Ministře Stropnický, generále Šedivý, Kalousku: nechť rozhodne soud! Urážek už bylo dost!

 

Ti, kdož mají stejné vidění světa, mohou tento text volně rozšiřovat a disponovat s ním. Proti lži a demagogii je potřeba vytvořit hráz. Ta hráz se jmenuje pravda a fakta!

 


 

Dokažte, že jsme Putinovi podplacení vlastizrádci či zmanipulovaní idioti, nebo se veřejně omluvte!!  A pak se začněme  chovat jako civilizovaná zem!


Nejedná se o peníze, ale o pravdu a čest!


 

Pokud tvrdíte, že komunisti jsou komunisti, tak nelze nic namítat. Pokud občany, jako jsem já, sprostě urážíte oslovením komunista, je to stejné, jako bych obvinil vás, že jste masoví vrazi!

 

Blesk: "Proti konvoji se bouří posttotalitní zombie, zvedá se mi žaludek," údajně řekl Kalousek!

 

Generál Šedivý: „Jakékoli působení k porušování spojeneckých svazků, které jsou budovány v zájmu bezpečnosti státu, a tím i narušování bezpečnosti státu, je už na hranici vlastizrady. Pokud to někdo činí ve prospěch jiné státní moci, tak je to jednoznačné“. Myslím, že vliv ruské propagandy na Českou republiku a českou společnost je zcela evidentní.  A evidentní je také vliv sdělovacích prostředků, různých webových stránek, které působí na Českou republiku, těch důkazů už byla snesena řada. Každý si o tom může udělat obrázek.


Odmítám se vyjadřovat k sprostým urážkám, které ve veřejném prostoru vyslovují lidé jako Karel Schwanzenberg, Kalousek, Ondřej Neff, Stropnický, Kraus, v neposlední řadě Šafr, bývalý šéfredaktor Mf DNES  a další a další. A stejně tak i nenávistná sestra bratrů Mašínů… Nevím, jak jsem se dostal do kategorie (a vím o mnoha dalších) antiamerický blázen, kremlofil, putinofil, či dokonce bolševik a zombie…A nad námi kremelský loutkovodič....


Ale vím, na jakých podkladech jsem se změnil, jaké postoje jsem zastával dříve a nyní a zda důkazy jsou natolik relevantní, že je nelze odmítnout, či dokonce zapřít.

 

Vážně nechápou ti zavilí zastánci US ARMY, že naopak my chceme obnovit skutečnou demokracii, že my celá léta nesouhlasíme se socialistickým šílenstvím, které nám proniká z Bruselu a z Bílého domu?

Nechť soud rozhodne, proč ostře protestuji proti stylu podpory eurofanatických zaslepených tleskačů s mávátky a chrastítky!

Takže kratinké mini curriculum vitae:

Nikdy jsem v KSČ nebyl, nikdy jsem s KSČ nekoketoval ani přes nastrčené funkce milicí apod., ač mi to bylo mnohokrát vnucováno. V SSM jsem byl jediný den, než jsem průkaz na vojně náčelníkovi vrátil a požadoval jednu korunu, která mi byla na známku stržena. V mládí jsem byl vyslýchán za protesty proti okupaci sovětských vojsk  na policii Wilhelma Piecka (dnešní Korunní),  pak jsem byl v podezření, že jsem udělal atentát na okresního přesedu KSČ Praha západ, i když nakonec i komunisté uznali, že obvinění tehdejšího předsedy Smutného je přitažené za vlasy. Ale mé postoje byly jasné. A ač jsem nebyl persekvován v dennodenním životě, zvláštní oddělení při jakékoliv činnosti či např. výjezdu do Jugoslávie vždy dávalo razítko: zamítnuto.

Proč jsem změnil názor? Fakta a nic než fakta!

Jsem pro svobodný trh, nikoliv pro onu šaškárnu, implementovanou k nám dnes Bruselem, či v poslední době z USA. Lže levice, že se trh přežil. My jsme ho ani nestačili vybudovat. Lže nám pseudopravice včetně jakýchsi pobožných fanatiků, že když my, občané, začneme pracovat lépe a více, bude nám lépe a radostněji. Nebude, to bohatství se alokuje u stále stejného počtu lidí 1+ 9% nejbohatších, kteří pak jako Bill Gates hodí občanům úlitbou ohlodanou kost (zaplatí nějaký fond na kus žvance místo práce!) a tím se vykoupí!


To není trh, ale bolševická totalita nahrazena kapitalistickou totalitou peněz a soudních procesů!

 

 

My chtěli NATO jako obranný pakt. Ale skutečně obranný, což NATO pod vedením USA není!


 IPPNW (Lékaři proti jaderné válce z Německa, USA, Kanady) zdokumentovali, že v zájmu tažení západu za mír ve studii s názvem Počítání těl. Čísla obětí po 10 letech "války s terorem" (Body Count. Casuality Figures after 10 Yers of the "War on Terror")  za deset let trvání války proti teroru zahynulo v Iráku kolem milionu lidí, v Afghánistánu více než 220 tisíc a v Pákistánu zhruba 80 tisíc.

 

Dále Rusové prý ohrožují svět svojí hegemonií. A USA se  pouze aktivně brání. Skutečně? Zde jsou mapy!

Je toto rozšířená sféra Ruska?

 

USA mají 151 základen, Rusové jednu. Co dodat?

A jak to dělají USA?

Vždy s  podplacenými gaunery a prodejem zbraní vytvoří revoluci. Tu oranžovou, tu arabskou… Stačí se podívat, jak se změnil pohled na USA za 25 let.

Zajímavé, že ta americká svoboda a demokracie se buduje zrovna zde! A americkou armádou!

(u nás jsme ji chtěli my, občané a bez násilí)

 

 

Jakoby to dávno vyslovil excelentní herec Zdeněk Štěpánek: Russworm (zvuk)

 

 Není divné, že zbídačelá Ukrajina dotuje například kandidátku na prezidenta USA Clintonovou?

 Tvrdíte, že občané jsou pod masáží Ruska. Neexistují snad tyto vojenské analýzy, jak působit a ovlivňovat veřejné mínění a z nichž jeden unikl na veřejnost?

Čím víc je důkazů o úpadku západu a především USA, o to jsou zastánci této upadající společnosti agresivnější!

USA investují peníze a lžou, občané peníze nemají, ale mají pravdu.

 

Byly doby, kdy lidé emigrovali do svobodného světa, ale i když tam s nimi emigrovali i vrazi a desperáti, touha po svobodě a zodpovědnosti za sebe převyšovala všudypřítomný evropský šmírovací a příkazový systém.

A zatímco té svobodné (dávné) Ameriky si nekomunistický občan váží, dnešní nikoliv. Tak ať nám nikdo nepodsouvá spolčení s kolektivismem a bolševismem!

Takže na závěr:

Nejhorší na tom je, že kdo není nadšen z eskalace napětí, je urážen, dehonestován a je mu dokonce vyhrožováno politickými zástupci lidu!

