Ministře Zaorálku, jaký je rozdíl mezi lží Putina, Bushe a Obamy?

 

Toto je ruská okupace?
Toto je ruská okupace?

Že na Krymu po „údajné“ anexi“ lidé okupanta vítají a jsou šťastní, v Iráku, Libyi, Somálsku a dalších zemích je rozvrat a .. A stačí jednu zemi - Irák, kde po sobě zanechal masový vrah George Bush 650 000 mrtvých civilistů v přímém důsledku války!

 

 

 

Ministře Zaorálku, kde všude bratrsky pomáhaly USA? Dokážete říci do očí Obamovi, že USA špinavě lžou a jejich mírová pěst pozabíjela statisíce žen a dětí na celém světě?

Že pomoc Somálsku znamenala rozvrat a genocidu, stejně tak v Libyi, Iráku, Afghanistánu, kde je život násobně nebezpečnější než před bratrskou pomocí USA?

 

 Někdy i Mf DNES napíše pravdu:

co se stalo v Somálsku skutečně před dvaceti léty? Proč je z bohaté Libye rozvrácená zem? Kdo za to může? Nepomáhaly tam USA založit prosperitu, demokracii a mír?

 

Ministře Zaorálku, dokážete říct do očí Kerrymu a Obamovi, že kryjí masové vrahy a George Bush by měl být popraven jako všichni masoví vrazi na elektrickém křesle?

Jeden Křivák - práskač 

Dne 18. března 2003 dal George Bush Saddámu Husajnovi poslední šanci. Buď opustí Irák a zničí chemické zbraně, které jeden irácký informátor západních rozvědek  Rafid Ahmed Alwan al-Janabi (s kódovým jménem Curveball – Křivák) údajně zahlédl, aniž věděl kde a kdy . O 8 let později se al-Janabi řekl, že si vše vymyslel

 

Proto ten poctivý Američan George Bush nechal zabít 650 000 civilních občanů včetně žen a dětí?

A tyto americké zrůdy mají vykládat světu o míru a přátelství?

Vážně naše vláda souhlasí, aby společnost USA, postižena leprou, neboli malomocenstvím z bilionových dluhů předváděla své postižení z tanků a bojových vozidel na našem území? Nestačily nám železné maringotky SSSR v roce 1968?

 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Zeolit
před 2 roky

Mexická medaile P.C. Robertsovi

Stalo se tak na konferenci Klubu periodik Mexika za přítomnosti vyznamenaného, který při té příležitosti pronesl kratší projev. Zdůraznil v něm, že vlastí skutečných novinářů je PRAVDA. Na rozdíl od současných presstitutů náleží oddanost opravdových novinářů pravdě a nikoliv vládě či korporacím. Jakmile totiž novinář namísto pravdy upřednostní oddanost k vládě, přestává být novinářem a stává se PROPAGANDISTOU.

http://vasevec.parlamentnilisty.cz/clank...

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...