Několik mániček dělalo výtržnost: hlásaly průzkumy komunistů po protestech... A STEM/MARK pro Českou televizi?

 

Mozkový TRUS!
Mozkový TRUS!

Znáte "Paroubkovy průzkumy"? Vždy se našla správná, vítězná odpověď.

Hádejte, jak bychom odpověděli my na "excelentní průzkum" o americkém plechovém cirkusu?

 

 

Otázka 1) Vadí vám americký cirkus alias konvoj? Odpověď zní: NE

Otázka 2) Bojíte se ruské expanze?    Odpověď zase zní: NE

Otázka 3) Vadí vám americký cirkus? Odpověď zní: ANO

Co si z toho Kalousek vybere a co je pravda?

Národ vítá soudružské "S USA na věčné časy a nikdy jinak."

A co skutečně platí?

Přejezd vojáků, pokud to nejsou zabijáci z Iráku, nám nevadí. A současně se nebojíme Rusů, protože neni ani náznaku, že by chtěli někoho vojensky obsadit (pokud se nebere Krym s jejich vojenskou základnou v Sevastopolu)

Ale co nám děsně vadí je americké divadlo jako cirkus kolem se stupidními kecy Kalousků, Šafrů, písní práce na počest osvoboditelů od ruské nadvlády a dalších plebejských nápadů! Že chtějí svými hesly soudruzi z USA válčit a my máme být jako stafáž!

 

To nám skutečně vadí!

Vyřiďte to prosím už někdo těm dementům. My už na to nemáme sílu!!

 

A zde jsou fakta:

S případnou účastí České republiky na vojenské evropské operaci USA Atlantic Resolve (což v překladu znamená Atlantické odhodlání), zaměřené na podporu amerických spojenců před možnou ruskou hrozbou, nesouhlasí v souhrnu 58,4 % dotázaných, kteří představují reprezentativní vzorek domácí populace.

Většina Čechů se Ruska neobává

Ohrožení ze strany Ruska cítí celkem 35,9 % českých občanů. Naproti tomu 60,3 % dotázaných se žádného ohrožení ze strany Ruské federace neobává.

Podle výsledků průzkumu firmy SANEP pak téměř dvě třetiny veřejnosti (64 %) nesouhlasí s přítomností vojenských sil USA v České republice.

Proti pobytu amerických vojáků v ČR vznikla petice s výzvou: "Nechceme žádné americké vojáky na území České republiky! Nenecháme se Spojenými státy zatáhnout do III. světové války! Nepustíme je do naší republiky! Měli jsme na našem území Ruskou armádu 20 let a již nikdy více cizí vojska!" S textem této petice vyjádřilo v souhrnu souhlas 58,5 % dotázaných obyvatel České republiky.

A hle, co nám najednou vyšlo?

Ve včerejších Událostech byly prezentovány výsledky průzkumu agentury STEM/MARK pro Českou televizi. Z něj vyplývá, že průjezd amerického vojenského konvoje přes Českou republiku nevadí 82 procentům lidí. S přejezdem kolony naopak nesouhlasí 17 procent dotázaných...

Takže Kalousek a další lidé s mávátky a chrastítky zajásali: výklad je jasný, vítězství je naše. To je přece ten důkaz. A pár pomatených...?

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před 2 roky

Prohlášení Václava Klause k pomluvám v Právu, Lidových novinách a Blesku

Zcela vylučuji, že v souvislosti s prezidentskou amnestií mohlo dojít k jakýmkoli projevům korupce. Proto považuji za absolutní nehoráznost a drzost spojovat mnou vyhlášenou amnestii s nějakými údajnými úplatky.

Pan Kovarčík se o amnestii mohl dozvědět až ve stejnou chvíli jako miliony našich spoluobčanů, tedy z mého novoročního projevu 1. ledna 2013 ve 13 hodin. Do té chvíle se nikdo nepovolaný o chystané amnestii dozvědět nemohl. Nikdo proto ani nemohl žádnou korupci organizovat.

Je podlé a odporné, že se takové, ničím nepodložené pomluvy vynořují jen pár dní po smrti pana Kovarčíka, který se již nemůže bránit. To považuji za mimořádně odsouzeníhodné.

Celá akce mi až příliš připomíná mou údajnou švýcarskou vilu. Tehdy jsem se před pomluvami bránil právní cestou, tentokráte o tom uvažuji také.

Václav Klaus, 27. března 2015.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...