 

  Celá léta jsem protestoval proti vedoucí úloze KSČ. Proti okupaci SSSR. Ještě v roce 2005 jsem měl ostré střety s iniciativou „Ne základnám“. Pak jsem byl obelhán. Byl jsem sprostě obelhán generály NATO. Ten radar neměl být proti imaginárnímu nepříteli odněkud z Asie, ale proti Rusku. Proti státu, který tenkrát ustoupil ze všech bojových pozic od  území  Estonska po Bulharsko a předal jejich obyvatelům nazpět území se slibem, že ani jedna strana nebude opět rozšiřovat své bojové impérium. Každý průměrně vzdělaný občan si může vzít mapy a podívat se, kdo začal dohody tří velikánů tehdejší doby – baronky Thatcherové, Ronalda Reagana a Michaila Sergejeviče Gorbačova výstavbou základen porušovat a bojové impérium zvětšovat.  

A v okamžiku, kdy vrchní velitel sil NATO v Evropě Philip Breedlove začal brát volené zástupce jednotlivých zemí jako své podřízené a o politicích, kteří nechtějí válčit hovoří jako o zbabělcích, dělá brífinky stylem, že je v Evropě neomezeným vládcem, odmítám já být nadále spojován s tímto uskupením a přestal jsem NATO důvěřovat jako o záštitě ochrany mé vlasti České republiky.

 

Můžeme se rozcházet v síle jeho současné moci, ale nikdo nemůže zapřít, že tento generál překročil meze, že američtí generálové překračují meze a hovoří za volené politiky, místo aby byli v jejich službách, jakožto ve službách všech národů pod NATO sdružených. 

 

Dokažte, že toto je zmanipulovaný pohled. Dokažte, že mě Putin podplatil. A dokonce dokažte, že s tímto pohledem na svět a postoji jsem celoživotní bolševik a komunista! Dokažte to nebo zavřete ta drzá ústa!

 Petr Pokorný    www.paratdnes.cz

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Green Cloud Agency
před 3 měsíci

Vy jste v nouzi naléhavé úvěr? Pokud ano , kontakt ( gcloanfirms@gmail.com ) pro více informací

Sean Kent
před 5 měsíci

Dobrý den všem am Esther Moore podle názvu hodin ze Spojených států amerických chci děkovat a velké uznání Sean KENT úvěr společnosti za nabídku mi úvěr na nákup můj dům s nízkou úrokovou sazbou. Chci dát díky němu za to, že mi tento úvěr. Mí přátelé, kteří tam potřebuje půjčku pro různé účely i radu byste se obrátit Sean KENT úvěr společnosti za půjčky místo pádu do rukou podvodníků on-line. Jsem dnes šťastná, protože Sean KENT úvěr společnosti. Takže pokud chcete kontaktovat o úvěr budete kontaktovat na: seankentco-operative@hotmail.com.

Pastor Chris Williams
před 7 měsíci

Ahoj
Jsme křesťanská organizace, vytvořená s cílem pomoci lidem v nouzi pomoci, jako je například finanční pomoc. Takže pokud zažívá finanční potíže nebo pokud máte nějaké finanční nepořádek a potřebují peníze, aby založit svůj vlastní podnik, nebo budete potřebovat půjčku na zaplacení dluhu nebo zaplatit účet, ke spuštění dobrý obchod, nebo těžké získat kapitál úvěr od místních bank, prosím kontaktujte nás na e-mailu pastorchriswilliamskiva@gmail.com~~HEAD=pobj Bible říká: "Lk 11:10 každý, kdo prosí, dostává, kdo hledá, nalézá, a kdo tluče, dveře otevřena, takže nenechte tyto možnosti sdělit. vám, že Ježíš je stejný včera, dnes i navěky. prosím, je pro vážné smýšlející a Bůh se bát lidí.

(1) Plný název: ......
(2) Prefix (pan, paní, paní, Dr., atd.) ....
(3) Účel úvěru: .....
(4) Stát: .....
(5) Telefon: ...
(6) měsíční příjem ......
(7) Částka potřebná jako úvěru: .....
(8) Doba trvání: ....

Doufám, že to slyším od vás soon.email:pastorchriswilliamskiva@gmail.com
wabsite: www.kiva.org

S přátelským pozdravem,

Pastor Chris Williams

ermelinda
před 11 měsíci
Příspěvek byl smazán administrátorem.
Důvod:

SPAM

franklin scott
před 11 měsíci

Hurá! Hurá!! Hurá!!!
Je to, že čas roku znovu, když je všude oslavy. Je to období, Vánoce a Nový rok. Franklin Scott Půjčka Firma je tu opět, aby vám pomohl ven s finanční potřeby. spěchat teď a požádat o své vysněné půjčku, jak jsme mít v cestě promo a zlatý důl na konci roku a vánočních oslav. Potřebujete naléhavou půjčku? Potřebujete úvěr splatit své dluhy? Potřebujete úvěr na pravděpodobně rozšířit své podnikání, nebo založit svůj vlastní podnik pak jsme tu pro Vás s půjčkou nízké úrokové sazby tak nízké, jak 2%, a můžete získat úvěr částku ve výši $ 3.000 $ 100,000,000.00 a maximální dobu trvání úvěru a do 50 let. Takže, kontaktujte nás. E-mail: franklinosayandescott@gmail.com můžete nám e-mail s informacemi dnes a budete rádi, že jste udělal. franklinosayandescott@gmail.com budeme nikdy nezklame.

Eva Hájková
před rokem

Naprostý souhlas.

regina
před 2 roky

Já nechápu, proč český národ vždy uvěří ve falešné modly a vzory (USA) a vláda vždy zradí ty jež ji volili.
Je něco shnilého ve státě českém....hodně shnilého

Vaclav Král
před rokem

Shnilá je tady především vláda a to nejen shnilá morálně ale i shnilá ve smyslu líná cokoliv pro tento národ udělat, natož ho tak bránit...všichni jsme odsoudili Rusy za rok 1968 - občas se ale čistě hypoteticky ptám, jestli ten binec co tu máme celých 25 let by tu náhodou nebyl už 47 let kdyby bývali nebyli přišli a ponechali nás už tehdy západním demokraciím ... a ty falešné modly českého národa - myslím, že to vyplývá z historie malého slovanského porobeného etnika. Nemáme díky staletému germánskému tlaku morální vlasteneckou elitu tudíž se naivně upínáme ke všemu co se nám zdá momentálně nejlepší a ono se to po čase už nejlepším nejeví.

Bogdana
před 11 měsíci

Absolutní souhlas.
Morálně shnilé modly tady vládly vždycky a my jsme si z nich ještě udělali vůdce národa ..nikoho nechci urazit, ale oni i Cyril a Metoděj byli slovanobijci, to jejich"verozvěstování" nás stálo Velkomoravskou říši a několik milionů slovanských životů. Dnes se k nim tento národ modlí. Další slavná knížata a králové - Břetislav a Václav, ten náš velký světec, oba pod germánským vlivem a pokřesťanštělí vraždili a prodávali naše předky do otroctví za 30 grošů. A další Václav-dramatik nás předal na stříbrném tácu novokolonizátorům. A stále jsou tu tací, co ho mají za modlu. Probuďte se Češi a Slované spojte se. Proberte se , na východě už svítá

sanitak
před rokem

A co s tím?Dále volit zvolené,ověřené skorumpované strany?JSME NEPOUČITELNÍ.

