Americký terorismus ukryt pod značkou Radio Free Europe - Svoboda...


rádiu „Svoboda“ , což je ruská verze Radio Free Europe založeného americkým kongresem.

Zdroj: http://www.lidovky.cz/babickij-rusove-na-krymu-se-konecne-dockali-pomoci-moskvy-pms-/zpravy-svet.aspx?c=A150313_224800_ln_zahranici_ele

Divná americká svoboda slova L.P. 2015
Divná americká svoboda slova L.P. 2015

Svoboda je pro každého, kdo má zemi svojí rád.... Není to popěvek z Johnyho Američana?

 

Nevyučovali nás, občany socialistického státu ČSSR Američané, co je svoboda projevu?

 

Uběhlo třicet, čtyřicet let. Ústřední výbor USA a EU zasedá a nařizuje, aby byla lidu zjevena ta správná pravda, ta jejich pravda.

Naše pseudoosobnosti píší (120 jich prý je - kováků bylo pouze 99) zvací dopis USA, aby ta jejich pravda byla prosazena stůj co stůj. V čele Pitthard, spacák Ruml...

 

Socha svobody?

Babickyj, nebo starej lotr Babinský?

Andrej Babickij je jedním z nejlepších válečných zpravodajů operujícím na postsovětském prostranství. Zaměstnán u americké "Svobody"..... Pak si dovolil mít vlatní názor na Krym, z něhož pochází. Výsledek: jak za bolševika zproštěn funkcí a bez zaměstnání.

V jednom mém blogu byla dvě slova o tom, že podporuji rozhodnutí Putina připojit Krym k Rusku. Zbývající obsah článku byl k Rusku i Putinovi kritický.

LN: …kvůli tomu, že máte odlišný názor na anexi Krymu, než váš zaměstnavatel?
Mám ke Krymu výjimečně blízký vztah. Máme tam chatu, moje žena pochází vlastně z Krymu, dodnes tam žijí oba její rodiče, bývalí vojáci. Jezdím tam každý rok už mnoho let v létě odpočívat. Takže vím, že většina obyvatel Krymu vždy vnímala Ukrajinu jako cizí stát. Nikdy se v ní necítili doma. Štvala je politika ukrajinizace.

2. dubna 2014 byla zveřejněna zpráva o tom, že Andrej Babickij byl dočasně postaven mimo službu v rádiu „Svoboda“ , což je ruská verze Radio Free Europe založeného americkým kongresem. Zároveň byl Babickij sesazen z funkce šéfredaktora sajtu Echo Kavkaza, který patří do korporace Radio Free Europe

V září 2014 byl z americké korporace vyhozen definitivně.

 

Napsala - šok - Petra Procházková, která dodnes nepochybovala o USA...

Babickij: Rusové na Krymu se konečně dočkali pomoci Moskvy. Strach zasáhnout byl ostudný

 

Obamová a modní kritika?

Opět. Máte padáka...

Módní komentátor Rodner Figueroa dostal vyhazov od americké španělskojazyčné TV stanice poté, co o Michelle Obamové řekl, že vypadá jako postava z Planety opic.

Ten samý večer známý módní komentátor ještě vystoupil v jedné večerní show, ale do rána jeho fotografie z webu největší hispánské televizní stanice v USA Univision už zmizela. Televize jeho poznámku druhý den odsoudila a oznámila jeho propuštění.

 
,Michelle Obama je jak z Planety opic,‘ řekl komentátor. A dostal vyhazov

 

Ta americká svoboda už je za všemi dveřmi a tlačí se nám do obýváků. Je 70 let po vpádu nacistů. Pak už dlouhá léta lidé mluvili pouze šeptem a navíc, pokud se dobře znali. Stejně byly Lidice, Ležáky a další srovnány se zemí. Jak bude pokračovat americká svoboda nyní?

 P.S. Už se celý svět bouří. Toronto, Vancouver, Ottawa, Montreal a další velká města zaplavily davy rozhořčených demonstrantů, kteří přišli protestovat proti schválení zákona C-51. Díky němu by mohla policie bezdůvodně držet člověka sedm dní ve vězení, kanadská tajná služba by zase mohla mazat podezřelé webové stránky nebo účty na Twitteru a narušovat soukromí online uživatelů.S tím souhlasí i Amnesty International a mnoho dalších lidskoprávních organizací, které protesty podpořily. Zdroj: ECHO 24

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Zeolit
před 2 roky

Trotlové se budou radovat.:
Autor: J. Matuška Datum: 16.3.2015 13:34

Tvrzení, že na Krymu a Donbasu byla použita hybridní válka je nesmysl, který ukazuje buď hloupost, nebo účelovou prolhanost a zaujatost těch, kteří něco takového tvrdí. Naopak ukázkou americké hybridní války je vše, co se odehrálo počínaje Majdanem na Ukrajině, a to dodnes. Američané bohužel buransky zpackali, co se dalo. Odraz vidíme i v některých českých médiích, která se účelově změnila z informačních na jednostranná ideologicko-propagandistická /pro/americká a PROVÁLEČNÁ pracoviště a činnosti různých "nezávislých" /pro/amerických neziskovek na našem území.

Ukrajinu nebylo třeba rozleptávat nějakou hybridní válkou. Byla rozkradena tamními oligarchy a zkorumpovanými politiky až do ekonomického rozvratu. Občanská válka, zfašizovaný nacionalismus a americké geopolitické tažení proti Rusku pouze ZÁMĚRNĚ ODVÁDĚJÍ POZORNOST Ukrajinců a mnohých Evropanů od KATASTROFÁLNÍ EKONOMICKÉ SITUACE.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...