Prezidente Obamo, zanechte divadla s dohodou jádra s Íránem

Írán byl jasný, smlouva se musela podepsat. Izraeli se to hrubě nelíbí, ale musí ústoupit.

Je to poslední možnost, jak oslabit Rusko a tím spolupráci s Čínou. Zásobníky se hrozivě v USA plní, rekordní těžba a zadlužené těžební vrty v Kanadě a USA vytvářejí paniku. Vývoz zbraní se také nepodařilo rozjet, Evropa vývoz zbraní na Ukrajinu blokuje. Írán má plné lodě ropy a potřebuje rozjet výstavbu plynovodů. Pokud dohoda s Íránem bude podepsána, USA předpokládají, že Rusku odebere část trhu a tím sníží zisky Ruska.

Je to ekonomický boj na život a na smrt a USA už nehledí na žádná pravidla. Příštích 12 - 24 měsíců bude rozhodujích pro příštích padesát let, ovlivní to šílené předlužení USA a buď se z toho USA vyhrabou, nebo definitivně padnou. Strach a únik zemí do asijského systému pod gescí Číny a s pomocí Ruska pro dolarovou část nevypadá dobře a nezdá se, že by jí i západní státy bezmezně důvěřovaly.

A umožnění Íránu pustit černé zlato a plyn na asijský trh je další kolo po embargu, provokacích válečného harašení, ratingu a dragounských šaškáren, jak se ubránit ekonomické nadvládě Číny a Ruska nad dolarem.

Nepřeroste ekonomická válka ve skutečnou, když se USA začnou hroutit? Pokud to bude ekonomická válka, nám to pomůže, ale skutečná...

Rubriky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...