Honza
před 2 roky

Plně souhlasim stimto komentařem

Jirka
před 2 roky

U komunistu jsi byl, jinak by te nevzali do Lidovych milic, Putinuv ritolezce.

Anastazie
před 2 roky

Vážení, mašínové chtěli na Západ. Spousta lidí tam tehdy chtěla. Mašínové však proto vraždili a glorifikovat to jakýmkoliv způsobem je prostě zločin proti lidskosti. A všimněte si kdy je naše dekadentní česká demokracie opět vytahuje - když je zapotřebí, aby národ zblbnul ve jménu Ameriky, která na co sáhne to podělá. Mašínové jsou zodpovědni za několik lidských životů a Amerika je už ted zodpovědná za miliony lidských životů....tož tak

exMašín
před 2 roky

jen pro pořádek: udělení řádu mašínům (a schválně píši malé "m") považuji za vlastizradu a tenco jim to předal i jejich sestře, by měl sedět stejně dlouho jako oni, tedy za tr. čin (tehdy) schvalování trestného činu a k tomu vlastizrda, jelikož, motivem těchto vrahů nebylo změnit režim, ale majtkový prospěch. Per analogiam pokud se dnes rozhodnu, že současná (předchozí) vláda vyhlásila válku nějakému problému a já s tím nebudu souhlasit, cesta k nápravě je dle tohoto výkladu jediná: vražda. Mašínové byli, jsou a budou sprostí vrazi, ten kdo jim předal za ČR cokoli je I D I O T a mentálně narušená osobnost. Sestra mašínů je k...a každý ať si doplní dle křížovky (nápověda - pohlavní orgán AH).

exMašín
před 2 roky

Pro případné odpovědi zde uvádím, že nemám fejsbůk ani podobný sociální "profil"
Reagovat budu na tomto fóru.

exMašín
před 2 roky

Kdo z diskutérú žil před rokem 1989? Předpokládám, že pan Tomáš je ročník 1991, nebo 1921. Jinak nemůže tak zasvěceně porovnávat co bylo a co bude.
Jednoduché schéma: Kuvajt con.Írak, Afganistán po roce 1990, - výsledek "0". Důvod- strategický zájem "zachránce světa" USA, genocida v jiných částech světa a USA vydají "ostré" prohlášení. Následně senát USA uvolní "pomoc" 1.00 000 USD na záchrabu kontinentu. Týden před tím tam vyslaly jednotky a zbraně za 1.000 000 000 USD. Pane Tomáši víte o tom? Žádná "velmoc" nebude zveřejňovat svoje zájmy v oblastech kde může působit na svého soupeře.
STUDENÁ VÁLKA NESKONČILA. a Ten kdo tomu věří ať jede do Prahy je tam hezká, ale oplocená ošetřovna v Bohnicích.

Jiří Dvořák
před 2 roky

Uvedené argumenty jenom utvrdily můj názor.

Jaryn
před 2 roky

Souhlasím

Ivana
před 2 roky

Souhlasím s autorem článku. Jen podotýkám, že pan Stropnický je tak šeredný, že by se jako herec neuživil. Proto dělá to co dělá. Je to jen karierista bez páteře.

Tomáš
před 2 roky

Jenom krátká a poslední reakce. Zelení mužíčci-speciální jednotky Ruska na Krymu-ze začátku popíráno, poté přiznáno. Vycvičení "domobranci" s ruskou výzbrojí ve Slavjansku, Krematorsku,.....popíráno dodnes, ale člověk si domyslí, kdo je zatím.Dokázat fakta je těžké, jednodušší je řící, že se ruský lid na vých. Ukrajine vzbouřil sám a spontánně, a už přes rok bojuje s moderní výzbrojí, raketomety a děly a tanky (které na Ukrajině nebyly předtím) odolává ukr. armádě, dokonce ji poráží.Tuny a tuny munice z Ruska. Dohad? Není důkaz? Zloděj je vždy o krok vpředu. Víte co, pane Petře, budoucnost nám ukáže, kdo je blíže pravdě. Nebude to trvat dlouho. Děkuji za korespondenci a tímto se loučím. Hezký zbytek neděle.Toto je ale pouze tecjnická stránka věci. Myslím, že v naší výměně názorů jde o víc, o celkové hodnocení toho, co se děje, proč se děje a kdo je "více v právu", či snad "v právu". A o co komu jde v globálním měřítku a jaké hodnoty obhajuje. Asi takto závěrem. Mějte se.

Petr Pokorný
před 2 roky

Všimněte si, pane Tomáši, jak nejste schopen odpovědět, ale hned otevřete další téma. Předložte důkazy a vyvraťte, co jsem napsal. Když nevíte, utečete a hledáte další výkřik. Přesně tak nyní ne-argumentují všichni zastánci západu. Pravda vítězí - nikoliv láska k Rusku.

Tomáš
před 2 roky

Dovolte mi říci, kdo odchází od tématu? Je to má konečná reakce na Vaše proputinovské záměry. "Pravda a láska vítězí", s tím souhlasím, ale dle našeho bývalého prezidenta, pana Havla. Kdo utekl někam ke vzniku Ameriky? Já? atd. Přeji Vám moudrost a poznání Pravdy. Takto radikálně argumentuji na konec naší korerspondence. T.D.,

exMašín
před 2 roky

Velký přínos "pseudo americké demokrace" je vidět na každém kroku, tresty recidivistů po 5-tém a více násobném odsouzení jsou v dolní polovině trestní sazby, mohu pokračovt dál v obrovkém "přínosu" západní demokracie do naší společnosti. Dříve když udávali estébáci, tak jen proto, aby si polepešili, dnes novodobí estébáci udávají svým šéfům a nadřízeným, aby zničili někoho jiného, touha po možnosti zasáhnout do života jiného je silnější než ta tzv. "demokracie" a "nezávislé" soudy jsou závislé jen na "penězích"od zadavatelů jejich politických zakázek. Náš bývalý prezident Havel a jeho hegemonovský nástupce Klaus, který zná pouze dva články ústavy a to: 1 - Klaus má vždycky pravdu
článek 2. v případadě, že neplatí článek 2 platí článek 1.
Pokud sečtu škody způsobené touto osobou naší zemi- záměrně nepíši republice-tak by měl zbytek života sedět ve stejné místnosti jako soudruh Kajinek. Délka trestu tisíc (slovy tisíc) let, tak jak to umí naši američtí přátelé u neplacení např.nějakých daní, zdravotního pojištění, prodeje ojetých aut, popř. účasti na sebev...... K němu přidejte "ekonoma" Kalouska, kterého musí hlídat jen jeho zaplaccení přátelé, aby ho nes.......někdo z oficiální a podobné "osobnosti" politického života předchozích let, např.íčko, topolka, nečásko, saša V, Livuna K, malý bedouš, atd... To je opravdu výkvět naší "demokracie". Vládnou nám bývalí estébáci a vrcholní členové ÚV KSČ - Klaus, Kalousek a pod. Ti největší bojovníci proti komunismu byli ti největší členové, ale bohužel měli po roce 1989 možnost svoje záznamy skartovat.

