Služební zákon o kvalitě úředníka? Nedělejte z nás idioty!

Superúředník, neboli  styčný důstojník Evropské unie a politruk v jedné osobě!

 

Že nevíte, co je to styčný důstojník, protože už mnozí nebyli na vojně? Definice: styčný důstojník je funkce označující důstojníka přiděleného k jiné složce, než původně patří a zajišťující spolupráci mezi ní a svoji mateřskou složkou.

 

Celé zde:  Styčný důstojník - Druhá světová válka | Fronta.cz

 

A nyní se podívejte, k čemu je onen styčný důstojník EU Postránecký potřeba:  

Totalitní Lisabonská smlouva už předčila RVHP!

I předák Českomoravské konfederace odborových svazů (ČMKOS) Středula přiznal, že se odborům nynější situace hodí a vítají ji. Nastavení odměňování totiž po Česku žádá Evropská komise. 

Styčný důstojník a jeho enkláva musí být poddajná a to bez peněz nejde! A proto je tak velký tlak na až 25% zvýšení mezd. Totalita vždy korumpuje své poddané, loajální a především totálně poslušné vůči vrchnosti! Nyní běží výběrové řízení na personálního ředitele sekce pro státní službu, který bude hlavním pomocníkem nového náměstka pro státní službu. Na kritériích nyní její úřad s vnitrem pracuje.

Myslí si snad někdo, že ten bordel, který opět zavládl například na MPSV pod ministryní Marksovou nějaký strejda Postránecký vyřeší? Vždyť programům a potřebám vůbec nerozumí, natož aby byl schopen zasáhnout! A ta dáma z leknutí ministryně mimo toho, že stále opakuje svalování viny na předešlou vládu, která tam už není skoro dva roky.....?

 

Politruka Evropské unie Postráneckého ve funkci takzvaného superúředníka čeká především komunikace s Evropskou komisí a zavedení 16 předpisů, které jsou nutné k zahájení čerpání peněz z evropských fondů. Spolu s ministry musí také připravit výběrová řízení na státní tajemníky všech ministerstev, což nový náměstek označil za jednu ze svých priorit stejně jako přípravu všech předpisů k převedení úředníků do režimu státní služby od 1. července.

 


A jak bude systém fungovat a proč nás Brusel vydíral, než tento superúřad vznikl?

 

Každý stát v Evropské unii musí mít styčného důstojníka. Ten nebude podléhat vládě, ale Bruselu. (Už podléhá). Je to celkem jasné, proč toto vzniklo. Volené vlády se často „šprajcovaly“ nařízením z Bruselu (třeba u nás euroval) a pod pojmem nezkorumpovatelný styčný důstojník znamená, že nebude poslušen zvolené vládě, ale směrnicím z Bruselu. Vláda Petra Nečase se tomu bránila,a proto byly rozbroje mezi eurofanatikem Schwarzenbergem a ODS. Sobotkova vláda už je loajální, poddajná, rychle styčného důstojníka schválila a je naděje, že peníze z Bruselu už dostaneme!

 

A jenom k výše doplnění – jaké má předpoklady tento styčný důstojník Postránecký svojí praxí?

 Vědecko-výzkumný pracovník v Ústavu prognózování ČSR, ředitelem sekce regionální politiky a evropské integrace na Ministerstvu pro místní rozvoj (MMR) a posléze ředitelem odboru koncepce regionálního rozvoje téhož ministerstva; v letech 2001 až 2006 byl náměstkem ministra vnitra pro reformu veřejné správy; v roce 2007 se vrátil na MMR jako ředitel odboru rozvoje a strategie regionální politiky. postgraduální kurz v Bruselu (titul MPA 1994)

A nyní je konečně styčným důstojníkem a politrukem Evropské unie na plný úvazek! Je čas zrušit volby. K čemu jsou ti poskokové třeba?

 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Zeolit
před 2 roky

I slova jsou činy.
=============
Německo musí s šílenou transatlantickou politikou konfrontace proti Rusku skončit a namísto toho přijmout nabídku čínského prezidenta Xi - začít společně se zeměmi BRICS s programem globálního rozvoje. Země BRICS zastupující nyní více než polovinu lidstva touží po míru a skutečném pokroku. Proto si nyní vytvořily alternativy k západním finančním institucím, a to jejich vlastní rozvojové banky, které poskytují úvěry i chudším zemím pro rozvoj infrastruktury všech druhů.

O tom není slyšet ze západních médií téměř nic. Například Čína je dnes světovým lídrem v budování vysokorychlostní železnice. Právě staví novou vysokorychlostní železniční trať mezi Ankarou a Istanbulem, a kromě toho se rozhodla postavit vysokorychlostní železnici z Bělehradu do Budapešti. Kromě toho Čína pracuje na rozšíření Suezského průplavu v Egyptě a nově staví obdobu Panamského průplavu v Nikaragui. Pouze poslední dva příklady zahrnují práci pro 100.000 lidí! Z toho se EU může někdy hodně naučit. Nová hlava státu Indie, Narendra Modi právě oznámil vytváření 1 milionu pracovních míst měsíčně v dalších 10 letech a ve stejnou dobu postavení 100 nových měst.
MÍR PROSTŘEDNICTVÍM ROZVOJE - to je nový svět, který musíme budovat společně! Přidejte se k odvrácení Německa a Západu od válečného kurzu!

Prosazujeme:
1. Zavedením dvoustupňového bankovního systému (Glass-Steagall) vyhnání úpadce - anglo-americké finanční oligarchie;
2. Okamžité zastavení sankcí a provokací vůči Rusku za účelem udržení míru v Evropě;
3. Společný a široký rozvojový program s BRICS zeměmi (Brazílie, Rusko , Čína, Indie a Jižní Afrika), aby lidé všech národů a civilizací měli budoucnost.

http://www.czechfreepress.cz/evropa/leta...

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...