Velvyslanec USA Schapiro dostal v České republice pěstí mezi oči - ho hóóó

 

Po rozsáhlé, šílené dezinformační kampani a plebejském, naivním kompru Ruska přišlo rozčarování: občané České republiky si významně ťukají na hlavu a přemýšlí o banánech u Bílého domu....

 

Kdyby pan ctěný velvyslanec Schapiro méně plakal nad dávným, dávným osudem svých předků a raději si vzal do ruky knihy, zjistil by, že zatímco v USA se ještě proháněli indiáni, občané České republiky už dávno opustili stromy  a Jan Amos Komenský (latinsky Iohannes Amos Comenius) ukazoval cestu, jak vzdělání využívat, načež  nás bolševici a Sovětský svaz naučil, jak správně číst a psanému mezi řádky rozumět.

Z čeho dostává velvyslanec USA Schapiro mrtvici? Bude odvolán nebo na nás pošle vojska?

Po šílené a stupidní kampani organizované z velvyslanectví USA a vysílané Karasy, Palaty, "celebritami" jako je Petra Procházková či americko-polskou geniální ženou Applebaumovou je výsledek tristní:

Jednoznačná většina domácí populace se necítí být ohrožená Ruskou federací a odmítá vojska Spojených států amerických na území České republiky.

Ukázal to exkluzivní průzkum společnosti SANEP.


Mimochodem i americká žena a novinářka Applebaumová si myslela, že žijeme na stromech...

Téměř dvě třetiny Čechů jsou proti přítomnosti vojáků USA v ČR


S případnou účastí České republiky na vojenské evropské operaci USA Atlantic Resolve (v překladu Atlantické odhodlání), zaměřené na podporu amerických spojenců před možnou ruskou hrozbou, nesouhlasí v souhrnu 58,4% dotázaných, kteří představují reprezentativní vzorek domácí populace.

Ohrožení ze strany Ruské federace pak pociťuje v souhrnu 35,9% domácí populace. Oproti tomu v souhrnu 60,3% dotázaných se žádného ohrožení ze strany Ruska neobává.

Podle šetření společnosti SANEP pak téměř dvě třetiny veřejnosti (64%) nesouhlasí s přítomností vojenských sil USA v České republice.

Proti americkým vojákům v ČR vznikla petice s výzvou: "Nechceme žádné americké vojáky na území České republiky! Nenecháme se Spojenými státy zatáhnout do III. světové války! Nepustíme je do naší republiky! Měli jsme na našem území Ruskou armádu 20 let a již nikdy více cizí vojska!" S textem této petice vyjádřilo v souhrnu souhlas 58,5% dotázaných obyvatel České republiky.

Odmítnutí většinové části domácí veřejnosti jak účasti na případné vojenské operaci USA, tak i případné přítomnosti vojenských sil Spojených států amerických na půdě ČR, může souviset jak s negativními zkušenostmi českého národa s vojsky cizích států, tak i s protizápadními a protiruskými náladami. Dalo by se tak říci, že v této souvislosti chce zůstat většina veřejnosti ve zcela neutrální pozici suverénního státu, který není a již nebude mocenským nástrojem cizích velmocí.


Hele Schapiró, zbal si svý saky paky a mazej do té tvé Afriky, Ameriky, nebo odkud inteligencí pocházíš. A ty banány si zase odvez s sebou. Doma je budeš potřebovat. Stejně tak vypadli sovětští mužíci i s častuškama, garmóškama a matrjoškama.

 Vítáme zde pouze turisty, nikoliv válečnou sběř!

 

 

 

P.S. Faktem je, že za roční dotace 721 milionů dolarů plus pro  BBC World Service 375 milionů dolarů na masáž nás, nevzdělaných Křováků, jste mohli jako nadřízený "orgán" odvést kvalitnější práci...

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Hanka
před 2 roky

Tak to už jsem se dlouho tolik nezasmála!

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...