Petr Pokorný
před 2 roky

Milý Tomáši, právě pro tyto příspěvky nelze diskutovat a oponovat. Válka Severu proti Jihu se také nevedla v parlamentu a o vzniku USA nejednal celý svět. A za druhé pokud odmítáte fakta a řídíte se domněnkami, není šance na diskuzi a dohodu. Holandsko oznámilo oficiálně došetření na konci roku. Vy na základě drbů znáte viníka. Jednoznačně nepokoje začaly odhlasováním jazykového zákona a nepodepsáním asociačních dohod, vy na základě dojmu napíšete Putin. Máte li věcný protiargument, jsem ochoten ho rozebrat. Ale takto ne.

Tomáš
před 2 roky

Ještě něco: je to patlanina, ale dobrá patlanina, dobrý mišmas pro-ruské propagandy. Mluví se o pravdě, demokracii, je tam text hymny...na někoho to může být opravdu účinné. Autor chce zřejmě demokracii "a la Putin". Nevěřím, že je to náhodné dílko, je tady jasný záměr klamat a obhajovat dnešní Rusko. Chodí autor často na ruskou ambasádu, nebo tam snad i trvale pobývá???

Petr Pokorný
před 2 roky

Milý Tomáši, tyto vaše oponentní argumenty jsou tak věcné, podložené tolika důkazy, že nelze než s úžasem smeknout a zahanbeně mlčet....

Tomáš
před 2 roky

Mít cílem nebylo uvádět argumenty pro a proti. Pouze jsem svým úhlem pohledu zhodnotil "ducha toho příspěvku", milý pane Petře. Začít argumentovat, musí se člověk vrátit K Abcházii, k Moldávii, ke Gruzii, rozstřílenému Debalceve ruskými vojáky a tanky, k sestřelenému letadlu nad Ukrajinou, k oligarchickému uspořádání Ruska a kvalitě demokracie tam, mohli bychom se dostat k násilnému vuniku SSSR, přesouváním obyvatelstava tu a tam, názoru Putina na rozpad SSSR (kdy porobené státy sami se chtěli osvobodit z ruské nadvlády a sami chtěli vstoupit do NATO (nikdo je nenutil, bylo to jejich svobodné rozhodnutí),,,,,,atd.atd a začíná z toho být rozsáhlý článěk, ale když někdo i dnes fandí Putinovi po tom, co vyprovokoval válku na Ukrajině, kdy zemřeli tisíce lidí, statisíce utekli, přišli o všechno, když i po tomto člověk je na jeho straně, tak diskuze možná není. Je to ztráta času pro všechny, milý pane Petře Pokorný.Tak rozpusťme EU, NATO, začněme se všichni zase učit rusky.Nevidím to černobíle, ale určitě se přikláním ke straně demokratického světy, byťˇnedokonalého a se svými nedostatky a chybami

Pro Tomáše, kdyby se tady ještě objevil:
před 6 měsíci
zekon
před 6 měsíci

Asi se začnu učit modlit. Aby takových mladých a naivních nebylo víc.

Tomáš
před 2 roky

Je to taková patlanina zjednodušených faktů, kdy se předpokládá, že čtenář vůbec nepřemýšlí, nevidí příčiny a následky. Doporučuji přečíst a velmi se smát, nic víc.

cynthia
před rokem

Vyzaruje z vas iba jednoducha ubohost a nic ine

Zdeněk
před 2 roky

Myslím ,že takto to vidí acítí hodně lidí

Kamjdu
před 2 roky

Také to tak vidím.

jindřich
před 2 roky

Souhlasím a podepisuji,vše.

Hanschristian
před 2 roky

...zahání nás do kouta a pak se diví že koušeme...bravurně napsáno!

Miroslav
před 2 roky

Tak jsem se podíval na sdělení p. Marhoula, paní Lankšádlové, další už ani jmenovat nebudu. Jednoduše, úděsné, to je tedy síla.. Opravdu jde o vyjádření osob z prostředí euroatlantické civilizace? Takto se u nás usiluje o lidská práva, demokracii a svobodu? Co by bylo, kdyby se takovému jednání podařilo ovládnout naši společnost? Cožpak nejde nalézt slušný způsob vyjádření třeba kontroverzního názoru?

Zpráva
před 2 roky

Doporučuji všem, kdo hledají pravdu o Krymu..
http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/...

Pavel
před 2 roky

S tímhle se prostě souhlasit pane Pokorný NEDÁ!

Už jen třeba to, že na začátku uvádíte, že vás zajímá jen pravda a fakta a přitom ten váš pohled na svět, co jste tu uvedl si myslím, že úplně pravdivě věci nezaznamenal. Moc objektivně napsané mi to nepřijde a z každého řádku je cítit zaujetí. Netvrdím, že část pravdy na tom není, ale takto černobíle vnímat a prezentovat problematiku není moc šťastné řešení.

Možná se nad tím zkuste zamyslet a třeba vám časem ostatní lidé přestanou říkat jak sám uvádíte "antiamerický blázen, kremlofil, putinofil, či dokonce bolševik a zombie"

Já se jím totiž po přečtení tohoto článku ani moc nedivím :-)

Jakub
před 2 roky

No, na tu velkou myšlenku je to hodně dlouhé.

Petr Pokorný
před 2 roky

Pane Pavle, uvedl jste tolik argumentů, že nevím kterým mám začít. Ta vaše věcnost mě tolik fascinuje, že to vzdávám.

Miroslav
před 2 roky

Souhlasím.
Již od dětství se zajímám o společenské dění. Můj život probíhal velmi podobně. Již od 12 let jsem mnoho četl
( kromě klasické literatury tak na př. procesy, Lenina, Stalina, Hitlera, Kautského a mnoho dalších ). Již od školních let jsem považoval systém u nás za diskreditaci sociálních ideálů. Nenechal jsem zmást ani " pražským jarem". Mám také dost ukrajinských přátel ( i těch, které lze označit za nevědomé nacionalisty). Proto to, co je možné sledovat v protiruské informační masáži považuji za velmi sprosté a nechutné - asi jsem Putinův
( placený ? ) agent. Myslím, že se stydím za chování většiny naší politické ( vlastně i kulturní ) reprezentace. Způsob a zaměření jejich vystupování a projevů je úděsný. V kulturním, alespoň trochu obeznámeném člověku ve skutečnosti vyvolávají dojem, že jde vlastně o provokaci ruské " páté kolony".
Jen pro dokreslení doplňuji, je mi 76 let, po sametu se mě mnoho známých ( i komunistů ) ptalo, proč se nenechám rehabilitovat a nedám se na politiku. Dal jsem se na podnikání.To snad může něco sdělit o mém občanském a možná demokratickém zaměření.

Zeolit
před rokem

Miroslave, mluvíte mně z duše, děkuji za Vaše slova.
Jaroslav Matuška

Jaroslav
před 2 roky

Myslím, že jste zahraniční politiku ameriky popsal příliš měkce.. Amerika dělá mnohem víc zlého a nečestného.
Z části kvůli zisku, z části kvůli "hlouposti" a nabubřelému egu.

