Kalousku, jste militantní jelito! Dohledejte si fakta!

 

 

 Vážně chtějí umírat za dluhy USA?
Vážně chtějí umírat za dluhy USA?

Právo na sebeurčení není možné na podkladě místních nápadů a sestěhování menšin. Na druhou stranu jsme měli Slováky postřílet, že s námi nechtěli být v jednom svazku?

 

Chápete ty nuance? Těžko. Nemáte na to!

 

I včera v Čt24 jste působil dojmem pomateného kolovrátku, že ač zavalen argumenty, fanaticky do skonání řvete to samé!

 

Propaganda, propaganda a co dál? Co je však za vítězstvím východních částí občanů Ukrajiny?

 

Je to viditelné na první pohled. Je to dokonce zdokumentované a každý hlas, každý jásot obyčejných občanů na východě ze všech videí to potvrzuje: zatímco východní občané bojují za své domovy, za své nejbližší a jdou bránit své, ukrajinská armáda prostě nechápe, proč tam bojovat a proto se snaží každý druhý Ukrajinu oblafnout. Navíc obyčejní Ukrajinci – vojáci berou střílení do lidí na východě jako střílení do svých. A ptají se: proč?

 

Lidsky se tomu říká srdíčko

 

Několikrát jste se vyjádřil k jiným, že názor druhého je už na facku.

 

A totéž bychom si měli říci směrem k TOP 09, směrem k Vašim výrazům, že lidé, co „nežerou západní propagandu“, jsou magoři, proruští fanatici a bolševici a kremlofilové a….

 

Ne, nejsme!!

Pouze odmítáme mlátit Němce po hlavách za fašismus před sedmdesáti léty, prostě odmítáme po 25 létech mlátit Rusáky po hlavách za komunismus jako vedoucí stranu národa, který už není.

 

Vězte, že pokud by prezident Putin či jeho druzi jedinou větou (ale míněno vážně) naznačili, že  chtějí obsadit naši zem, či třeba Slovensko, opět bychom povstali jako jeden muž. Toto však nikdo nikdy nevyslovil mimo rýpání kvůli Polsku lidmi jako Žirinovskyj. Ale opět je to reakce na další militantní vyhrožování šílených Poláků!

 

Pravda vychází najevo, od toho, že od nás odcházela do Kyjeva ostrá munice až po obrněná vozidla z Anglie. Pravda vychází najevo, že USA pozabíjely nesmyslně statisíce lidí kvůli ropě a plynu. Že staví základny kolem nás a Ruska a vyhrožují další válkou. A ten, kdo se ozve, je potrestán, je mu ukraden majetek pod slovy – zmražení kont.

 

Tyto státní americké loupeže je třeba pojmenovat pravými jmény. Zmrazit majetky a peníze (v podstatě ukrást, protože nevydělávají) bez celosvětové podpory a příčiny například dnešních šílených ISIL, je prostě státní ekonomický terorismus! A ten nyní provádí USA na všechny směry, protože zadlužení přesáhlo únosnou mez.

 

Je zajímavé Kalousku, že jako obratný ministr financí a propagátor nezadlužování (za což mohou lidé pouze zatleskat), jste takový říťolez k nesplatitelným dluhům USA.

Jaký vlastně máte hřbet?

 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Zeolit
před 2 roky

Vyhnal prezidenta Janukovyče, vyžene jednou i premiéra?:
Autor: J. Matuška Datum: 1.1.2015 20:35

Lidový poslanec Volodymyr Parasjuk označil noční hlasování Nejvyšší rady za rozpočet za "nejrozsáhlejší aféru Arsenije Jaceňuka" a celé Lidové fronty. Napsal to na své stránce na Facebooku.

http://czech.ruvr.ru/news/2014_12_29/Poslanec-Nejvyssi-rady-oznacil-hlasovani-za-rozpocet-za-nejvetsi-Jacenukovu-aferu-0537/

Hrdina z Majdanu, pátku 21. února 2014,Volodymyr Parasjuk - Černá labuť, dělá pokroky, dotáhl to na lidového poslance... Bunga bunga!

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...