáda NATO (asi) na Ukrajině se stahuje z Debalceve!!!!!!

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Zeolit
před 2 roky

Bylo by to směšné, kdyby to nebylo hrůzné. Prchající vojáci si hledí zachránit holý život a do jednoho rozhořčeně obviňují velení a celou kyjevskou vládu, že je vědomě poslali na smrt. Že nic neudělali pro to, aby je z beznadějné situace dostali živé. Prezident Porošenko se mezitím dává snímat kamerami v polní uniformě a oznamuje, že letí na frontu. Tvrdí, že probíhá spořádaný a organizovaný přesun jednotek z obklíčeného města. Ještě včera přitom stejně rozhodně tvrdil, že žádné obklíčení neexistuje. A dnes mu zase vůbec nevadí, že jeho slova o „spořádaném a koordinovaném ústupu“ jsou jako vystřižená z doby nacistické okupace. Tehdy německá propaganda o prchajícím wehrmachtu také tvrdila, že se jen „přesunuje do předem připravených pozic“.
http://protiproud.parlamentnilisty.cz/po...

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...