Vláda USA prostě lže a lže všem, ovšem co mě šokuje je, že někdo kdo strávil tolik času studem podkladů jako Vy, se může domnívat, že se snad jiné státy chovají, nebo vůbec můžou chovat jinak. Vůbec nepochybuji o Vaší cti, naopak jsem o ní přesvědčen, avšak věřím, že v případě že bude v sázce osud národa, uděláte co bude třeba, stejně jako jiní v takové situaci a nebudete se pokoušet zapůsobit na soupeře svým gentlemanstvím. Už vůbec není v diplomacii prostor pro moudrého vladaře, aby se choval jako uražená milenka - aby kvůli nevěře zahájil válku, či se vrhnul do otevřené náruče druhého.

Nepřesvědčil jste mne o nutnosti otočit se k americe zády vstříct Rusku či Číně.
Jistou variantou by bylo chovat se v rámci hesla: "Češi tradičně kapitulují bez průtahů" a hrát si na Švícarsko.
Toužím po změně, ale dosáhnout jí můžeme v současném systému a ne ve spojenectví s Putinem.
Věřím Americe protože, kdyby chtěl Obama obsadit ČR Americká veřejnost by byla proti. Zatímco Putinův lid by byl nejradši, kdyby Putin ukázal dekadentnímu západu co proto již zítra.

Cynthia
před rokem

Musim vas upozornit ze pan Obama nikdy,ale absolutne nikdy nezastaval volu Americkych volicov, ale zastupuje ako babka spolok psychopatov, ktori si este stale myslia ze zotrocia cely svet a nadalej budu zit svoj parazitny zivot z tazkej prace inych ludi a rabovat cely svet podla toho ,ako sa im zachce.
Zapad a vychod bol naschval rozdeleny, aby zistili ze ake spolocenske produkty dostanu z jednotlivych rezimov.
Byvala STB a KGB boli iba materskou skolkou v porovnani cez co teraz Americania prechadzaju.
Zobudte sa konecne, nakolko USA je v totalnom moralnom, psychologickom a financnom rozklade Americania nepoznavaju svoju rodnu krajinu.

Petr Pokorný
před 2 roky

Vážený pane Jaroslave, upřímně děkuji, možná Vám dá odpověď ihned další článek, který s tím souvisí a náhodně to tak vyšlo. Nechovají se jinak, souhlasím, ale je určitá hranice, kterou už překročit nelze. A od toho jsme my, malé státy, které musíme být dohromady jako malé kyvadlo. Samotné nic nezmůžeme, ale musíme být svobodné (státy), abychom mohly kyvadlo vyrovnávat.

světlana
před 2 roky

když jsem se začala bavit na stejné téma v práci-, ti co mají podobné myšlenky mlčí, a ti ostatní mne překřičeli, že tedy nevěděli jak jsem hloupá a nechám se ovlivnovat ruskou propagandou. Vykládala jsem jim o Litvě, Lýbii, poukazovala na ekonomické souvislosti, na ekonomiku naší země, potažmo jejich rodin ... protože se zajímám už delší dobu, dřív než byla řeč o konvoji a Ukrajině, embargu proti Rusku atd, ... Nakonec ztichla jsem bohužel taky...
naprosto souhlasím... nechtěla jsem Ruskou armádu, nechci americkou, nechci žádnou.. a také nechci válku ekonomickou ani tu skutečnou...

Anicka
před 2 roky

S článkem na 100% souhlasím, je to vše pravda už něco pamatuji.

Martin
před 2 roky

Herec Stropnický a Americký poslušní prašivý pejsek Vondra nám to pěkně dneska v komentářích a událostech na Americké ČT vysvětlili. Oni ti vlastizrádci plánují nám sem položit základu US Murders Army. Tak tomu říkám gól.To je odpověď vlády na volání občanů. Ignorance a arogance.
Blaho občanů je v psedo demokracii až na posledním místě.

Jaroslav Vinický
před 2 roky

No, už jen podle toho, že nelze dohledat jakýkoliv kontakt na autora a že majitel domény je shodný s několika dalšími podivnými trollovskými ( a proruskými ) weby, že uvádí nepravdivé informace o vzniku webu do roku 1999 ( nejstarší příspěvek je z března 2011) mi tak nějak napovídá, že je placený rusem... :) A lže, jako když Rudé právo tiskne.. :) Asi tak nějak.. Příště se zkus soudruhu lépe maskovat...

Petr Pokorný
před 2 roky

Vážený pane, že vždy oslovením "soudruhu" chcete maskovat Vaši neschopnost, je Váš, ale skutečně jenom Váš problém. Vpravo máte odkaz na starší a v něm na úplně původní, který se dělal přes Total Commander. (FDP). Přesně jste čtenářům odhalil a sám se demaskoval, že to, co je výše popsáno, vidíme i v praxi. Upřímně za Vaši naivitu děkujeme. (Předpokládám že děkuji i za všechny normální občany) a tím i děkuji za příspěvky k mému osobnímu textu. Navíc, tak, jako s Vámi, jsem nepásl kozy ani s komunisty, takže slušnost neuškodí. Chcete li něco napsat, dole můžete poslat vzkaz. I to se ve slušné společnosti dělá. Není utajen. Děkuji.

Petr Pokorný
před 2 roky

A dovolím si rýpnutí: v roce 1999 jsem nevěděl, skutečně nevěděl, že nějací potrhlí dragouni budou v roce 2015 cválat přes Českou republiku. A slovo troll ještě ani neexistovalo.

Beschorner
před 2 roky

Naprosto souhlasim.

Souhlasím
před 2 roky

Souhlasím s článkem a vystihuje i mé rozpoložení.

Libor
před 2 roky

Kdo jste v záloze AČR pošlete dopis na ministerstvo obrany že žádáte o vyřazení ze zálohy.Přísahal jsem že budu bránit tuto vlast ale naše vláda se staví na stranu agresora navíc nás zradila v puštěním cizích vojsk do ČR.Pro mě je tímto vojenská přísaha kterou jsem složil neplatná.Nejsem v případě jakéhokoliv konfliktu schopen nastoupit nevím po kom bych střílel.Na pruhy a hvězdy asi nejspíš.

Martin
před 2 roky

Tak Tak

Martin
před 2 roky

Souhlasím s Liborem. Jakého agresora co anektoval Krym. Pane jste schopen pochopit a připustit si reálnou skutečnost toho,že občané Krymu - Veřejně oznámily,že se chtějí připojit k Rusku - na to proběhlo referendum a 90% bylo pro přijetí! Že Vám to Americká,Evropská média prezentovali jinak,je samozřejmé.A že nejste schopen si zajistit relevantní informace je pouze a Váš problém Tak prosím,přestaňte svou neinformovaností obtěžovat ostatní.

kuk
před 2 roky

.. myslíš toho agresora čo anektoval Krym?

Jarda
před 2 roky

Existuje Právo na sebeurčení? Nebo to je Právo-na-sebeurčení-když-se-nám-to-hodí?

Honza
před 2 roky

Není tam jediné písmeno, s kterým bych nesouhlasil. Pryč s EU, pryč s NATO. Když nebudeme na svém území žívit americká vojska, nehrozí nám žádné napadení. A všude tam, kde jsou americké základny, hrozí daleko větší nebezpečí raketových útoků v případě nějakého konfliktu. Proto se Amíci snaží mít svá vojska co nejdál od svého výsostného území.

Peter
před 2 roky

pekny jednoduchy kratky clanok ;) ... bol som zhrozeny ked som videl v mainstreame kolko ludi slo vitat armadu SŠA a k tomu este boli totalne ovesani vlajkami ameriky. Mam pocit ze ty ludia mozno doma nemaju CZ vlajku ale americkych maju aspon 5.... Dufam ze taketo veci ako tu autor spomina si ty ludia cim skor uvedomia a prestanu verit v 'bozsku' ameriku ...

Soňa
před 2 roky

Víte co je hlavní problém, že tady nikdo, absolutně nikdo, nevěří, že Rusko se změnilo k lepšímu (tedy, že na to Rusko má) a Amerika také - k horšímu(současné USA představují jednožnačně negativní prvek na planete. Snadno manipulovatelný slaviččí národ Čechů stále vychází ze staus quo starého několik desetiletí - Rusové jsou pitomci a božská Amerika je božsky super. A ani nejsme ochotni si připustiti, že to tak už dávno není a mainstream tu méně duševně zdravou část české populace už dokázal přesvědčit, že tak to bylo , je a bude na věky věkův, amen.

EDO
před 2 roky

Francúzska historička Marie-France Toinetová, ktorá sa zaoberá obdobím mccarthizmu v Spojených štátoch, vo svojej knihe Hon na čarodejnice takto opisuje paranoidnú atmosféru vtedajších čias: „Následky nezmyselného prenasledovania ľudí za ich názory trvajú dodnes. V prvom rade sa značne zúžila politická diskusia. Nedochádzalo už k slobodnej výmene názorov, lebo príliš veľa ľudí malo strach – strach podpísať nejakú petíciu, byť členom nejakého spolku, byť videný s určitými ľuďmi alebo knihami, vyjadriť svoj názor tak, aby ho niekto neobvinil, neudal, zle si to nevysvetlil. Akýkoľvek náznak nezávislého myslenia odlišný od vládnucej ideológie bol zatracovaný ako proruský, komunistický a bytostne nebezpečný.“ Nepripomína vám to niečo? Keď analyzujete ducha tohto obdobia, nemôžete si nevšimnúť, kde to všetko vzniklo: vo vôli rozdrviť intelektuálov odlišných názorov a zmeniť oponentov na nepriateľov. Spoločným menovateľom je verejný nátlak vyžadujúci úplnú lojalitu k aktuálnemu mocenskému konceptu, čo však nie je nič iné než program autoritatívnej spoločnosti (ako pripomína Alan Barth). Tento trend nemožno podceniť. Rád citujem izraelského spisovateľa Amosa Oza, ktorý upozorňoval, že holokaust, ale aj fašizmus ako taký, sa začal nenávistným slovníkom, stratou elementárneho zmyslu pre toleranciu, rešpekt k odlišným názorom, a tým aj pre kritické myslenie a schopnosť racionálneho dialógu. Obávam sa, že túto hranicu sme už prekročili.

Cynthia
před rokem

www.thesaker.is

Jarda
před 2 roky

Hm, dlouhej komentář, to se musí nechat... Nicméně archivy KGB tu McCarthyho "paranoiu" potvrdily.

Juraj
před 2 roky

Ja neviem v akej sociálnej bubline žijí Bruselskí a naši politickí sociopati, ale kde je tá Ruská propaganda !? všade ju hladám a nič! Lebo jediné čo ja vidím je nenávistná Rusofobná hystérická kampaň a hon na bosorky naprieč celým mainstreamom.Až a mám vážne obavy že už je to u nás samý pansláv a Ruský špion jak za c.k.monarchie! :-)
Najlepšou a najsilnejšou ruskou propagandou su napodiv klamstvá, zavádzanie, manipulacia a nekonečná rusofobia verejnopravných a inych neobjektivnych medii. Svoje vlastne morálne zlyhanie musia mainstreamové presstitútky zvalit na fikciu, pretože v skutočnosti by museli bojovat proti skutočnemu upadku ich vlastnej urovne.A len slepý už nevidí ako zdegeneroval ten "obranný"pakt a teraz je NATO je čisto zločinecká organizácia zodpovedná za miliony nevinných životov zničené kultúry a vydrancované krajiny a je určená výlučne len a len na obranu
oligokartelov,transnacionálov a 0,01% sociopatov z vrcholu pyramídy,je plne pod kontrolov neoconov a psychopatov z bieleho domu a Česko+Slovensko ako člen sa stáva spolupáchatelom tých najodporenších zločinov voči ľudstvu, a ak ju čím skôr neopustíme a nevydáme sa cestou plnej neutrality, stiahne nás zo sebou záhuby.

Pepa
před 2 roky

100% souhlas....

Myrek
před 2 roky

Pod to se musím podepsat. Zlatá slova.

Konior Dušan
před 2 roky

Za mládi jsem amiky měl rád a chtěl jsem žít podle nich,ale dnes po tom co dělaj že všude kde se oběví je zle a smrt , je považuji za největší terorysty světa .

sanitak
před rokem

Nezbývá než plně souhlasit

Pavel Manca
před 2 roky

Pana Kalouska sleduji od prvé chvíle kdy v KDU ČSL zazářil a pozvolna hasnul, až do doby kdy se stal pro tuto stranu přítěží. Nevídaná štěstěna, kdy omylem do vystřízlivění byl chvíli jen označen za nejlepšího ministra financí v schengenském prostoru, kdy se mu zdařilo k sobě zlákat knížete Karla Schwarzenberga, kterého vystrčil nad svou hlavu jako táhnoucí prapor pro založení účelově pro sebe strany na jedno použití. Vystřízlivění voliči procitli, jakmile na ně počaly dopadat jím prosazoané antisociální dopady fabulované hrozbou Řecka. Jako politikou už za ta léta vyškolený rétorik vyhledává za každou cenu příležitost k uplatnění svých strategických, populistických fabulací v domnění, že ho opět vynese nahoru. To co o sobě shora sděluje, rozkrývá vlastně úplnou pravdu o jeho vždy účelové dvojí tváři..

Espedito
před 2 roky

Možná,že byla umučena jenom na půl.

zdenek
před 2 roky

To je blbost. Matka Mašínů nebyly umučena.

Majkl
před 2 roky

Jo sere me ze se musi furt nekomu lizt do prdele at je to kdokoli.

ALE CO NEJAKY ZDROJE????

Zbyněk
před 2 roky

Mluvíte mě z duše...

PK
před 2 roky

Ten článek je velmi dobrý až na jednu zásadní chybu: matka bratrů Mašínů byla umučena bolševiky ve vězení po útěku skupiny na západ.

Csémy Miklós
před 2 roky

A stejně tak i nenávistná sestra bratrů Mašínů…

Ludvík Filipczyk
před 2 roky

Přeštěte si celý článek ! Je tam jasně napsano : sestra bratří Mašínů ....

Jozef Hladík
před 2 roky

Když chceš obhajovat vrahy tak aspoň používej správné výrazy. Vrazy Mašíni neutekli na západ, ale se prostříley, přes hranice.a zato dnes naši politici vrahy vyznamenávají. Rád bych viděl kdo by je vyznamenal, kdyby ny hranicích vtedy postřílely jeho syna. Vždyť když nesouhlasili s tím režimem nebyli sami a uteklo za hranice mnoho odporců toho minulého režimu anižby někoho zavraždili. Ale je zbytečné se o tom rozšiřovat když naši předešlí prezidenti zlodějům a vrahům udělují amnestii, tak se nemůžu ani divit, že pak další blbeček vrahy vyznamená a řada dalších blbečků to vše schvaluje.

Miro
před 2 roky

No jistě pane Hladíku, president Klaus neměl amnestovat vrahy a zloděje ale nevinné!

Monika
před 2 roky

Myslím, že tam mělo být "sestra" (jen pouhé přepsání se v textu).

Petr Pokorný
před 2 roky

Děkujeme, opraveno.

Bohumil
před 2 roky

Ano, mělo být sestra.

Jinak článek nemá chybu!

Vráťa
před 2 roky

Já vám (jí) rozumím, ale ani za druhé světové války nebyli všichni Němci zločïnci a fašisti. A pravdou je, že kdo komunistu nepověsí, tak s ním se pani Mašínová nebaví.

Steve
před 2 roky

Zatím vidím jen diskusi na téma, která propaganda nás více oslovila. Jestli proruská a nebo protiruská. Dnes jsem se o tom bavil právě s jedním kolegou amíkem a můj postoj je takový, že je mi jen smutno z toho, že se někomu snažíme lézt do zadku. To je takový problém být neutrální? On nás jako někdo bude chránit? Když dojde na problém, tak se jen udělá propaganda, že jsme něco nedodrželi a klidně nás potopí, jak už se to stalo. Když jsme byli v třicátých letech v ohrožení ze strany Hitlera a připravovali se bojovat, tak se na nás ostatní západní mocnosti vesele vykašlaly a kdyby jsme bojovali, tak se patrně tehdy přidaly k Hitlerovi proti nám (když už naše obsazení posvětili nejmocnější světa) a měli bys jsme smůlu na druhou. Hned potom začala okupace z druhé, východní strany, jen to nebylo ta okaté. Ale když jsme šli cestou za svobodou a samostatností, tak nás během pár minut obsadili opět tanky z východu a ukázaly, kdo je tady pánem. To že nás relativně nechali žít, to je sice fajn, určitě se udělalo a vybudovalo spousty skvělých věcí, ale systém nás poslal daleko zpátky. Mohli jsme mít dnes vyšší životní úroveň, než třeba Švýcarsko, potenciál jsme na to tehdy měli. Ale právě že lidé u nás neumí používat mozek a říkají, jak to bylo moc super, že školství a zdravotnictví bylo zadarmo, pivo stálo 2,50 Kčs a chleba byl třeba za korunu. Ano, lidé si našli svoje radosti a možnosti seberealizace. Ale nebýt zrad a okupací, tak jsme byli někde úplně jinde a my jsme se za svůj národ nemuseli stydět. Ale to asi spousty přitakávačů nepochopí. Oni se potřebují přidat k těm, co jednoduše vykřikují - USA je špatné, Rusové jsou špatní. Přitom až (nebo jestli) někdy půjde do tuhého, tak si s námi silné státy jen vytřou zadek, jako už to dobře známe. A je fuk, jestli to bude USA a nebo Rusové. Zbude nám jen bědování u piva, které ovšem bude třeba jen zase za 2,50. Ale tentokrát euro.

Denisa
před 2 roky

Také si myslím, že jsme měli jít vždy cestou neutrality. Lidé jsou tady pracovití a dobří, nikdy jsme neměli mocenské zájmy a museli jsme často bojovat, aby nás cizí mocenské zájmy nerozdrtily. Bohužel, v této zemi selhávají vlády. Národ si svobodu, suverenitu a neutralitu představit umí a je ochoten za ni bojovat a něco obětovat. Ale vláda, kterou si zvolí mu to naprosto nepochopitelně nehodlá dát a vždycky nás k něčemu přiváže z čeho se pak celá desetiletí dostáváme. Poslední skutečně vlastenecká česká vláda byla snad jen ta první Masarykova.
Kdysi to byla vazba na východ, teď je to možná mnohem nebezpečnější vazba na USA ..protože USA jsou experti na to dělat si z celého světa svého nepřítele a pokud se do něčeho ve své nebetyčné politické naivitě zapletou odneseme to s nimi a zřejmě i více než oni...

Petr Pokorný
před 2 roky

Ono je to trochu jinak: i kdybychom chtěli, tlak sféry vlivu je tak obrovský, že to nelze ustát. A Lisabonskou smlouvou jsme se provázali totálně. Nelze jít ani na wc bez směrnic. My musíme posílat peníze do Bruselu a když budeme neposlušní, zablokují nám cokoliv. Včetně peněz.

Denisa
před 2 roky

Takže co se vlastně za těch 25 let změnilo kromě toho, že jsme na pokraji bídy a války? Zase diktát tentokrát ze západu?
Tak ted jedině doufat, že se to rozpadne samo a budeme začínat opět od nuly jak říká britský poslanec Nigel Farage a pevně doufám, že GB z EU vystoupí, mohlo by to být počátek konce EU a začátkem svobody pro národní ekonomiky...k čemu to zvonění klíčů bylo - česká státnost pomalu v háji, národní hospodářství téměř neexistuje a státovláda se hrbí před armádou země, kterou pohltila vietnamská džungle. Co z nás Čechů o sto roků?

Vojta
před 2 roky

Šílený křik pánů Kalousků mi připomíná řev jednoho pána s knírkem pod nosem. Kde chyběly argumenty, tam se křičelo a zastrašovalo.

Láďa
před 2 roky

S tím se dá jen souhlasit.

vera
před 2 roky

Pro mě hodně trpká pravda, ale mám ještě v hlavě mozek a tak to vidím stejně. Škoda úsilí našich dědů a otců kteří vzbudovali hodnoty,co jsme "předali" západním grázlům a našim bezskrupulozním politikům aby vše zničili a my byli plně závislý na západu. Teď už nic nemáme a nejde to vrátit Lituji moc mladé, kteří si to neuvědomují a nechají se manipulovat. Asi se nedožijí ničeho pěkného.

Denisa
před 2 roky

Také s Vámi souhlasím Vero, myslím si, že mladá generace vůbec nemá ponětí o tom co je to vlastenectví. A hlavně jim vymývají mozky už od školy, překrucují jim dějiny. Zaplakal by Otec Vlasti.
Chtěla bych vidět všechny ty jež oslavovali průjezd (doufejme, že to byl jen průjezd) US konvoje kam by tak asi v případě nedej bože skutečného konfliktu šli, kdo z nich ví co má dělat v případě ohrožení atd. Není mi ani jasná logika české vlády , kam si myslí, že by utekli oni - na Bahamy a řídili to tady z exilu? Pokud se schválí nový branný zákon, čeští kluci podle něj půjdou do první linie a US boys je budou zálohovat drony nebo budou vyčkávat kde vlastně?
Nikdo tady už neví, že jsme stále Slovani, nikoho to nezajímá, prostě se nechají zmanipulovat a postavit Slovan proti Slovanovi, Čech proti Rusovi, aby Američan někde vyčkával za bukem co na tom vydělá.
Doufejme, že ta Vyšší Moudrost nad námi to zařídí tak, že se nic nestane a krize přejde. V opačném případě bychom museli doufat, že Američani dopadnou jako ve Vietnamu, kde nejdříve postavili proti sobě Jihovietnamce (aby to odnesli za ně) proti Severovietnamcům .
A jihovietnamská armáda se jim buď rozutekla nebo přešla na druhou stranu. Strategie vyhlazení dvou částí jednoho etnika nefungovala. Dělají to hlavně proto, že oni totiž tváří v tvář nepříteli bojovat neumí, umí jen bombardovat z bezpečné vzdálenosti a pak rychle zmizet. V momentě kdy museli oni sami na zemi bojovat muž proti muži , proti Vietcongu, dopadli jak dopadli. Nepoučili se.
Hlavně bychom si všichni měli uvědomit, že Evropa sahá od Atlantiku po Ural !!! a ne odněkud z White Housu po Brusel.

martin
před 2 roky

Kdo se odváží dnes jen naznačit,že se hlásí k odkazům češství nebo si dokonce dovolí vyjádřit nesouhlas s okupační a rasistickou politikou USA a Bruselu,je okamžitě označen jako komunista,rasista,kremlofil a podobný hovadiny. Je načase říci DOST - jak Bruselu,USA,tak i cikánům a machometánům

Franta
před rokem

Rusové jsou jediní kdo ještě "může''
něco udělat kromě toho že mají moderní armádu a morální podporu normálního světa.
Mají určitě i 3 satelitní snímky 11. září, tzv. zmizení malajského letadla nad Indickým oceánem a definitivně mají důkazy o to kdo sestřelil letadlo Malajců nad mírotvornou Ukrajinou

Linda
před rokem

To se se tady děje kolem Ruska, EU a jeho nezdravé propojení na USA plus válka na Předním východě spolu tesně a učelně souvisí. Tento plán pochází minimálně z roku 2006.
Vysvětlím - USA potřebují ovládnout blízkovýchodní zdroje nafty a plynu, dotáhnout je nějak do EU a totálně ji navždy odseknout od levnějších ruských zdrojů a aby zdecimovaná a vystrašená EU souhlasila k tomu se musí vytvořit chaos i tady - viz imigrační tsunami, multi kulti . Proč to dělají- Evropa a Kanada bude jejich jediný budoucí spojenec pokud přežijí. Odklon zbytku světa od US zítřků je celkem patrný už ted.
Prostředky dosažení:
A----- najít důvod k válce na uzemí těch slabších (nikoliv Saudi, Dubaj a spol.)arabských naftazemí - 11.9. učel splnilo, vytvořen ISIL jak brutální síla prosazování a realizace celého plánu
B----- válka jede a další země, která bude obětovaná je Turecko - důkazy mapa Pentagonu z roku 2006, která jim nějak unikla a má vyznačeny 2 nové státy Blízkého východu _ Kurdistán urvaný z uzemí Syrie,Iráku a Turecka - proto Nato včetně ČR podporuje Kurdy, A ještě nějaká nová republika jižně od Kurdistánu - tyhle dvě nové země utvoří geograficky souvislý pás, přes který se z Kataru, Ománu a Saudi povede drahá nafta do Evropy. Garanty jsou nový Kurdistán a ten druhý stát jež budou US
navždy vděční za to že vznikly.
C-----financování určitě se podílí bohaté země zálivu, jak vidno ty totiž nedělaji vůbec nic a tiše vyčkávají. Mají od USA slíbenou super cenu - za současné válečné financování, kastraci modernějších islámských států jako Syrie ,Irák jim USA slíbily islamizaci Evropy
D-----islamizace Evropy - je podepsána smlouva o kulturní spolupráci evropského a blízkovýchodního regionu - podepsali pod tlakem USA - EU, Unesco a OPEC. Pod pláštíkem kulturního obohacování bude do EU proudit 56mil muslimů. Už to začalo - vizte EU trvá na trvalém přijímání uprchlíků, OPEC určitě dobře platí. Proč by jinak OPEC a EU vytvářeli takový nesmysl jako kulturní smlouva mezi vývozci nafty a EU???? Kulturnost celé akce je covered up by Unesco.
E---- výsledek - Rusko totálně obklíčené ze západu a jihu, nové 2 vazalské státy vytvořené na jihovýchodě, Evropa na kolenou ekonomicky ( neruská nafta a smlouvy TTIP..) ideologicky (islám) bezpečnostně(věčné rozmišky a ohrožení s islamisty )
F---- -kdo to ví a spolupracuje Brusel, OPEC, ISIL, Izrael
-------kdo to ví a nechce spolupracovat - Rusko, Irán, Sýrie, Turecko a Vatikán
G-----jediná naděje - Irán a Assad v Sýrii, plus potažmo vítězství Jemenu proti Saudi

emča
před 2 roky

Souhlasím, není co dodat

Pavel Půhoný
před rokem

Nepřeji si,aby mne tito samozvolenci zastupovali jako občana.Půhoný

Monika
před 2 roky

Pod to se plně podepisuji.

Honza
před 2 roky

souhlasím,jsem na tom stejně

Lenka Svobodová
před 2 roky

Je zde vyjádřeno vše jak to cítím i já.

Zeolit
před 2 roky

NATO proniklo do nejtajnějšího zařízení ruské armády.:
Autor: J. Matuška Datum: 28.3.2015 15:42

http://www.novarepublika.cz/2015/03/nato...

http://www.1tv.ru/news/social/280179

před 2 roky

Až natú nezmyselnú poučku Smitha...o voľnom trhu, ktorý všetko vyrieši...tak súhlasím skoro úplne....osobne som bol vždy...v rámci Slovenska...proti vstupu do NATO....logické sa mi zdalo, zakapala VZ, malo zakapať aj NATO....o dôvodoch bombardovania Srbska, útoku na Irak...zato som Putinom platený?...asi ťažko, mám výhrady aj voči nemu, ale keď pitbul napadne čivavu?...neverím, že je vinná čivava...že provokovala?....kto má moc, mal by mať aj rozum....

Anina
před 2 roky

To je nejkrásnější, co jsem poslední dobou četla. A to o USA pravdivé. I na Moravě jsme jezdily pod vlajkou pruhů a hvězd. A dneska hrůza. Děkuji.

Viktor
před 2 roky

To bych napral Kalouskovi do huby! Přesně tak to vidím i já!!!!!

Viktor
před 2 roky

Jo a pošlu dál!

pavel
před 2 roky
Viktor Jeřábek
před 2 roky

a divíte se rusům? v roce 1940 podepsal smlouvu o míru Stalin s Hitlerem, v 41roce je němci napadli bez vyhlášení války, v roce 1990 se Gorbačov dohodl s Američany o zrušení vojenských paktů Varšavské smlouvy a NATO a jak to dopadlo

zdenek
před 2 roky

Souhlasím a přeposílám dál. Snad i další otevřou oči namísto slepého naslouchání.

Jana Novotná
před 2 roky

Souhlasím

Pavel Vyskočil
před 2 roky

Souhlasím.

Monika
před 2 roky

SOUHLASÍM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

František
před 2 roky

Nejlepší článek, co jsem kdy četl na výše uvedené téma!

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...